Luukku II: Avrin ja Munchyn Pokémon-piparkakut

Haa, ja tänään sitten ensimmäinen niin sanottu varsinainen kalenteriluukku :D! Noh, hmm. Niin.

Minä ja Munchy ollaan oltu nettikavereita ties kuinka ja kauan, mutta nykyään tunnetaan toisemme myös ihan oikeassa elämässä. Tuossa ihan vähän päälle viikko sitten, kun viimeksi hengattiin, tuo Munchy saikin sellaisen ajatuksen, että tehdään pipareita näin lähenevän joulun kunniaksi. Pipareiden paisto sitten jatkokehittyi siihen, että emme tehneetkään ihan mitä tahansa sydän-pipareita, vaan piparkakkuja pokémon-aiheella, kuten todelliset Pokémon-mestarit tekevät :D.Ehkä tähän kohtaan voisi olla hyvä mainita, että esimerkiksi Etsystä saa läjäpäin todella upeita Pokémon-muotteja, joiden avulla myös joulun pipareista saa kauniita ja pokémon-aiheisia. Kaikki noista muoteista ei välttämättä sovellu piparkakkutaikinaan, mutta esimerkiksi yksinkertaisemmat Poképallo- ja Pikachu-muotit soveltuvat hommaan varmasti mainiosti. Jos äkkiä tilaa, muotteja voi saada vielä jouluksi.

Noh, eihän meillä siis mitään muotteja ollut käytössä. Innostusta ja luovuutta sen sijaan sitäkin enemmän!

Ja tässä on autenttinen Munchy kaulimassa piparkakkutaikinaa. Musta tää kuva on jo aika stuff of nightmares, mutta odottakaa vain, kun näette ne itse piparkakut...


No okei, ehkä aloitetaan näistä kaikista onnistuneimmista ekaksi, ettei järkytetä kaikkia pois heti samantien :D. Eli meidän poképallo-pipareista, jotka itse tekovaiheessa näyttivät kyllä aika lailla joltain ihan muulta kuin poképalloilta. Näitä pystyy tekemään kuka tahansa tosi simppelisti, sillä juomalasista saa oivasti tuon ympyrän painettua taikinaan ja sitten tuon keskiosan ympyrän me keksittiin painaa sellaisen kuorrutetuubin (koska kuorrutteita nyt oli koristeluun hankittava) korkilla! Aika high-tech leipomista meillä. Mutta aika hieno tuo poképallo, vaikka itse sanonkin ja noitahan voisi oikeasti tehdä oikein koko pellillisen joulupöytään!


Kun poképallot sujuivat niin hyvin, oli aika astua vähän haastavimpiin Pokémon-maailman tavaroihin. Tuloksena onkin piparkakku PokéFlute! XD Ehkä tässä kohtaa viimeistään huomattiin, että meidän kahden eri värin kuorrutusvalikoimalla ei kyllä kamalasti Pokémon-aiheisia piparkakkuja saa väännettyä.

No mutta ei me sitten oikeastaan enää jaksettu kamalasti mitään tavaroita tehdä, ja Munchy siirtyikin sitten jo seuraavalle tasolle: pitihän meidän joulukalenteria varten tehdä meidän sivustojen maskottipokémonit ja tässä siis komeilee vielä paistamista odottava Munchlax :D. Ehkä kuten arvata saattaa (?) tässä kohtaa viimeistään meidän Pokémon-piparkakkujen taso alkoi laskea kuin Magikarpin HP:t ottelussa Arceusta vastaan. Tosin, kyllä musta ainakin noin raakana tästä Munchyn teoksesta pystyy vielä sen Munchlaxin näkemään - ainakin siinä vaiheessa, kun jo tietää, mitä sen pitäisi esittää. Ehkä jos meillä olisi sitten ollut sitä vihreää sokerikuorrutetta, jolla Munchlax koristella, niin lopputuloksesta olisi tullut ehkä enemmän sen itse Munchlaxin näköinen ja hiukan vähemmän sellaista, noh, irvokasta Munchlaxin ja Jynxin fuusiota :D. Tosin hei, ovathan Pokémon-fuusiot aika in nyt, joten Munchy varmaan vain olikin ajan hermolla tätä tehdessään!


