Pokémon Y - Osa IX: Quilladinin kehittyminen Lumiose Cityssä ja kohti uutta kaupunkia

Höhö, muistatteko vielä minut? Olin sairaana - taas - tällä kertaa vaivana kaulan imusolmukkeen tulehtuminen ja jälkitautina vielä korvatulehdus. Että jee vaan. En ole pelannut Pokémonia aikoihin, mikä on aika surku, mutta tässä kumminkin kirjoitus jutuista, mitkä ovat jääneet kertomatta.


No niin, siis Lumiose City. Kuva-inflaatiosta kärsitään edelleen, kerta kamera meni ja hukkasi ne kuvat, mutta kyllä kaupungista pystyy kertomaan muutenkin... en osaa navigoida Lumiose Cityssä sitten lainkaan!! Ehei, mulla ei ole vieläkään oikein hajua että mikä tie on mikin ja mistä tietyt jutut löytyy ja musta tuntuu että aina kun kuljen siellä, niin onnistun kulkemaan pikkuteitä pitkin vain ympyrää ja näen ne samat maamerkit joka kadulla :-D. Oli kauhea työ käydä kaikissa Lumiose Cityn paikoissa, jotta mut hyväksyttäisiin sinne hienoon vaatekauppaan. Vieläkään en ole tainnut jutella kaikille, en läheskään. Lumiose Cityssä kulkeminen on kyllä vaikeaa, tuo kamera on ihan kauhea etenkin noilla kaikilla pienemmillä teillä :-D.


Turhaa kai se on tässä jaaritella sen enempiä, vaan loikataan suoraan jännittävään osaan. Nimittäin Lumiose Cityn saliin ja salijohtaja Clemontiin. Totta puhuen olin ihan unohtanut, että tää häiskä on salijohtaja, hahaha, nyt suhtautumiseni varmaan muuttuu siihen animessakin, sen parin ekan Kalos-jakson jälkeen en tiennyt että tää on salijohtaja. Ärsyttävää muuten, että menin siinä Bonnien tietovisassa ekassa kerroksessa vastaamaan heti oikein, joten multa jäi kaksi salitraineria välistä. Lopuissa kerroksissa sitten vastailin tahallani väärin, jotta pääsin tappelemaan kaikkien kanssa. HÖHÖÖ.


Ottelun aloitin Teddyllä ja Clemont Emolgalla. Teddyn Rollout hoiteli hommat aika mallikkaasti ja Emolgasta ei ollut ihan kauheasti vaivaa. Tässä vaiheessa Teddy oli tasolla 35... ihihihi taas suunnittelin, miten hienosti se kehittyy sitten tän ottelun jälkeen.


JA aaaah tässä on siis vastikään kehittynyt Degen-Doubladeni! Se on niiiiiiiin hieno! Valitettavasti Degenistä ei kyllä tässä ottelussa ollut paljon mihinkään ja tuo Clemontin Magneton voitti sen. Tämän jälkeen vaihdoin Hattaraan, mutta muistaakseni sekin taisi hävitä Magnetonille D:... Tai sitten se voitti juuri ja juuri. Anyway, jos Hattara sattui tälle häviämään, niin vaihdoin jo tässä kohtaa sitten Quilladiniin takaisin. Nimimerkki: emmehän käytä enempää kuin kolmea pokémonia saliottelussa.


Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Clemont laittoi otteluun Helioliskin, jota en oo ennen nähnytkään! Tämä siis Helioptilen seuraava muoto, kuten varmaan kaikki tietää :-D. Aaawwws, musta tää on jotenkin symppis poké, voisin kuvitella joskus kokeilevani. Heliolisk käytti koko ajan tuota ThunderBoltia, eikä siitä ollut ihan liikoja vastusta, vaikka se olikin levelin korkeammalla tasolla kuin Quilladin. Voitto oli aika helppo - koko saliottelusta kiitos Quilladinille.


