Pokémon Y - osa XI: Syksyn jälkeen tulee talvi

Ensimmäinen asia: Minulla on huomenna syntymäpäivä ^___^

Toinen asia: Sain kuulla viime viikon perjantaina pikkuruisen pommin, nimittäin mut on hyväksytty Falmouth Universityyn Iso-Britanniaan vaihto-oppilaaksi opiskelee luovaa kirjoittamista. Sinne siis lähden helmikuussa. Lähinnä tämä tuli siis yllätyksenä, koska tyyliin mitään vaikeampaa ei varmaan ole kuin luovan kirjoittamisen opiskelu vieraalla kielellä yhdessä englantia äidinkielenään puhuvien kanssa... Applicationin ja portfolion kielitason myötä mulle kumminkin paikka myönnettiin, joten hurraa sille! Oon ihan ihmeissäni.

Kolmas asia: Viime postausten kommenteissa oli ehkä jotain pientä draamaa spoilereista, joten kirjoitan tähän nyt ihan näin yleisesti aiheesta! Eli tosiaan, en ole mitenkään hysteerinen niiden suhteen, että jos joku sanoo että Inkaylla on seitsemä evoluutiota, niin se on ihan ok. En vaan halua kuulla niistä evoista mitään enempää, enkä tietenkään pelin tarinasta. Mutta kuten joku niissä kommenteissa sattui mainitsemaan, niin voin kyllä googletella itse kehittymistavat, että ei niistä tarvitse mua infota :-). Kiitos kuitenkin kaikille kehityksistä vinkanneille, olisihan se inhottavaa pelata maailman tappiin asti sillä Doubladella, kun se voi tuosta vielä joskus kehittyä! Mutta tietysti kiitos varoituksista niille parille, koska toisaalta mua kiehtoo selvittää, mainitaanko noista uusista kehittymistavoista pelissä itsessään mitään ja on kiva tietää etukäteen, että kommentissa on jonkinnäköinen "spoileri". Ei tämä ole kuitenkaan liian vakavaa touhua :-)!

Neljäs asia: Kommentteihin tulee vastaukset lauantaina, jolloin koetan rustata lisää myös XY-animesta.

No niin, nyt olisi taas aika varsinaisen kirjoittelun. Joka on tällä kertaa ehkä vähän lyhyt.


Viime kertaan hahmopäivitystä siinä mielessä, että menin nyt värjäämän tukan asteen tummemmaksi, tuollaiseksi hunajanvaaleaksi. Tuossa kuvassa se kyllä näyttää aika väärän väriseltä.


Viimeksi seikkailussa jäätiin siis tällaiselle syksyiselle routelle, jossa on kivoja lehtikasoja... mutta hey hetkinen, nyt vasta oikeestaan tajusin, että tässä pelissä ei taida olla BW/BW2:n tapaan enää vuodenaikoja?? Wuuuuuuuut, pitkä miinus, yhyy, ne oli niin kivoja... muutenkin tän pelin vuorokauden aikojen erot on ihan liian pienet. Yöllä saisi olla pimeämpää!


Ensimmäinen ilmoitusluontoinen asiani on se, että Seadra on pirun ruma näissä peleissä. Kaikki muut pokémonit ovat näyttäneet 3D-modeleina oikein siistiltä, mutta Seadra on ihan kauhea hahaha. Jotenkin toi nokka ja nuo silmät.


Omanlaisen maininnan ansaitsee myös joskun trainerin Vileplume... jota pelästyin niin maan perkeleesti, kun näin sen ekan kerran :-D. Se on VALTAVA. Tai siis, kyllähän mä oon aina tiennyt että Vileplume on aika iso, mutta jotenkin se silti yllättää joka kerta. 


Tältä syysroutelta sain myös pyydystettyä Klefkin! Joka ei meinannut sitten millään jäädä palloon kiinni. Mutta on se vaan upea ja söpö, sekä miellyttävän nerokas pokémon. Harmi että fairyja on mun tiimi jo täynnä. Ja lukekaa sen pokédex-entrykin! Aivan mahtava pokémon, todella kiehtova ja hyvä luomus.


Tää route 15 on nyt vaihteeksi miellyttävän monipuolinen ja pitkä, just kun ehdin valittaa vähän noista lyhentyneistä reiteistä. En oo vielä oikeastaan tutkinut täällä juuri yhtään, vaan juoksentelin aika nopeasti seuraavaan kaupunkiin. Route 15:sta pääsee myös Route 16:sta...


Jossa tapasin oikeasti 99-prosenttisesti täydellisen pokémonin Pumpkaboon... tämä 1% vika löytyy tietty tuosta sen tyypityksestä, joka olisi saanut olla Ghost/Fire eikä Grass! :-( Oikeasti tuo on muuten itse täydellisyys ja lukekaa tuota creepyä Pokédex-entryä. Uuuuu.... Oli niin lähellä tämän pokémonin tiimiin nappaaminen, että breedasin itselleni suuren yksilön. Oli hiukeaa huomata että näissä oli kokoeroja! pyydystin vain aluksi jonkun super-pienen ja heti seuraavaksi pomppasi esiin super-iso Pumpkaboo, ja koko herätti sen verran epäilyksiä, että oli pakko tarkistaa asia Pokédexistä... ja toden totta, niillähän oikeesti oli koossa eroa, en ollut vain kuvitellut koko juttua! Puolittain jopa EV-koulutinkin Pumpkabooni, kunnes sitten aloin järkeillä, että olisi tosi mälsää ottaa toinen ruoho-pokémon ja toinen ghost-pokémon tiimiin.


