Luukku XXIII: Lomailemaan Pokémon-maailmaan

Ooooh, joulu se on ihan nurkan takana! Vaan siltä ei kyllä näytä ainakaan täällä etelässä yhtään ja totta puhuen, alan päivä päivältä kaivata enemmän ja enemmän takaisin Etelä-Englantiin, jossa suurin osa kasveista sentään oli virheitä ympäri vuoden. Oikeastaan tarve sellaiselle kunnon lomalle ja maisemanvaihdokselle on ollut suuri, joten lähdin sitten tekemään tällaista ajatusleikkiä siitä, että minne menisin lomailemaan Pokémon-maailmassa. Ideasta kiitos eräälle kaverille, joka tätä ehdotti lomailtuaan juuri Teneriffalla ;D.

Alto Mare
On pakko todeta, että jos johonkin Pokémon-maailman kaupunkiin pääsisin just nyt vierailemaan, niin valintani olisi ihan empimättä Alto Mare! Olen aina tykännyt Pokémon Heroes -leffasta tosi paljon ja oikeasti syy johtuu enemmän tai vähemmän itse kauniista maisemista :D. Jotenkin hassua, miten jossain animaatioelokuvassa voi olla niin idyllisen ja täydellisen näköinen paikka kuin Alto Mare. Taidan oikeasti nykyään katsella Heroes-elokuvaa lähinnä juuri maiseman takia, haha. Etenkin ne kohdat, joissa Ash juoksentelee pitkin Alto Maren pikkuisia sivukujia ovat ihan parhaita. Ehkä jotenkin toisaalta ironista, että Alto Mare perustuu erityisen paljon Venetsiaan, mutta jostain syystä en ole kyllä niin innostunut käymään siellä :D. Jotenkin sillee hassua, että just se ns. Pokémon-maailman lomakohde, jonne voisi melkein päästäkin käymään, niin sitten en kumminkaan olekaan innostunut?

Celadon Cityyn shoppailumatkalle!

Mutta jos nyt unohdetaan Alto Mare - en edes halunnut oikeastaan keskittyä tässä postauksessa Alto Maresta höpisemiseen, sillä se on ollut aina niin itsestään selvä "lempipaikka" Pokémon-maailmassa - aloin pohtia sitten jotain sellaisia paikkoja, jonne haluaisin JUST NYT lähteä lomalle. Ja ensimmäisenä tuli mieleen, että haluaisin varmaan lähteä ainakin Celadon Cityssä käväisemään! Shoppailu on ah niin mahtavaa ja sellainen Avrin hyvänmielen-puuha numero 1 (joskin ei silloin, kun on rahahuolia!) ja Celadon City vaikuttaa sellaiselta mestalta, että sieltä löytyisi tuoksujen lisäksi sekä muotia että kaikkea muutakin. Game Cornerissa (jos ajatellaan siellä sellaisen olevan) voisi kokeilla onneaan ja jopa voittaa itselleen matkamuistoksi uuden pokémonin :D. Oon varmaan nyt ihan höhlä, mutta oon juuri viime aikoina pohtinut tosi paljon sitä, että haluaisin löytää itselleni jonkun kivan hajuveden - varmaan tämän takia tuo Celadon City sitten tulikin ensimmäisenä mieleen. Pakko sanoa sekin, että en ole hiekkarantalomien suurin ystävä, vaan tällaiset kaupunkilomat sopii meikäläiselle kyllä sikäli paremmin.

Ecruteak City
Jos nyt oikeasti vaan unohdan sen, että haluaisin päästä shoppailemaan, niin sitten sellainen aika hyvä lomakohde voisi olla Ecruteak City ja muutenkin Johton pohjoisempi puolisko. Olisi hienoa tehdä vaikkapa matka Ecruteak Citystä Mahogany Towniin, totta kai käväistä hiukan Mt. Mortarissa sitä ennen ja Mahogany Townissa sitten viettää kunnon telttaretki Lake of Ragen ympäristössä. Ecruteak Cityssä sitä jo yksistään riittäisi nähtävää länsimaiselle silmille eksoottisessa aasialaishenkisessä miljöössä, puhumattakaan sitten Burned Towerista ja Bell Towerista. Ecruteak City oikeastaan voisikin olla just se, mitä nyt tällä hetkellä kaipaisin: sellainen täydellinen irtiotto tästä Suomesta noin kulttuurisesti! Olisi hienoa käydä tsekkaa ne Ecruteakin kuuluisat kimono-tytötkin ja nähdä heidän tanssi-shownsa. Koko matkan päättää tietysti se telttaretkeily siellä järven rannalla - Lake of Ragen tietämistä on ainakin mulla peleistä jotenkin erityisen hyviä ja kultaisia muistoja, musta niillä alueilla oli aika paljon (kai) kaikkia jänniä pokémonejakin, kuten Girafarig :D. Aijai, kyllähän tuolla jo pahinkin kaamosmasennus lähtee lätkimään. Tällä reissulla voisi käydä myös Moo Moo Farmilla paijjaamassa Miltankeja!

