BW Random Battle

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa Pokémon Black ja White-pelien tuomaa WiFi-yhteydellä toimivaa Random Battlea. Viime generaatiossahan tällaiset random ottelut onnistuivat vain Wiin Battle Revolutionilla. Ja tuo toimi todella hyvin! Suosittelen kokeilemaan. Yhteys oli hyvin rivakkaa, vastustaja generoitiin todella reippaasti ja ottelukin toimi yllättävän nopeasti. Pelkäsin paljon takkuavampaa ja huonommin toimivaa yhteyttä, erityisesti ajattelin vastustajan generoimisen kestävän puoli elinikää. Mutta kaikkea muuta!

Vastustajakseni sain tosiaan täysin tuntemattoman ranskalaisen, jonka tiimi oli oikeasti fiksu. Käytin itse ottelussa ingame-tiimiäni, en ole vielä ehtinyt kasata 5. generaation kilpailujoukkoa. Tosin EV-koulutan (suurpiirteisesti kylläkin) ingame-tiiminikin, joten ei kai sillä niin väliä ole. Ottelussa tosiaan oli mukana Chandelure, Escavalier ja Jellicent. Kaikki kolme ihan mahtavia pokémoneja! Videon voi käydä kurkistamassa, kun menee PokéCenterin yläkertaan ja puhuu oikeanpuolimmaiselle neidille. Sieltä WiFi-yhteydellä vaan Battle Videoita kurkkimaan, ja videon numerohan on 23-05957-56581.

Tai vaihtoehtoisesti tuon ottelun voi kurkata todella hirveällä laadulla tästä YouTube-videosta. Kuvasin DS-ruutua järjestelmäkameralla, joten todellakin suosittelen paremman laadun takia katsomaan videon WiFin kautta. Mutta kun kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta, niin sitten näin.


Vastustajani olisi varmaan voittanut, ellei olisi sortunut jostain syystä hieman hassuihin valintoihin.

Mitäs piditte ottelusta? Onko muut kokeilleet tätä Random Battlea? Kannattaa kokeilla! Ei sitä koskaan tiedä, jos sattuu voittamaan!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Hieno oli ottelu! =D Aika likeellä oli.

    En ole itse vielä kokeillut Random Battlea, ei ole oikein ketään kenen kannsa pelata... Mutta kai joskus sitten onni potkaisee. ^^

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riuku! Joo, todellakin, tiukille meni :-D. En olisi osannut odottaa voittoa, kun tiimini ei ole lainkaan sellaiseen tehty.

    Kokeile ihmeessä! On hauskaa vaan kokeilla ja nähdä, kenet saa vastaansa~

    VastaaPoista
  3. En random battlea, mutta random vaihtoa kokeilin kerran. En saanut mitään kuitenkaan vaihdetuksi. Ja nykyään kotonakin on mokkula käytössä, niin ei ole sekään mahdollista. Mulla oottaa vieläkin Dream Worldissa pokémoneja siirrettäväksi (Arceus ♥)

    VastaaPoista
  4. Itsellänikin vähän heikkoja kokemuksia random vaihdoista, mitään ei saa koskaan vaihdetuksi D:. Mä en varmaan voisi enää vaihtaa langatonta nettiä mokkulaan tai mihinkään langalliseen vaihtoehtoon D:.

    VastaaPoista
  5. Heh, hieno otteluhan tuo. Ihmettelen kyllä hiukkasen, että miksei tuo Heatran tehnyt pokémonistasi selvää jollakin fire-tyypin iskulla? O.o

    Ja itselläni on kyllä vähän huonoja kokemuksia näistä otteluista, joko valitsen täysin väärät pokémonit ja häviän parissa kierroksessa, tai sitten vastustaja jättää aina kesken jos on häviöllä tai ei ole varma voitostaan. Äh, ärsyttävää.

    Toivottavasti näitä otteluitasi on tulossa lisääkin, muiden taisteluita on mukavaa katsella. ;)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Jep, Flamethowerilla olisi tehnyt todennäköisesti samantien selvää Escavalierista. Mutta paha jossitella, ainakin tuli voitto kotiin!

    Ääh, onpa inhottavaa, erityisesti tuo, jos vastapuoli katkaisee pelin kesken. Itse pelaan ottelut aina loppuun, vaikka olisin kuinka rajusti häviämässä. Ihmeen totista puuhaa, jos ei häviötä kestä, kyllä kaikkien kuuluisi tajuta antaa myös toisille se voittamisen ilo :-)! Mutta ehkä sulle käy joskus vielä parempi tuuri?

    Ja otteluita on tulossa lisää kyllä :-). Idea ihan uudesta tiimistä on kyllä.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!