JA SITTEN SE TAPAHTUI. Se mitä oon odottanut vähän jännityksen sekaisin tuntein, koska noh, siitä onkin ihan hitosti aikaa kun viimeksi valitsin startterin tietämättä sen viimeistä evoa (Totodile). Pieni jännitys myös siksi, että olen kuullut kauheita haukkuja tästä viimeisestä muodosta ja minä kun niin tykkäsin Quilladinista.


Quilladinista tuli Chesnaught! JA WOHOHOOOOOOOOOOooo?????????!!?!!?!!!! Olen todella pöyristynyt...


... sillä miten ihmeessä tätä voi muka haukkua rumaksi???!!!! Oikeasti, olin ihan monttu auki kun näin Chesnaughtin ekan kerran! Täähän on ihan sairaan siisti! Katsokaa nyt tuota. Iso, erikoinen, piikkejä, pähkinänkuorikilpi, söpö pää... mitä muuta muka voi pokélta toivoa??? Myönnän, että värit oli mulla tosi iso yllätys, koska ne eroaa niin paljon Chespinistä ja Quilladinista, mutta pyh pah. Tää oikeesti menee yksiin mun lempparistarttereihin nyt. Niin söpö! Katsokaa tota nenää :3.


Tässä hienot salimerkkini! Ahaah! Mun lemppari näistä on kyllä ehdottomasti tuo 4. merkki Ramosin salilta, oliko se nyt Plant Badge nimeltään. Saattaa olla yksi ihan kaikkien aikojen suosikkimerkkejäni, sen verran nätti se on.


Mun oli heti pakko mennä testaamaan Teddyä ottelussa. Se on niin hieno! Korvat tolle olisi kyllä vielä sopinut. Oon ihan pirun tyytyväinen, en pysty uskomaan että Froakien tai Fennekinin viimeiset evot pystyisi vetää vertoja tälle.


No joo, hehkutus sikseen. Saliottelun jälkeen toi Professori Sycamore kutsuu mut Lysandre Cafeeseen, joka sijaitsee sen hämärän Lysandren labran alakerrassa. Kahvila on sisustukseltaan aivan punainen ja ulkopuolella hengaakin yksi Team Flarelainen. Eiköhän se ala olla jo aika selvää, että tällä Lysandrella on pahan pojan aatteet...


No Lysandrehan on itsekin täällä. Sycamore on kertonut hänelle mun mega evolution-saavutuksista ja mulle paljastetaan, että Lysandre on nyt sitten ilmeisesti sukua Kalosia muinoin hallinneelle kuninkaalle... kukas Kalosia nykyään sitten hallitsee? Hmm? Tän keskustelun mehevin juttu oli tää viittaus Kalosin leguihin, Xerneasiin ja Yveltaliin... Uskon kyllä, että Xerneas on pokémon, joka antaa elämän... jolloin Yveltal jää sitten täksi, joka käy korjaamassa elämän pois. KUOLEMANPOKÉMON. Kuinka siistiä!! Valitsin todellakin oikean peliversion, jos tässä sitten saa Yveltalin :-D. Kiitos kyllä.


Joo-o, tää ukko todisti olevansa tän keskustelun aikana ihan pöpi. Menolippu suljetulle osastolle vaan, tää jätkä oikein huokuu pahismaisuutta. Voi voi voi voi voi. Täällä näillä kahvilan kävijöillä oli muutenkin ihan kummat jutut.

Tän kahvikekkerin jälkeen ystäväni Trevor kertoi, että koko kaverilössi tapaa Route 14:sta ja että sinne minunkin pitäisi tulla. Okei, tämä selvä!


