Sylveonin tyyppi?

Ajattelin tänään katsoa pari jaksoa Best Wishesiä ja tehdä maratoni-kirjoituksia ennen MM-jääkiekkoa:). Stay tuned!

pokemon


Voi Sylveon sentään, kun olet niin hassu!

Meikähän ei ollut alunperin kovinkaan innoissaan kannattamassa uutta Pokémon-tyyppiä, kun taas jotkut uskoivat jo ihan alusta alkaen Sylveonin edustavan jotain muuta kuin olemassa olevia tyyppejä. Se ei ulkonäöltään tunnu oikein sopivan mihinkään olemassa olevaan olevaan tyyppiin. Lisäksi niin monet ovat olleet ihan intopiukassa Sylveonin nimen takia, sillä muissa kielissä nimi viittailee kovasti keijuun. Minä kaikesta huolimatta uskoin, että tämä on jotain vanhaa tyyppiä, esimerkiksi Flyingia, jota oikeastaan jopa toivoin koska siivetön tavallinen Flying-poké olisi erittäin miellyttävä tuttavuus.

Bulbagardenin Facebook-sivuilla oli kuitenkin käännös siitä hullusta Pokémon Smash-ohjelmasta, jossa oli varattu aikaa Sylveonille ja sen tyypin tutkimiseen. Smashin jäsenet koettivat selvitellä, että mitäs tyyppiä Sylveon voisi olla. Ohjelmassa esitettiin, että Sylveon olisi vahvoilla jäätä vastaan, mutta se ei ole taistelu-tyyppiä eikä omaa Steel-tyypin immuunia Poison-tyypille. Oikeastaan ohjelmasta jopa saattoi saada sellaisen kuvan, että Sylveon olisi jopa heikoilla Poisonia ja kaikki nopeat pokéttajathan tietävät, että ainoastaan Grass on heikoilla myrkkyihin... Joten mitäs Sylveon sitten oikein onkaan???

Tämä heittää tietty uudestaan kauheat spekulaatiot kehiin uudesta tyypistä. Tietty kanssa vähän ihmetyttää, ettei Sylveonin tyyppiä alunperin julkaistu, jos se olisi joku tavallinen vanha... Joten ehkä me nyt ihan oikeasti saadaan joku uusi tyyppi. Tosin voi olla, että Pokémon Smashissa on taas nostettu meteliä tyhjästä ja tämä paljastuu joksikin vanhan tyypin pokémoniksi... Mutta tiedä sitä sitten!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

 1. Ootahan aivan rauhassa, kyl se Nintendo kertoo sitte mitä tyyppiä se on. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta spekulointi on hauskaa ;)

   Poista
  2. Heh heh!
   Joskus ennen Black ja White:n julkaisua oli huhu et Biancasta olisi tullu Unova Champion. No, ei tullu...

   Poista
 2. Jos Sylveon ei ole uusi tyyppi, niin suutun. Perustan periaatteeni muunmuassa siihen, että Sylveon ei vastaa mitään muuta olemassaolevaa tyyppiä (paitsi se idioottiteoria siitä, kuinka se väriensä perusteella on dragon/lohikäärme... koska nuo raidat sen ruseteissa vastaavat sen dragon-tyypin värejä tyyppi'kyltissä' kolmannessa genessä tai jotain) ja varsinkin siihen, että tuskin GameFreak muuten tuota tyyppiä piilottelisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo Sylveonin tyypin "piilottelu" vähän kyllä voisi antaa viitteitä uudesta tyypistä... Mutta tiedä sitä sitten! Toivon mukaan uusi tyyppi ei kumminkaan ole mikään hiton Fairy- tai Light-type nimiltään...

