Pokémon XY-anime: jaksot 1-4

Hahahaaha, katsoinpas nämä sittenkin ihan suurin piirtein Japanin tahdissa, joten voisin niistä nyt antaa pienen mielipiteeni. Tuskin ehdin kumminkaan kirjoittamaan näistä jaksoista postauksia, kun on tuo BW:kin kesken. Niin, ja Indigo League. Huuuuuppps.


Ihan alkuun on pakko sanoa, että ekan kerran kun kuulin tämän openingin, se kuulosti musta ihan kauhealta. Mutta nyt rakastan sitä, se on just loistava haa!! Tykkään, sopivan menevä ja toi miesääni tuossa on jotenkin mukavan erilainen moniin muihin openingeihin. Lisäksi tuo openingin animaatio on musta jotenkin tavallistakin kivempi.

Pokémon XY-anime

Ensimmäinen todellinen huomio tässä XY-kaudella: Rakettiryhmä on taas sama vanha toheloryhmä, ihan kuin koko Best Wishes-kautta ei olisi ollut olemassakaan. Tai no en tiedä, olivatko he jo enemmän tuota tyyliä noiden BW-kausien loppujaksoissa? Anyway, nää kaksi ekaa jaksoa oli musta aika tylsiä... Ja hyi hemmetti, onpas toi Mega Blaziken ruma!!! Official artissa se oli musta tosi kivan näköinen. Mutta toi on niin eeww. Froakie on ihan kiva pokémon ja etenkin sen tuon soap foamin käyttö on jännä lisä näissä jaksoissa.

Pokémon XY-anime

Noi kaksi viimeisintä jaksoa oli enemmän mun mieleen kuin kumpikaan näistä aloitusjaksoista. Ehkä, kun näissä on nyt sitten päästy vähän alkuun. Ja hey, kerrankin oon ihan semi-innoissani siitä, että Ash pyydysti tuon region-linnun! On varmaan mahtava nähdä Ash Talonflamen kanssa sitten jossain välissä sarjaa. Jos Iris ja Cilan ärsyttivät mua aivan älyttömästi, niin toista on kyllä Clemontin ja Bonnien kohdalla. Tykkään kummastakin aivan valtavasti, Bonniesta on tullut jo ihan mun lempihahmo! ♥ Sillä on oikeasti prioriteetit kohdallaan, jos mulla ois pokémon, niin silittelisin sitä jatkuvasti. Serenasta on vielä paha sanoa mitään... vaikuttaa ehkä hivenen ärsyttävältä... Mutta Fennekin on paljon söpömpi animessa kuin official artissa!

Pokémon XY-anime
Dedenne-jakso oli musta loistava. Siinä oli niin sellanen hyvä meininki koko ajan ja lisäksi ne esitteli siinä mun yhden uusista lempihyökkäyksistä: Nuzzlen! Ja oon niiiiiiiiiiiiin tyytyväinen, että Bonnie sai tavallaan "oman" pokémonin, ettei siitä tullut sellaista Max vol. 2:sta. Dedenne on niin söpöööööööööö!! Yksi erittäin positiivinen huomio, jonka tein heti näiden neljän jakson aikana oli se, että niitä "hyökkäysefektitaustoja" ei ole samaan tapaan kuin BW:ssä! Nyt Pikachu tekee Thunderboltin, eikä taustalle lätkäistä mitään vihreitä vauhtiraitoja joka kerta. Tämä on äärimmäisen positiivinen juttu. Loistavaa.

Kuuntelin ehkä pari sekuntia XY-jaksoja englanniksi ja hyi olkoot... parempi pysyä japskiversiossa, Clemontin ääni englanniksi oli HIRVEÄ.Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

3 kommenttia:

 1. Tuijotin näitä ekoja jaksoja silleen "O____O" -ilmeellä koska ne olivat vaan mykistäviä. Varsinkin ne ottelut, ihan uskomattomia! Parasta pokemon-animea mitä on nähty toistaiseksi, tästä ei varmaan voida edes kinastella. Toivottavasti tämä laatu ei tule tästä ihan heti tippumaan. Rakettiryhmän paluu vanhaan oli ainakin itselleni vaan valtava plussa, sillä tykkään tuosta vanhasta ryhmästä paljon enemmän kuin siitä, mitä olivat jossain vaiheessa BW-kautta. Ja juu, BW2 ja Decolora-kausilla nuo olivat myös enemmän tämän vanhan kaltaisia (jossain omituisessa limbo-tilassa vanhan Team Rocketin/BW:n Team Rocketin kanssa).