Tuolla routella saan taas tapella tota ärsyttävää Serena-rivalia vastaan... ainut vaan, että sen Braixen on kehittynyt, joten pääsin näkemään senkin evon :O!! Siinä on Delphox, ja pakko sanoa, että ymmärrän miksi tohon ollaan kai oltu vähän pettyneitä. Ei toi siis mikään ruma ole, tai huono, mutta aika vaisu. Mä jättäisin Braixenin mieluummin Braixeniksi kuin kehittäisin sen täksi. Jotenkin tosi lattea... ja missä sen se risusauva on?!

Voitto tuli ja Serena nyrpisteli taas nenäänsä. Huomatkaa muuten, miten alilevelisiä mun pokét on! Katsokaas nyt, Delphox on joku 37-tasoinen ja mun Tuittu-Skrelp 32. Hups. Exp. Sharella tulee ylitasoisiksi ja ilman sitä jää alitasoiseksi? Jännää, mutta parempi mun mielestä näin. No joo. Kaikki muut paitsi Serena päättivät lähteä katsomaan jotain pelottavaa taloa. Jahas, täytyy käydä katsastamassa.


Tää route on tällainen kiva "kummitusmetsä" route höystettynä suoalueilla. Tykkään kovasti! Olisi vaan saanut olla jopa sykempi mesta ja vähän enemmän pokémoneja, please.


Ihan ensimmäinen pokémon, jonka täällä metsän siimeksissä tapasin oli mulle täysin uusi tuttavuus... se on ööömm Goomy, joka on ööö tällainen limapallolohikäärme. Ilmeisesti joku etanantapainen? Vaikuttaa aika älyttömältä, mutta onhan se ihan sievä :-D. Voisin käyttää joskus, mutta ei nyt tällä kertaa kumminkaan.


No, tässä on sitten se pelottava hökkeli, jota noi kolme halusi mennä katsomaan. Sisällä talossa on joku vanha pappa, joka koettaa kertoa jotain creepyä tarinaa, mutta totta puhuen se oli niin laimea juttu etten kestä. Siinä vaiheessa kun ukko alkoi vaatia tippiä kertomuksestaan, painoin "no" ihan vaan siksi, että toivoin jonkun kamalan kummituspokén tai Marowakin luurangon hyökkäävän kimppuuni, mutta ehei vain. Mitään ei tapahtunut. Turha reissu, sanoisin.


Metsästä löytyi ihan sairaan herttainen uusi trainer class.. Fairy Tale Girl :-D!!! Oooh, oisko jossain vielä rusettipäistä Fairy Tale Boyta, sitten olisin täydellisen tyytyväinen.


Fairy Tale tytsyllä olikin kaksi pokéa, joita en ollut ennen pelissä nähnyt, ja Floettea en ole nähnyt ennen missään! Ei tarvi ees pohtia asiaa, tää on selvästi Flabébén kehitysmuoto. Onpas sievä! Ja toinen on sitten Slurpuff, jollaiseksi jossain välissä haluan myös Hattarani kehittää... en vaan tiedä koska ja b) en ole ihan varma miten, koska en tietenkään halua googlettaa asiaa. Veikkaan, että se kehittyy vaihdolla ja sen Whipped Cream-tavaran kanssa, KOSKA siellä Cyllage Cityn talossa mulle annettiin joku hajuvesipullo-item ja kerrottiin jotain miten joku pokémon kehittyy sen ja vaihdon avulla, ja ei oo vaikea arvata että siinä kohtaa puhuttiin Spritzeestä. Vai liittyikö siihen vaihto mitenkään vai olenko keksinyt koko jutun jostakin?? Anyway, jotenkin ton Whipped Cream-tavaran nyt vaan yhdisti Hattaraan ja sen itemin descriptionkin vihaisi jotain Swirlixeihin liittyvää.


