Figuureja, pehmoja, materiaa!

:DDD Eiiii, arvatkaa kuka unohti, että eilen oli marraskuun 1. päivä, jolloin meikän piti aloittaa ORAS countdown :D. No mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eli päivittäinen Pokémon-pläjäys OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun asti!

OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun 27. yötä!



Tänään fiilistelen Pokémon-krääsän parissa, koska eksyin tuossa "vahingossa" ebayhin kuolaamaan hienoja Pokémon-tavaroita, joten on aivan oikein pistää vahinko kiertämään näin blogissa :D.



Tällä hetkellä kuolaan ehkä eniten näiden Pokémon-pehmojen perään. 10th Anniversary Squirtle on ehkä söpöin Squirtle-pehmo, mikä on ikinä tehty (myös Bulbasaur ja Charmander ovat tosi mainion näköisiä!). Swadloon on niin meikän sielunpokémon, että toki kelpaisi tuollainen pehmo kaveriksi. Deino ja Swirlix ovat vaan ihan älyttömän söpöjä. Swirlix etenkin on ehdottomasti yksi 6. generaation lemppareitani, ja tuo hattarapallo näyttää oikein muikealta noin. Olen muutenkin tullut lopputulokseen, että meikällä on aivan liian vähän Pokémon-pehmoja. Voi olla, että tää tunne on lähinnä syntyjään siitä, että jätin kaikki Pokémon-pehmot/figut Suomeen Pikachu-pehmoa lukuun ottamatta. Nyt mulla on sängyllä vain Pikachu ja Oshawott. Tarvitsen siis ehdottomasti lisää :D.


Jonkin aikaa oon kuolannut myös tämän Pokémon Centerin Red-figuurin perään. Lähinnä tosin vasta sen jälkeen, kun törmäsin pariin Instagram-käyttäjään, jotka lavastavat tosi mainioita Pokémon-valokuvia.

copyright: a_wild_pokemon_appeared

Tässä varsin upea esimerkki a_wild_pokemon_appeared-käyttäjän Pokémon-figuurikuvaustaidoista. Eihän tuollaisen kuvan jälkeen oikein voi muuta kuin toivoa itselleen omaa figua? Kannattaa tsekata tyypin muutkin kuvat, ja instagramista jälleen löytyy runsaasti Pokémon-figuuri/pehmokuvaajia.


Myönnän, että 6. generaation alussa ja etenkin ennen Fairy-tyypin julkaisua, olin aika lailla nihkeästi vastaanottamassa keijukaisia. Mutta nyt olen aivan myyty ja Fairy-tyyppi on ihan ehdottomasti yksi lempityypeistäni ja useat Fairy-pokét ovat enemmän tai vähemmän mieleeni. Sylveon on viimein kukistanut Vaporeonin "Avrin lemppari Eeveevolution"-pallilta, ja oikeastaan mulle kelpaisi lähes kaikki Sylveon-fanikrääsä :D. Tiesittekö, että Pikachun ja Sylveonin designit on suunnitellut sama suunnittelija, Atsuko Nishida? Loistotyötä molempien kohdalla. Klefki on musta designiltaan ja ajatukseltaan ehkä yksi parhaimmista Fairy-pokémoneista! Tuunaisin tuosta figuurista varmaan kaulakorun :-).

Copyright: ArachStudios

Kaulakoruista päästäänkin hyvin tähän viimeiseen Etsystä löytämääni esineeseen, joka kovasti hokuttelisi meikää tuhlaamaan rahat nyt tässä ja heti. Lapras on aina ollut jotenkin tosi cool, se ei oo koskaan ollut mikään suosikki, mutta jotenkin se vaan huokuu tietynlaista... arvostusta :D? Hankala selittää. Anyway, tuo kaulakoru on vallan upea. Tahdon! D:

Noniin, siinä vähän Pokémon-fanikrääsää kaikkien ihailtavaksi! Olis kiva kuulla, millaisia Pokémon-tavaroita lukijat tällä hetkellä kaipailevat kokoelmiinsa? :3


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Mukava illan piristys! Itse en figuista paljon välitä.. (tai yritän olla välittämättä, koska hyvästi rahat :D) vaikka onhan nuo upeita! Tavallaan olisi mukava keräillä.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D. Ja joo, rahaahan noihin saisi menemään aika maltaita :(. Jospa jonain päivänä minusta tulisi rikas niin sitten ♥

      Poista
  2. Omistan ihan supervähän fanikrääsää ja tahtoisin sitä kasapäin lisää, yy. Ainoat mitä löytää yleensä halvalla on minifiguurit, mutta erityisesti kaipaisin lisää plushieita. Ja kaikkea. Mutta plushiet. Ja haikailen myös 2000-luvun alkupuolen suomessa pyörineitä fanijuttuja, koska nostalgia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka sulla olisi läjäpäin fanikrääsää, niin kyllä sitä aina kaipaa lisää nyyyyy. Mua myös ärsyttää, että Suomessa (ja Iso-Britanniassakin näemmä) Pokémon-krääsää myydään tosi vähän ja yleensä vain kaikkia ihan blääh-juttuja. Coneissa tietty eri asia. Suomi-fanijutut ois kyllä cool! Haluaisin niin ekan Pokémon-leffan suomeksi, se kun taidettiin julkaista jopa dvd-julkaisuna...

      Poista
  3. Pehmot ovat kyllä täälläkin heikkous, tällä hetkellä nuo uudet Salamence ja Latias houkuttelisivat todella paljon ;u; Myös nuo Pokemon Petit -sarjan vihkot ja tarrat ja muut ovat ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googletin vähän noita Pokémon Petit-juttuja ja ne on kyl toosi hienoja. Latias, siinä muuten onkin yksi legu-pehmo, jonka ehdottomasti haluaisin :D.

      Poista
  4. Itse haluaisin Greninja, Talonflame ja Meganium figuurit >3<

    VastaaPoista
  5. Mä en ole koskaan ollut fanitavaroiden ylin ystävä, mutta onhan tuollaiset plushiet ja figuurit aika upeita ilmestyksiä, varsinkin kun Pokémon noin yleisesti on fanituksen kohteena! Ainakin tuo Red-figuuri tässä postauksessasi on tosi tyylikkään näköinen. Mutta en mä silti taida kummemmin näitä hankkia... vaikka joskus onkin käynyt mielessä, että joku superiso Munchlax-pehmo olisi aika makea lisä sisustukseen (ei ole tosin mitään hajua, millaisia Munchlax-pehmoja maailmalla edes on!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän noilla oheistuotteilla loppujen lopuksi oikein mitään teekään. Yleensä meikällä ainakin plushiet ovat ehkä vähän vaan tiellä, mutta kyllä niitä silti tulee kerättyä :P. Tuo Red-figuuri onkin joku kamalan kallis ja hieno figu, josta tehdään vain rajallisia eriä myyntiin... että auts. Tuskin tulen koskaan hankkimaan :D. Mä taas haaveilen isosta Wailord-pehmosta. Sellaisen voisi tehdä vaikka ite. Miten ois Munchlax-säkkituoli? :D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!