   Poista
 3. Ei pliis enää uusia tyyppejä, niille ei ole mitään tarvetta. Jos sellainen tosiaan ja se on juurikin joku Fairy, niin huudan ääneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai ne haluaa tarjota Poison-tyypille lisää vahvuuksia uudella tyypillä... Ehkä. Ja Fairy tai Light, niin hajoan. Fairy etenkin on naurettava, koska ennestään on läjäpäin keijumaiaisia pokémoneja, jotka sitten ansaitsisivat tuon tyypin, kuten Clefairy...

   Poista
 4. Nyt tuntuu olevan paljon (liikaa!) huhuja liikenteessä, joita en kyllä osaa millään ottaa tosissaan, vaikka tuntuvatkin olevan muka niin luotettavilta ja virallisilta tahoilta. Kyllä se kuitenkin alkaa olla aika todennäköistä, että uusi tyyppi tekee tuloaan! Ihan tuo Smash-ohjelmakin antaa vähän osviittaa. Mun mielestä tuo Smash ei kuitenkaan välttämättä suoranaisesti kerro, mitä vahvuuksia/heikkouksia tyypillä on, vaan enemmänkin käy läpi jo olemassaolevia tyyppejä yksi kerrallaan, lopulta paljastaen uuden tyypin. Tässä onkin ihan mukavasti vielä Smash-jaksoja jäljellä ennen kesäkuuta, jolloin jaksoissa käydään läpi noita tyyppejä ja lopulta kesäkuussa paljastetaan uusi tyyppi (samoin sen kuun CoroCorossakin). Vaikka nythän pitäisi tulevana viikonloppuna olla jotain suurta tiedossa, kun Masuda näyttäytyy Smashissa...

  Itse ainakin toivon uutta tyyppiä. Olen vähän semmonen helposti heittäytyvä tyyppi, sillä aluksi olin ihan satasella Light-tyypin kannalla, ja nyt puolestaan Fairy-tyyppi olisi mun mielestä ihan loistava. Ja se onkin saanut tuekseen paljon konkreettisempaa näyttöä kuin Light/Sound/mikään muu. Ensiksi olin ehkä vähän, että wtf, Fairy, mutta sitten hoksasin että onhan meillä jo Dragon, Bug ja Ghost jotka jo omalla tavallaan ovat enemmänkin olioita kuin elementtejä. Ja Fairy tavallaan yhdistäisi kaikki Lightit, Soundit, Mysticit, Cosmicit sun muut yhdeksi kokonaisuudeksi. Eniten olisin innoissani siitä, että Poison-tyypille saataisi vähän lisäpontta, jos se olisi vahva uutta tyyppiä vastaan!

  Niin tai näin, itse toivon uutta tyyppiä, joka voisi ihan hyvin olla Fairy, mutta toki muukin käypi. Ja Sylveon olisi luonnollisesti tätä tyyppiä. Harmittaa kyllä, jos se Dragon-Eeveelution jää nyt taas välistä, se kun olisi se ainoa, joka hieman helpottaisi tätä pakko-oireilua (Special-tyypit kasaan!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin kaikki tuo Sylveonin tyypin salailu ja tuollaisen ison jutun tekeminen siitä, mitä tyyppiä kyseinen poksu on, epäilyttää kovasti... Mä en ite katsonut tota Smashia (liian japskia mun makuun, en kestä...), mutta luin vaan tuollaisen tiivistelmän siitä, että tuo Poison-tyyppi näytti melkeinpä olevan vahvoilla Sylveonia vastaan. Jaa-a...

   Mulla ei oo uutta tyyppiä mitään kauheasti vastaan, mutten kauheen innokkaastikaan sellaista odotakaan. Jos uusi tyyppi tulee, niin toivon ettei se tosiaan oo nimeltään mikään Fairy- tai Light-tyyppi. Ehkä joku Magic voisi olla vähän parempi... Fairyssa vaan ärsyttäisi, kun Cleffat, Clefairyt ja Clefablet eivät sitten ole osana sitä tyyppiä vaikka ne ovat oikein keijujen keijuja!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!