Pokémon Y - osa VIII: Uusi tiimiläinen ja Coumarine Cityn lähiöelämää

Olenpas ollut taas kiireinen :-D! Toivottavasti porukat ei iiihan väsy näihin Y-postauksiin, kun niitä on tullut tässä nyt jonkin verran. Ja on vielä tulossa lisää. Kaikki muut ovat tietenkin jo läpäisseet liigat ja sen sellaiset ja minä täältä tulen vasta perästä omaan rauhalliseen tahtiin haha!


Viime postauksessani kerroin Laprasista ja jatkoin tätä lyhyttä Routea eteenpäin. Tällä oli myös Skiddo-tila, mutta kun kamera kadotti kuvat, niin en jaksanut lähteä sitten uusinta kuvausreissulle sinne. Ottakaa tästä kumminkin höpsö Tauros-kouluttajan kommentti ja Tauros. Olen aina halunnut kouluttaa sitä, mutta eipä ole tullut juuri kokeiltua. Ehkä nyt Y:ssä sitten joskus voisi... ei kumminkaan nyt.


Pian ollaankin Coumarine Cityssä. Hassu nimi kaupungille, mutta siis anyway, kyseessä on tällainen satamakaupunki, jossa on laitureita ja sen sellaista ja tältä äijältä sain sitten Good Rodin. Ooooooooh jeee, lähdinkin oikeastaan heti kaloja narraamaan, koska vesipokét on niin kivoja.


Löysin muun muassa Skrelpin. Olin pohtinut sitä jonkin aikaa tiimiini, lähinnä koska ounastelin sillä olevan joku evoluutio ja kun en kerta hirveästi tästä toisesta merihevospokémonista, Horseasta muotoineen, välitä, niin pitihän sitten toiselle merihepalle harkita mahdollisuuden antamista. Oikeastaan tuo viimeinen lause pokédex-entryssä sitten sinetöi koko jutun: Skrelp kerää voimia evoluutiota varten. OOOOh! Ehkä siitä tulee joku tosi siisti (toivon mukaan)! Laprakselle sai nyt sittenkin sanoa byebyet, koska en nyt viitsinyt pitää sitä mukana. Skrelp sai sen paikan.


Miksi kaikki poket näyttää niin herttaisilta Pokémon Amiessa? Katsokaa nyt tuotakin, ihme tuttinenä. Annoin sen nimeksi Tuittu ja kyseessä on tyttö-Skrelp.


Oikeastaan varsinainen Coumarine City sijaitsee täällä ylhäällä, kun tuolla alhaalla näkyy tuo satama. Ylätasangon ja sataman välillä menee tuollainen joku hieno monorail-systeemi, jolla sitten liikutaan.


Tuolla monorail-talossa tapasin sitten Professori Sycamoren ja tuon D-kirjaimella alkavan muijan, joka on musta aika rumilus. Ne sitten höpisee taas mega evolutioneista ja erityisesti siitä, mikä tekee Kalosista niin erikoisen että juuri täällä esiintyy noita. Lady D ehdottelee että Kalosin legendaarisilla pokéilla voisi olla asiaan osuutta, mutta tiedä sitä sitten.


Tää oli jotenkin kiehtova yksityiskohta täällä Coumarine Cityssä. Munat ovatkin Pokémonien kehtoja? Aaww, tosi söpö tuo jotenkin, vaikka Digimon-vibat ovat täällä taas. Eikös siellä niiden vauvadigimonien kehdot ilmestyneet samasta munasta mistä digimonkin?? En tiedä, sellainen muistikuva olisi jäänyt muinaisilta Digimonin katseluajoilta haha.


Coumarine Cityssä sijaitsee myös uusi sali: jeeee! Ja salin edustalla tuo naapurini Serana haastoi meikäläisen taas otteluun. Eikö siitä viimeisestä turpasaunasta ollut jo ihan vain hetki? No, voitin Serenan taas, hänen tiimissään ei ollut tapahtunut mitään muutosta, ja sitten tuo tytteli siinä sitten pohdiskeli, että miksi minä olen niin paljon parempi vaikka aloitimme matkan samaan aikaan :-DDDD. Ähähäähää siitäs sait. Oikeasti, mitä enemmän tota hahmoa tapaa, niin sitä jotenkin vastenmielisempi se on. Kauhea tiukkapipo.