Route loppui ja pääsin Laverre Cityyn... jossa on vaatekauppa!!!! Anyway, päätän tarinatuokion nyt tähän ja jatkan toivon mukaan huomenna postailua (jolloin vastaan myös kommentteihin :-)). Jotenkin aika nopeasti tuli tää Laverre City taas vastaan... musta tuntuu, että ensin kaikki routet oli vaikka kuinka pitkiä tai kaupunkien välillä oli pikkukyliä ja vaikka mitä ihmeellistä, mutta nyt näit salikaupunkeja vain pomppii joka kulman takaa.

Mielipiteitä?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

15 kommenttia:

  1. Ihmettelen itsekkin sitä, miksi jotkut eivät pidä chesnaughtista. Se on mun oma lempi kalos startteri tai ainakin taistelee vahvasti froakien pisimmän kanssa. Goomy oli mun pakko ottaa tiimiin. Olin kyllä katsonut sen muodot jo etukäteen. Chesnaught♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa että löytyy muita, jotka arvostavat Chesnaughtia! Ehkä se on noi värit, mitkä on varmaan aluksi vähän kummat? Nykyään en vaihtaisi niitäkään toisiin.
      Ooh, oliko Goomy kiva tiimissä? Haluaisin vielä ehkä vaihtaa Vivillonin johonkin uuteen pokéen, mutta en sitten tiedä mistä löytäisin sellaisen, joka miellyttäisi... Vivillonkin on niin kiva, ettei millään raaskisi luopua siitä, mutta se käy vähän tylsäksi jo :-D.

      Poista
    2. Chestnaught on sairaan hieno! Ainoo mikä sille vetää vertoja on Greninja<3 :D

      Poista
    3. Mä en oo vielä tätä mystistä Greninjaa nähnytkään! Pitäisiköhän kouluttaa tässä välissä vaihdosta saamastani Froakiesta tuo Greninja, niin sitten näkisin senkin :-D.

      Poista
    4. Kannattaa ihmeessä! Voi hyvin kyllä olla ettet itse pidä siitä, mutta mun sydämen se valloitti. :D

      Poista
  2. Oon ihme kyllä tottunut jo tohon Lumiose cityyn, vaikka meni kyllä tosi kauan oppia kaikki paikat.
    Ja ihan samalla kaavalla meni toi sali :) Harmitti.

    Olen katunut alusta asti etten valinnut Chespiniä, sillä se olisi ollut tosi hyvä lisä tiimiini, ja Chesnaught on vikoista evoista hienoin. Seuraavassa pelissä sitten.
    Toisaalta Delphox olisi joskus kokeiltava ihan vaan siksi että sille voisi antaa nimeksi Vilijonkka.
    Loppu puoli pelistä meni tosi nopeasti. Olisin toivonut että koko peli etenisi yhtä rauhallisesti kuin parin ekan salin matka. Tai ehkä se on vaan joku päänsisäinen juttu, tai sitten vaan pelasin liian ahneesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, kai se totuttelua vaatii...! Mulle noi pikkutiet ovat edelleen vähän sillee: waaaaah missäs sitä ollaan, enkös mä just äsken käynyt täällä.

      Voi että, mä en osaa oikeasti sanoa pahaa sanaa Chespinistä enkä Chesnaughtista! Ota se sitten joskus, kun pelaat Kalos-seikkailun uudestaan, koska se on starttereista mitä mainioin. Hahahahahaha toi Vilijonkka-nimi on oikeasti ihan paras Delphoxille. Mahtavaa :-D.

      Voi eiiih, ja mä tosiaan kanssa olin ihan huumassa, miten leppoista tahtia peli etenee, mutta oishan se pitänyt arvata että ei tuollaista rauhallista menoa saa jatkaa loputtomiin... D:.