Edestä päin löytyi sitten luminen Dendemille Town, jossa tapasin taas Sycamoren ja jonkun sen aide-häiskän. Ne siinä sitten höpöttelivät vähän Yveltalista, joka on pokémon. joka on piiloutunut jonnekin nukkumaan... ja siitä miten hienoa olisi, jos juuri minä sattumalta sen jostain löytäisin. Hahaha, älkää huoliko, eiköhän tää peli oo suunniteltu niin, että meitsi kohtaa Yveltalin :-D. Yveltal vaikuttaa siistiltä pokélta, paljon parempi kuin Xerneas... höhö...


Dendemille Town on ihan jees... ja ainakin sen kaupunkilaiset arvostavat Mamoswineja! ♥ Tuli muuten mieleeni, että koska kamerani yhessä vaiheessa hävitti ne kuvat, niin en koskaan käynyt ottamassa uusintaotoskuvaa siitä Mamoswinesta Lumiose Cityssä. Kosmetiikkabrändi Mamoswinelline... ehkä paras ikinä!


Mamoswineilut eivät toki lopu tähän... vaan Frost Cavern-nimisen paikan tietämillä tuollainen ukkeli ihmettelee sitä, miten Mamoswine, joka yleensä ei malta lähteä kuljettamasta ihmisiä lumisen routen yli (!!!!!), on huolissaan jostain mitä Frost Cavernissa tapahtuu. Siis woooooooooooot pääsenkö mä oikeasti ratsastamaan Mamoswinella vielä jossain kohtaa?? Ihan oikeasti????? Nyt voin kuolla onnellisena... Käväisin pikavauhtia Frost Cavernissa tutustumassa.


Ensimmäiseksi eteen pomppasi uusi tuttavuus nimeltä Bergmite... voi eiiiiiiiiiiiii, miksi tää on niin söpö! Laitoinkin edelliseen postaukseen kauheeta dilemmaa ja niin siinä sitten kävi, että teidän viestin perusteella pääätin valita itselleni tiimiin tämän jääpalasen. Se on vähän kuin joku jäälohkare, johon on yhdistetty joku pikkujyrsijä...


Bergmitella on myös maailman kaikkeuden yksi valloittavimmista äänistä. Ja se pyörii Amiessa ihan älysöpösti. Marssin pitkän matkan takaisin DayCare:n breedaamaan itselleni pikku-Bergmiten ja tässä se siis on. Nimeltään mun Bergmite on Lapanen. EV-koulutuksen sain super trainingilla valmiiksi, nyt pitäisi alkaa sitten kouluttaa leveleitä. Ääääääääääääh mikä mussukka.


Koulutusta kaipaisi yksi jos toinenkin, jos vastustajien levelit on jo näin korkeita?? Tämä Doublade oli siis jonkun ekan Frost Cavern-trainerin käyttämä... Pakko leveillä, että mun Degen voitti tuon silti aika leikiten.


Ihan loppuun vielä Mega Evolution-kokeiluni! Hankin vaihdossa tosiaan Gengarin, koska olin aivan liian utelias Gengarniten saatuani tietämään, miltä sen mega evo näyttää... Pettymykseksi huomasin, että sehän oli ihan täyttä bullshittiä se kaikki puhe siitä, että pokémonilla ja kouluttajalla täytyy olla hyvä suhde ennen kuin mega evoluutio onnistuu! Pyh ja pah, sehän onnistui heti vaihdossa saadulla pokélla, mahtoi olla meillä tosi hyvä suhde, joo-o... Anyway, Mega Gengar on ihan hiton siisti ja upea!!! Samassa rysäyksessä sitten kokeilin Mega Aerodactylia. Se on ihan ok, mutta ei mikään kovin kummoinen. Mega Gengar <3 .="" p="">
Mielipiteitä? Lauantaina tosiaan vastauksia kommentteihin. Stay tuned!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

19 kommenttia:

  1. Jeee Bergmite! Itse en ole ikinä pitänyt Gengarista, joten megamuotokin njääh. Mega-Aerodactyl olisi voinut olla repäisevämpi, vaikka muutenkin kyseinen otus oli ainut jonka megamuotoa tuli käytettyä in-gamessa. Joku kommentoi että mega-Aero tuo hänen mieleensä System of a Downin Serj Tankianin ja nyt kyseinen kommentti pomppaa päähäni aina Pokemonin nähdessäni .w.'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pikku Bergmite on niin söpö. Mä tuskin tulen käyttämään megoja juurikaan, vähän pelleilin alkurouteilla tosiaan ton Mega Gengarin ja Aeron kanssa... tosin ei mulla muita megoja edes ole, joita käyttää... paitsi se Lucario, yääh.
      Hmmmm, täytyykin kuunnella tota biisiä joskus, kun leikin Mega Aerolla vähän :-D

      Poista
  2. Onnittelut syntymäpäivästä! :) ja erittäin hyvä valinta tuo Bergmite. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tietysti myös vaihto-oppilaaksi pääsystä. :D mahdat odottaa innolla. :)

      Poista
    2. Kiitoksia paljon! Vähänhän tässä tuo vaihto jännittää :-).