Salista mulla ei ollut tämän enempää kuvia tallessa :-(. VOI MÖRKÖ! No, siis, Ramos oli tosi symppis vanha ukko, jonka salin teemana on grass-pokémonit. Täällä piti sitten vähän kiipeillä ja säätää, että pääsi sitten lopulta salivalmentajan luokse. Tykkäsin ihan tästä salin designista. Vähän vaan ärsytti, kun koetti mennä PokéCenteriin parantamaan pokémonit, niin eksyin tuonne mokomaan salisokkeloon :-D.

Aah, tuo vanhamies Ramos puutarhasaksineen. Ramosista tykkäsin jotenkin tosi kovasti, se on todella sympaattisen oloinen, harmi ettei silläkään taida olla pelissä suurempaa roolia kuin vain nököttää salillaan. En kyllä kauhean hyvin enää muista, millä pokémoneilla ottelin tässä kampailussa. Ramosilla oli Jumpluff, Weebinbel ja Gogoat... ainakin Honedgellä ottelin jossakin välissä, koska se kehittyi tämän ottelun jälkeen upeaksi Doubladeksi! Jeee, hyvä Degen! Niin joo, ja Jumpluffia vastaan sai mennä tuore uutukainen, Tuittu-Skrelp. Koska mitäpä olisi peli ilman pientä jännitystä?? :-D Tuittu kyllä hoiti oman osuutensa oikein mallikkaasti ja voitti Jumpluffin Acidilla. Plant Badge on minun!


Harmillisesti tämä seuraava kohta pelistä kärsii nyt oikein tosi pahaa kuvainflaatiota. Coumarine Cityn jälkeen avautuu Route 13, joka tunnetaan myös nimellä Lumiose Badlands. Täällä erämaassa ei kuulemma kasvit kasva, joten siitä syystä tänne on sitten päätetty iskeä Kalosin Power Plant. Rakastan Power Planteja! Mua harmittaa ettei kaikissa regioneissa ole omaa Power Plantia, siitä on niin hyvät muistot juuri RBY:n Kanto-ajoilta. Se Zapdos siellä kruunasi koko homman. Lumiose Cityn pohjoispuolella oli se iso sähkökatkos ja nyt luonnollisesti saan lähteä selvittelemään, että mistä koko katkos johtuu...

Olin aluksi vähän monttu auki, kun ihmettelin miksi noista mistään Power Plant-hökkeleiden ovista ei pääse sisään ja miten kummassa oikein pääsen yhtikäs mihinkään. Jotenkin olin onnistunut missaamaan sen yhden nurkan, mistä sitten lopulta löytyi yksi Team Flarelainen. Kyseessä olikin joku vanha tuttu ja sitä vastaan piti varmaan otellakin... kyllä luultavasti. Sen takia noi valokuvatkin on hyvät, kun en enää muista niin tarkasti näitä juttuja :-D. Tää Team Flarelainen vaan parahtaa siinä sitten, että voi ei, hänen Power Plant-avainkorttinsa on pudonnut... ja että se taisi pudota 9 askeleen päähän siitä missä hän nyt seisoo yhden kiven luo. Nooh, käyhän se avainkortin hankkiminen näinkin :-D.


Kalosin Power Plantissa kohtasin karmaisevan pettymyksen... ei yhtään villejä pokéja pompannut silmille!! :-( Paikka oli Team Flaren miehittämä ja täällä saikin käydä aika monta ottelua läpi. Ihan hyvä vaan, sillä pokémonini olivat, ja ovat kyllä edelleen, aika alilevelisiä. Jännää miten muilla leveleitä vaan piisaa Exp. Sharen takia ja mun on nyt ehkä pakko mennä johonkin kouluttamaan kavereita, ennen kuin voin jatkaa eteenpäin.
No mutta siis, takaisin tänne Power Plantiin (kävin sitten jälkikäteen ottaa ton kuvan ihan blogia varten :-D). Taistelin tieni generaattorin luo ja siellä oli kaksi jotain tosi ilkeää Team Flarelaista. Toinen oli joku nimetön Admin ja toinen joku tiedemies... tai oikeastaan tiedenainen mieltä Aliana. Kumpaakin vastaan piti otella ja niin myös tein. Jeyyuuh. Ihan kauheasti mitään infoakaan ei näistä mystisistä Team Flaren aikeista oikein irronnut. Höpisivät vain että ovat saaneet Power Plantin generaattorista riittävästi sähköä johonkin omaan hankkeeseensa ja häippäsivät siitä sitten.