      Poista
  3. Mää oon tyytyväinen että menin Fennekinin valitsemaan, vaikka olisi se vika muoto voinut olla kiinnostavampikin. Se pitää keppiään muuten noissa "hihoissa" :D Chesnaughtin värit on musta kivat, mutta tuo kilpi on niin tönkkö - ja sillä pitäisi olla korvat!
    Lysandre on nolo häiskä, tosi avuton pahistiimi kaiken kaikkiaan, ja antoi tosi ristiriitaisen kuvan päämääristään. En pitänyt.
    Ihmettelin kans tuota "kummitustaloa", en myöskään antanut tippiä ja odotin jotain karmeaa mitä ei ikinä tapahtunut ;w; Takasin semmonen talo niin kuin BW2:ssa!
    Nuo Fairy Tale tytöt näyttää overworldissa ihan joltain punkeroilta lellikkilapsilta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, kiitos infosta, ihmettelin että missä se sen sauva nyt sitten on :-D! On tuo ihan jees, mutta vähän tylsä.
      Joo, toi Lysandre vaikuttaa vähän hämärältä... en oo kyllä vielä perillä yhtään siitä, mitä sen tausta-ajatukset nyt sitten on.

      Loistavaa!! Ei tippiä surkeille kertomuksille, niin sitä pitää!! Ärsyttää kun siitä ei tapahdu mitään hienoa, jos porukalle ei anna tippiä. Musta ois siistiä, jos joku joskus suuttuisi ja haastaisi sitten otteluun, jos on ollut niin röyhkeä eikä ole antanut penniäkään kenellekään.

      Poista
  4. Itekki odotin jotain kauhua sielt pelottavasta talosta, mut ei. Ajattelin, et onko toi tyyppi haamu? :D
    Et ole keksinyt sitä trade juttua Hattarastasi. Täytyy kyl ihmetellä nopeuttani, kun sain Y:n torstaina ja ollaan ny melko samas kohdas. Oletko sinä sitten kauhean hidas pelaa vaiko olenko minä sitten kauhean nopea? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goomysta vielä, et se on pseudo-legendaarinen Poke ja sillä on aika omaperäinen evoluutio. Goomy kehittyy level 40 Sliggooksi. Lopulliseen muotoon pääsee ku saa level upin 50 tai korkeammalla levelillä ja taustalla sataa, joka ei ole Rain Dancen tai Drizzlen aiheuttama.

      Poista
    2. Kyllähän tän pelin saisi varmasti ihan hetkessä pelattua, mutta mä keskityn kaikkeen muuhun, pyydystän pokéja ja koulutan uusia. Pelitunteja mulle on kertynyt se joku 50+, mutta suurimman osan ajasta oon tehnyt muuta kuin mennyt eteenpäin :-). Plus en kyllä ehdi pelata, nytkin on mennyt yli viikko kokonaan ilman pelaamista! D-:

      Hyvä että ostit oman Y:si!

      Poista
  5. Chestnaugtissa vaivaa se väritys xD Onhan monet aiemmatkin startterit vaihtaneet väriään (Piplupin sinisestä Empoleonin mustaan) mutta Chestnaught... se jotenkin haalistuu : D Kun Chespinissä ja Quilladinissä oli niin kivat värit niin olisin ne suonut kolmannellekin muodolle.
    Tähän tapaan http://25.media.tumblr.com/b20b1d5b76b7ad9368b6bb5a79262144/tumblr_mu2mksom1T1sh1bhto1_1280.jpg (kuva Chestnaughtista uudelleen väritettynä)

    Ja niin muuten! Tipin antaminen kannattaa, sillä se kasvattaa shiny-ratiota! Eli mitä useammin ja enemmän annat tippiä, sen suuremmaksi kasvaa mahdollisuus tavata shiny! Tällaista olen lukenut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo shiny juttu kuulostaa epäilyttävältä.. En toki väitä että näin ei olisi, mutta voisin kuvitella tätä jonkun satuiluksi. (tosin jos tämä on totta, niin pihiyteni pelissä kostautuu ja pahasti.. :DD)

      Poista
  6. Eijeijeeeeei!! Se on rumaaaa! Chesnaught on kammottava, miten sä voit pitää siitä senkin kummallisuus?? xD

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!