      Poista
    3. Varmasti! :) mutta kokemuksena takuulla mahtava! :) jännityksen arvoinen.

      Poista
  3. Onnittelut syntymäpäivänstä ja tietenkin tuosta että pääset Englantiin opiskelemaan! Tosi hieno saavutus, onneksi olkoon vaan! :)
    Pumpkaboo ja Bergmite ovat kyllä molemmat tosi ihania - kiva kun otit ne tiimiisi. Ja hauskaa tosiaan että noita Pumpkaboita voi löytää eri kokoisina. Niiden statsit vaihtuu koon mukaan: pienemmän on nopeampia ja isommat on kestävempiä. ^^

    Noi Mega-muodot on musta vähän tylsiä, mutta kaipa tuo Gengar on ihan siisti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!! Syntymäpäivä oli kiva ja Englanti jännittää... täytyy hirveästi hoitaa kaikkia asioita sen suhteen :-D.
      Jep, tuo Pumpkaboon kokohomma oli tosi kiva. En tiennytkään, miten niiden koot vaikuttaa statseihin (arvasin kyllä, että jotain eroja on), hyvä tietää!

      Poista
  4. Onnea! Mitä ihmettä meillä on sama synttäripäivä! :O Onnittelut myös vaihto-opiskelusta. Bergmite oli hyvä valinta. Mega Aerodactyl olisi ollut hieno ilman "partaa" ja kulma karvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäh :OOOO! Onnea sitten sinullekin oi anonyymi-hyvä! 15. marraskuuta on paras päivä syntyä.
      Tossa Aerossa olisi saanut musta olla kyllä jotain hienompaa, nuo ulokkeet on vähän tylsiä...

      Poista
  5. Onnittelut syntymäpäivästä ja opiskelusta Iso-Britanniaan. Itse oon jo vetänyt Pokemon Y:n. Itel ei sentää ollu ongelmaa teamin tyypeissä, ku oli erillaiset tyypit ja hyvä joukkue, kaikki EV-treenattu ja hyvät naturet.
    Tost Mamoswinest viel, et tuntuu olevan aika pieni, kun vertaa vaikka mangan tai animen kokoeroon ihmiseen nähden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Uskon kyllä, että tyyliin kaikki ovat vetäneet jo nää pelit läpi, mutta mulla ei oo niin kiirettä tuon pelin kanssa. Ja mulla on niin paljon kiirettä muun elämän kanssa, että en ehdi perehtyä Y:n niin paljon kuin haluaisin :-D.
      Mini-Mamoswine :3.

      Poista
  6. Onnittelut synttäreistä, Avri!:3 Ja hienoa, kun pääsit opiskelemaan Iso-Britanniaan.
    Bargmite on muuten todella ihana, kiva kun otit sen tiimiin. Ite pidän eniten pieninimmästä Pumpkaboonista. Minäkin rakasta kauheasti Mamoswinea. Se on niin söpö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!
      Bergmite on tooosi hieno, en malta odottaa sitä, miltä sen evoluutio sitten näyttää! Ja hatun nosto sinulle hyvä anonyymi, koska Mamoswine on kaikkien aikojen mahtavin, sitä kuuluukin rakastaa!! <3

      Poista
  7. Onnea ponnea vielä täälläkin ja onnea myös vaihto-opiskelupaikasta, siitä en tiennytkään!! Tulee olemaan kivaa, I'm telling you, kokemuksen syvällä rintaäänellä;) eri maa vaan kyseessä, mut pikkuvikoja.

    Ja jee, Bergmite!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, Cornwall kutsuu minua!! Hahaha, jännittävää tosta ainakin tulee! Ja kiitoksia~

      jeeeee Lapanen!

      Poista
  8. Myöhäisonnittelut täältä syntymäpäivästä ja opiskelupaikasta. :D

    VastaaPoista
  9. Moi vaan taas Avri! ^^ Anteeksi kun en ole vähään aikaan kommentoinut, hirveä stressi koulun takia. Myöskään en ole Y:tä jaksanut toistaiseksi pelata ihan hirveästi, joten olen vielä siinä aika jäljessä sinuun verrattuna.

    Muuten, miten noita friend codeja pystyy tässä pelissä lisäämään kun en löydä mitään Pal Padia tästä. Entä miten se Safari oikein toimii? Sori, olen tosi tyhmä...

    Ja onnea paljon opiskelupaikasta! =D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!