Oikeastaan voisin kirjoittaa vasta seuraavaan kirjoitukseen Lumiose Citystä, Quilladinin kehittymisestä ja sen sellaisesta, koska nyt en enää hirveästi ehdi. Olen itse asiassa Laverre Cityssä tällä hetkellä, että nää on jo aika kaukaisia tapahtumia, en ole vain ehtinyt rustailla mitään. Tässä kumminkin Lumiose Cityyn liittyen pari Furfroun stailauskuvaa:



Joko ensimmäinen sininen tai tämä punainen on mun lemppareita... Voi, toivottavasti jonain päivänä pokéille saisi laittaa rusetteja ja sen sellaisia :-D. Haluaisin päästä koristelemaan Mamoswinen!!


Also, olen koukussa super trainingiin.





Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

  1. Joku ihme Tauros-fetissi :D Pitäisi alkaa oikeasti lukea noita repliikkejä ihan ajatuksella. Suurin osa random trainereista ei vaan sano koskaan mitään tärkeää, niin sitten ne vaan skippaa ja jää juuri kaikki tuollaiset hauskuudet huomaamatta.

    Koin pientä turhautumista Badlandsillä sillä en tajunnut että voin Passin saatuani vaan kävellä sen Flare kaverin ohi :D haahuilin aavikolla kauan tietämättä mitä piti tehdä ja minne mennä. Lisäksi ärsytti ne pokemonit jotka ajoivat takaa, vaikka idea sinänsä oli hauska. Olisi vaan saanut olla vähän runsaampi valikoima monstereita. Ja odotin tosiaan sähköpokemoneja Power plantilla, mikä oli vähän pettymys sitten lopulta.

    Apropoo; Pidgey on aivan ylisöpö amiessa. Dexiä täytellessä ja poksuja kehittäessä on pakko välillä katsoa miltä ne näyttää amiessa ja päästä vähän rapsuttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on muuten ihan käsittämätöntä, että olen Redin ekasta tallennuksesta saakka haaveillut Taurosista tiimissä, mutten ole tähän päiväänkään mennessä tullut ottaneeksi sitä mukaan. Viimosenpäälle upea pokemon.

      Poista
    2. Mä ennen skippasin aika paljon noita trainereiden random-juttuja, mutta varmaan jostain HG/SS:n ilmestymisestä lähtien olen lukenut jokaisen trainer-tekstin oikein huolella ja puhunutkin niille vielä jäljestä päin - tämä siis myös vanhemmissä peleissä, joita olen nyt uudelleen pelaillut. Löytyy kyllä vaikka mitä heittoja.

      Mäkin menin ensin kokeilee sitä passia niihin toisiin oviin :-D. Ne jahtaavat pokét kyllä ärsytti muakin aluksi, mutta myöhemmin opin välttelemään niitä vähän paremmin. Tylsä valikoima kyllä, vaan jotain Gibleä ja Trapinchiä ja Dugtrioa. Blääh.

      Hei, me otetaan nyt projektiksi "Taurosin kouluttaminen"!!! Tauros on kyllä upea, se oli hienoa kun Ash käytti sitä Orange Leaguen siinä finaaliottelussa.

      Poista
  2. Ite en vielä omista Pokemon Y:tä, joten eipä ole liigaa vedetty. Toivottavasti olet tietoinen, että Lumiose Cityssä on riskipeliä tallentaa, johtuen bugista. Nintendo aluksi kiisti bugin, mutta on nyt myöntänyt semmoisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siihen bugiin onkin tullut jo ladattava päivitys nintendon toimesta, jonka pitäisi korjata se ongelma :3

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Kiitoksia päivitysinfosta bugiin liittyen! Nyt on peli päivitetty :-).

      Poista
  3. Ramos on niin symppis ukkeli ja mun mielestä sen sali on yksi pelin parhaista (noin "palapeliä" ajatellen, sen tiimihän on vähän hassu ja senhän olisi voinut voittaa vaikkapa pelkällä Fletchlingillä... or maybe not). Coumarine on kaupunkina vähän rassaava, koska mä olen niin kärsimätön että hädin tuskin jaksan tuon monorailin kanssa leikkiä, mutta kun sekä satamassa että sitten ylempänä oli sitten yleensä jotain tekemistä niin pakkohan se oli.