No ei nyt, musta tää on edelleen aika upea ja symppis :D. Vaikka pää lähtikin irti kesken kaiken. Sen kumminkin itse tajusin, että mikään Torterra ei kyllä ikinä sujuisi, vaikka kuinka yritettäisiin, joten päädyin tekemään sitten loistavan korvikkeen: Jigglypuffin. Jigglypuffissakin käytin lasia muottina, mitä nyt hiukan tietysti muokkasin sille korvat ja jalat. Visio ainakin oli hieno ja loistava, mutta lopputuloksesta voi olla montaa mieltä.
Apuaaaaa.......... :DDD. Ja anteeksi :DDDD. Ehkä nyt on hyvä hetki antaa puheenvuoro Munchylle...

Munchy: Kun näitä tekemiämme pipareita katsoo kuvista jälkeenpäin, voi vaan ihmetellä, mitä ajatuksissamme on liikkunut :D. Mä olen kyllä varsin ylpeä erityisesti Poké-palloista ja Pokéflutekin on varsin hieno (hienosti tehty, Avri!). Munchlaxini on kyllä varsinaista nightmare-fuelia, varsinkin kun sen pää päätti mennä irtoamaan vielä kesken kaiken, mutta hei, yritys hyvä kymmenen! Oli kyllä huisin hauskaa tehdä näitä, vaikka loppuvaiheessa alkoikin ehkä kyllästyttämään - pääosin ehkä sen takia, kun sitä taikinaa oli ihan LIIKAA, ja varmaan puolet piti pistää poskeen että siitä pääsi eroon :D. 
Jäin kyllä vähän kaipaamaan pipari-Torterraa, se jos mikä olisi ollut näky! Vaikka onhan Jigglypuffkin hyvä valinta ja lopputulos erinomainen!

--------------------------------

Toivottavasti tämän päivän tehtävä ei ole liian karmiva tai epämiellyttävä aiheeltaan, mutta keksin sen tässä näistä hirveistä Pokémon-piparkakuista. Ja toisaalta, onhan tätä aihetta sivuttu Pokémon-maailmassa Slowpokétailien ja muiden muodossa:

Mikä pokémon sopisi sinusta erinomaisesti ruokapöydän antimeksi? :D Extrapisteitä voi haalia itselleen, jos keksii koko aterian tarkemmin!

 

Vastaukset voi lähettää jälleen tänne ja käykää ihmeessä myös katsastamassa uudet Wonder Trade -pokémonit ja äänestäkää mieluistanne :D!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti tuo Jigglypuff joutui parempiin suihin ennen kuin ehti herätä eloon ja tarttua keittiöveitseen. Miten puistattava katse! :D Voi vaan kuvitella miten hauskaa teillä on ollut noita väännellessä, täytyy päästä itsekin leipomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa nyt olla turvallisesti tuhottu :D. Siitä kyllä tuli sen näköinen, että täyden kuun aikaan se olisi saattanut herätä henkiin ja tosiaan tarttua siihen keittiöveitseen :DD.

   Poista
 2. Nuo piparimuotit ovat kyllä aika siistejä, mutta en usko ennen kuin näen että lopputulos näyttää yhtä hyvältä kuin noissa mainoskuvissa kun pipari sitten kypsennetään.... Näen mielessäni vain epämääräisiksi massoiksi kohonneita klimppejä tulevan ulos uunista :O
  Hetken jo odotin että olisin nähnyt pinkin Electroden tai Voltorbin Pokepallon ja PokéFluten jälkeen (kiva idea muuten!) mutta menetinkin yöuneni sen sijaan.... siis karmivan upeita nuo teijän piparit! ;D

  VastaaPoista
 3. Hahah, nämähän ovat ihan mainioita! :D Tuo Jigglypuff ja Munchlax tosin ilmestyvät melko varmasti uniini seuraavana yönä. Jigglypuffin katseesta tulee vähän mieleen Espurrin silmät. xD Olisi tavallaan ihan kiva hankkia tuollaisia Pokemon-muotteja, mutta samalla pelkään mahtaisivatko ne oikeasti toimia. Mun leipomistaidoilla tavallisistakin piparimuoteista tulee joskus aikamoisia pannukakkuja, joten en halua edes kuvitella mitä tapahtuu jos mulle ojentaa tuollaisen yksityiskohtaisen Pokemon-muotin. :DD

  VastaaPoista
 4. Tuo Jigglyhan on selkeä pipariversio tästä: https://i.gyazo.com/4023adf84a52bc24ccb49d477266a0a7.png :DD

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!