  Bonnie/Clemont (Citron/Eureka) vaikuttavat oikeastaan ihan kivoilta hahmoilta ja varsinkin tuo Dedenne on niin tapposuloinen, että en kestä. Kuolen sille. *_* Noiden efektitaustojen poistaminen oli kyllä ihan mahtava veto, tekee näistä otteluista uskomatonta katsottavaa. En käsitä näitä, jotka sanovat, että ensimmäiset jaksot olivat tylsiä; itse en ainakaan saanut silmiäni pois ruudusta sekunniksikaan niiden aikana. :'D Vielä on tuota uusinta jaksoa ole katsonut, voisi mennä sen katselemaan.

  VastaaPoista
 2. Heh, mä aloin seuraa tätä uutta kautta pelkästään ton Ashin uuden lookin takia, kosk must se on nii cool. En kadu yhtää, koska nää jaksot on olleet nannaa :- D
  Tykkään kans hirmuisesti Clemontista ja Bonniesta. Yleensä oon vihannut Bonnien kaltaisia pikkukakaroita yli kaiken, mut nyt se on noussut kans yhdeks mun suosikeist näist nykysist päähenkilöist... Oikeestaan tykkään koko Ashin porukast atm pokémonit mukaanlukien. Ashin Froakie on mahtava :3
  Ainoo, mikä ärsyttää on vaa se, et jo tost pelist jäi aikamoiset ärsytysvibat Serenaan, niin ne nyt vaikuttaa täs animes kans xD No, ehkä vielä opettelen tykkäämään siitä...

  Oli kans hienoa, kuinka James taas jälleen kerran nappasi pokémonin (Inkayn :-D) olemal tolla taval ystävällinen (vaik se ehk harhauttikin sitä niil voileivil mut ihan sama). Ootan vaan innolla, et minkäköhän Jessie sitten nappaa? Toivon salaa Skrelpiä sille... xD

  VastaaPoista
 3. Se tuppaa olemaan niin, että ekat jaksot on niitä parhaita, koska niihin on luonnollisesti tullut panostettua jotta ne houkuttelee katsojia. Näin oli myös BW:n aikaan, jolloin ekat jaksot olivat hyviä (omasta mielestäni ainakin), mutta lähtivät sitten laskuun erityisesti niiden bannattujen Rakettiryhmä-jaksojen jälkeen, jolloin juoni kärsi ja kovasti. Mutta toivotaan, että nyt XY jatkaisi hyvien jaksojen linjalla koko kauden, koska mäkin tykkäsin näistä ekoista jaksoista paljon!

  Ryhmädynamiikka tuntuu jo nyt paljon paremmalta kuin koskaan ja Clemont ja Bonnie ovat tosi nerokas veto Ashin tovereiksi. Nyt odotellaan, että se Serenakin liittyy joukkoon, niin saadaan kunnon porukka kasaan.

  BW:ssä huonointa antia oli Pokémonit ja se, kun ne eivät kehittyneet tai muutenkaan muodostaneet suurempia persoonia, koska markkinointi ja blaablaablaa. Ja silloin oli tarjolla kuitenkin massiivinen määrä uusia Pokémoneja. Toivon, että nyt Ash ja muutkin hahmot saavat kunnolliset ja vahvat tiimit ja erikoisia Pokémoneja, vaikka vaihtoehtoja onkin vähemmän. Joka kausi toivon myös vähemmän "anime-only" hahmoja, ainakaan mihinkään pääosiin, joten toivon, että Tierno, Trevor ja Shauna esiintyisivät vaikkapa Ashin kilpailijoina tai jotain, mutta se jääköön sitten nähtäväksi...

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!