    Mä petyin suuresti tuolla aavikolla siihen, ettei niistä muista powerplantin ovista päässyt minnekään:( Monethan spekuloi, että ne avautuu sitten tulevaisuudessa joidenkin eventien kautta, mutta nääh, mä en jostain syystä siihen usko. Olisi ollut aika makeaa, jos niistä olisi avautunut kunnon maanalainen verkosto tai jotain!

    p.s. ne liikkuvat ja AINA tielle osuvat maa-Pokémonitkin saivat pinnan kireälle, varsinkin kun kiireen vilkkaa halusin vain löytää maasta löytyvät itemit!

    Furfrou on muutenkin herättänyt mielenkiintoni, se pharaoh trim tms on lempparini, ehdottomasti tiimimateriaalia sitten johonkin tulevaisuuden peliin... ehkä, mahdollisesti, jopa.

    Ja ylläolevaan: eShopista löytyy nyt patchi, joka korjaa tuon Lumiose-ongelman:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö puzzle oo ennemmin "sokkelo" kuin "palapeli" tässä yhteydessä :O
      mutta on kivaa vaihtelua kun kaupunki on noin iso että pitää ihan junalla mennä paikasta A paikkaan B xD

      Poista
    2. Perustetaan Ramos-faniklubi, se on todellakin sympaattinen vanha veikko. Yksi mun lempparisalipäällikköjä.
      Oon kyllä ihan samaa mieltä tuosta Coumarine Citystä... hieno idea, mutta äääääh, kauheasti menee aikaa hukkaan siihen monorailailuun :-D. Onneksi sentään tuo on nopeasti ohi, eikä siinä tule mitään monen minuutin siirtymä animaatiota.

      No niinpä!! Ihan hävyttömän laiskaa, kun niistä ei pääse mihinkään :-(. Se Power Plant oli muutenkin liian lyhyt.

      Furfrou on kyllä jännä! Ja sillä on ihan pirun hyvä ability ainakin, silloin alussa sen kohtaaminen tuotti vaikeuksia amatöörimäiselle tiimilleni. En tiedä käytänkö itse tuota koirulia missään, mutta kenties, kenties...

      Poista
  4. Ei se Serena/Kalem enkuks ollut niin rassaava, mutta kun alotin pelin ranskaks niin voi että :D Naapurihahmo ketuttaa 100x enemmän xD sen sanavalinnat ranskaks on jotenkin turruttavia.
    Innolla/kauhulla odotan mitä kirjoitat Chespinin vikasta muodosta xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyyyyyyyyyiiiiii, kuulostaa pahalta, onneks en ymmärrä sanaakaan ranskaa :-D. Tai no, melkein sanaakaan. Kalem on kyllä kauhea nimi tolle poikahahmolle. I like my "Benny" more.

      Heheh!

      Poista
  5. Jes! Sä otit Skrelpin tiimiin. Mäkin ootan sitä mitä kirjoitat chespinin vilkasta muodosta. Mä tykään siitä furfrousta eniten, jolla on sinisiä tähtiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Skrelp lähti mukaan! Tykkään sen töttörönenästä :3. Mun kirjoitus Chesnaughtista oli kyllä vallan positiivinen jee!

      Poista
  6. Sulle saattaa jäädä kokonaan mysteeriksi sun tiimiin kuuluvat pokemonit, jos et koskaan tapaa niitä! Tarkoitan, että et ehkä koskaan saa tietää onko jollain sun tiimiläisellä kehitysmuoto, jos ne saa kehittymään ainoastaan tradella tai vaikka jollain kehitys-kivellä yms.

    Mutta joo, kiva teksti taas kerran! Mulla oli kerran Tauros tiimissä ja se oli kyllä mahtava! :D Suosittelen kokeilemaan! Niin, ja Skrelpin muoto on tosi hieno mun mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!!!! Mä en tiiä yhtään esimerkiksi, onko Doubladella joku kehitysmuoto vielä... uskoisin kyllä, mutta mistäs sitä tietää. Ja miten ihmeessä se vielä kehittyy. Nooh, en halua spoilauksia siitä ainakaan vielä, joten näillä mennään. Katsotaan, kuinka käy :-D.

      Ooooooh, Tauros Tauros Tauros. Mua on aina häirinny sen semirumat backspritet peleissä, sekin on ollut syy miksi en oo sitä kokeillut, mutta sitähän ongelmaa ei enää XY:ssä ole ♥

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!