Sevii Islands
Toisaalta kaipuu kunnolla meren rannalle (vaikka nytkin tässä rannikolla asun) on niin kova, että Sevii Islandsitkin voisi olla mulle juuri sopiva lomakohde. Sevii-saarille lähtiessä lomasuunnitelmia tehtäisiin etukäteen tyyliin tasan nolla ja jokainen päivä voisi olla sellainen pieni tuntematon seikkailu. Jos olisin vielä sellainen kunnon opiskelija ja saisin nauttia pitkästä kesälomasta, pyrkisin järkkäämään asiani niin, että voisi lähteä rinkka selässä koko kesäksi juuri Sevii Islandsille seikkailemaan ja tulla sitten takaisin syksyksi. Olisi just parasta - jonain päivinä voisi lokoilla rannalla, joskus tehdä hanttihommia ja kerätä lisää matkarahaa Pokémon Day Caressa ja joskus taas lähteä vaikka onkimaan uusia pokémoneja :D. Myrskyisinä päivinä voisi linnottautua Pokémon Centeriin seuraamaan myrskyä ja kuulemaan paikallisten kalajuttuja jostain 30 kilon Magikarpeista :DDD.

Huh, koska voi varata matkan.

Maiden's Peak
Animesta voisi vielä kyllä mainita tuon Indigo Leaguen Maiden's Peakin, joka se vaikutti ihan mahtavalta vierailukohteelta Summer Festivalin aikana! Ghost of the Maiden's Peak on yksi lemppari Pokémon-jaksojani, eikä pelkästään jo tarinan puolesta, vaan koska koko Summer Festival vaikutti jotenkin... inspiroivalta tapahtumalta :D. Tarinoita, legendoja, juhlia yöhön asti, eksoottista ruokaa kaikkialla ja sitten vielä ne festivaalin päätöstapahtumassa, missä ne kynttilät lähetettiin merelle opastamaan kadonneita sieluja takaisin kotiin... OOOOH ihan mun tyylinen tapahtuma! Tuollaisessa juhlassa saisi hienosti nollattua aivot ja kerättyä just jotain sellaista inspiraatiota harmaaseen arkeenkin.

Pakko muuten vielä tähän loppuun mainita, että tahtoisin käväistä myös Dark Cityssä XD. Tämä ihan randomin oloinen kaupunki on vain animessa nähty kaupunki Indigo Leaguessa, jossa kaksi virallisen salin tittelistä kisaavaa jengiä tappeli keskenään kaduilla :DD. En tiedä miksi, mutta Showdown at Dark City on aina jäänyt mun mieleeni jotenkin erikoisesti... haluaisin käydä katsomassa, onko jommasta kummasta jengistä, Yas tai Kaz, saaneet virallisen salin titteliä ja että millainen meininki siellä nykyään on!

Onko lukijoilla mitään Pokémon-maailmaan sijoittuvia lomakohdeunelmia? Jos pystyisit lähtemään jonnekin Pokémon-maailmasta, niin minne lähtisit? Huomasin muuten, että mun listassahan on vain Kanton ja Johton kohteita... oho. Vastailen huomenna illalla blogikommentteihinkin, nyt kun joulukiireet on toivon mukaan vähän takana päin jo!

-------------------------------------------

Hehehe, tämän päivän tehtävän vastauksia saatan käyttää tulevaisuudessa törkeästi sitten hyväkseni ;D! Elikkäs:

Millainen postaus olisi kiva nähdä Living in the Moving Forestissa? Olisiko se postaussarja jostain pokémoneista vai kenties joku peliaiheinen juttu vai joku ihan muu?

Vastaukset saa kirjoittaa tuttuun tapaan tänne (muistakaa merkkirajan rajoitukset) ja Wonder Tradet voi tsekata täältä.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Orren Agate village olisi yksi matkustus kohteeni. Kaunis ja luonnonläheinen rauhellinen paikka. Tykkään niistä kirkkaista solisevista vesiputouksista ja puroista.
    Ja nuo Johton pohjoiset alueet on mustakin tosi kiinnostavia, ja peleissä suosikki "vaiheeni" sijoittuu juurikin noille pohjoisille routeille. Ah, miten kaipaankaan remakeja Kantosta ja Johtosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Agate Village onkin aika mukava paikka. Muutenkin Orre taitaa olla turhan aliarvostettu region :/.
      Allekirjoitan kaikki. Pakko kai Platinumin jälkeen pelata SoulSilveriä, vaikka mietipäs millaista namia se olisikaan pelata Kantossa/Johtossa XY/ORAS-grafiikoilla...

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!