Hyvää syntymäpäivää! Living in the Moving Forest jo 2 vuotta!

Kylläpä aika rientää, kun on hauskaa :-D. Nimittäin blogini täyttää tänään 2 vuotta! Vaikka välillä on ollut lähes hävettävän epäaktiivisia hetkiä, niin tässä sitä porskutetaan nyt itse asiassa aktiivisempana kuin koskaan.


Kuvaaja muuten totesi, että kyllä Swinub-leivonnainen oli hyvää. Se raakalainen!

Blogin kunniaksi synttärilahjani lukijoille:
  • Living in the Moving Forest @ Twitter!
    • Blogin kaikki päivitykset ja paljon muuta extraa, on nyt seurattavissa Twitterin kautta älyttömän helposti ja mukavasti. Suosittelen, helppo tapa seurata suosikkisivustojenne uutisvirtaa! Itselläni Twitter on selaimen aloitussivuna.
  •  Entistä ehompi ulkoasu. 
    • Aluksi meinasin uudistaa koko ulkoasun, mutta olen liian kiintynyt tähän nykyiseen. Sen sijaan olen muokannut muuten ulkoisen olemuksen navigoinnin, tunnisteiden ja kaiken muun kautta parempaan uskoon. Nyt blogista löytyy sisällysluettelo, jonne päivitän lähipäivien sisällä kaikki blogin kirjoitukset järkevämpään muotoon. Tämä on vielä työn alla :-).
  • Monipuolisempia blogipostauksia
    • Videopostauksia tulee taatusti enemmän, samaten olen suunnittelemassa kovaa vauhtia podcasteja ja muuta erikoista! Aivan lähipäivinä, haa! Älkää toki huoliko, kyllä tämä edelleen ihan tekstivoittoisana blogina pysyy :-).
  • Edelliseen liittyen, luvassa on myös aivan uusia kirjoittajia!
    • Kyllä, luit aivan oikein. Blogissa voi nähdä tästä lähin silloin tällöin "Vierailevan kynän" kirjoituksia, jotka nimensä mukaan kuuluvat vieraileville tähdille. Ensimmäinen Vieraileva kynämme postaakin blogiin jo tulevana lauantaina. Stay tuned!
  • Monipuolisempia aiheita.
    • Taas edellisiin liittyen. Tähän asti blogi on ollut jotenkin yksipuolinen omaan silmääni, mutta koetan tehdä parhaani senkin eteen. On myös hyvin todennäköistä, että lyhyempien kirjoitusten määrä lisääntyy, mutta se ei kyllä tarkoita sitä, että pitkät analyysit katoaisivat. Täysin uusi postaussarja animemaratonin kaveriksi lähtee muuten ensi viikolla käyntiin! Jännittävää!
  • Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä: lisää aktiivisuutta
    • Teidän on kai alettava seurata blogin päivityksiä vähän tiuhempaan, jos haluatte pysyä menossa mukana :-D.

Huomatkaa myös äänestys blogin oikeassa laidassa! Kiitos kaikki lukijat näistä parista vuodesta, jatketaanhan eteenpäin!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

  1. Onnittelut kahden vuoden virstanpylvään saavuttamisesta.

    Aivan mahtavaa että otit sisällysluettelon käyttöön, todella kätevää! Mukavaa myös että tulee monipuolisempaa sisältöä, tästähän tulee jännittävää seurata mitä kaikkea aiot laittaa. Vähän siistiä(tuo tulee nykyään aina mieleen sinusta).

    Ihan hyvinhän se videopostauskin meni, ihan turhaan sinä mitään kriiseilet, ja kyllä sinäkin joskus vielä rentoudut kameran edessä. Swinub-leivoksesi oli kyllä tosi hellyttävä, olin jostakin syystä yllättynyt että se olikin vehnäpullaa alta, olin ajatellut ihan muuta! Vähän siistiä.

    VastaaPoista
  2. Onnea vain blogillesi! ^^

    Hieno videopostaus jälleen. Ei siinä ollut mitään vikaa minun mielestäni, ymmärrän kyllä jos hermostuttaa, mutta uskon että totut kyllä vielä. ^^ Swinub-leivos näyttää söpöltä ja hyvältä. :3

    En malta odottaa noita vierailevia staroja ja sitä uutta postaussarjaa, keep it up pal! =D

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea & pitkää ikää blogillesi. :)

    VastaaPoista
  4. Ehkä voisin itsekin vihdoin ja viimein kommentoida jotain tänne, olen nimittäin seurannut blogasi jo arviolta vuoden 2010 puolivälistä alkaen. x)

    Mutta pidemmittä puheitta, onnea paljon blogillesi ja toivon, että tulee pysymään aktiivisena vielä pitkän aikaa! Videopostaus oli mielestäni mukava ja meni hyvin, mitä muutkin ovat sanoneet. Jään odottamaan innolla mitä kaikkea tulevaisuudessa on luvassa. ^^

    VastaaPoista
  5. Awwiiih!

    PD/NC: Kiitossh! Ja joo, tosiaan, itseänikin on häirinnyt sisällysluettelon puute :-D. Täytyy vaan tuo vääntää johonkin hienoihin kuoseihin, nyt se on vielä ruma ja kesken. Blogin banneriakin pitäisi muokata nyt, kun blogin leveyttä on suurennettu.
    Swinub-leipomus oli tosiaan ihan hirmu söpö! Suosittelen tekemään niitä, ei ollut vaikeaa. Mitä nyt nenän kuorrute meinasi valua jatkuvasti epämuodokkaaksi. Kaduin videoidessa sitä, etten ollut ottanut mitään rohkaisevaa ennen videointia :-DDD.

    Riuku: Kiitos Riuku! Hyvä jos video oli jostain kotoisin. On tuo minusta parempi kuin se edellinen BW-video, heh. Ja joo, mäkään en malta odottaa vierailevia tähtiä ja uusia juttuja! Tähtään siihen, että joko maanantaina tai tiistaina alkaa uusi juttusarja :3.

    Azu: Kiitos~ :-)

    Munchy: Tack!! Joo, tosi söpö!

    Cinnamber: Oi, kiva tutustua taas uuteen lukijaan :-D! Kiitos kovasti! Koetan kyllä tässä pysyä aktiivisena, paljon mukavampi kirjoittaa tänne blogiinkin juttuja, kun edellinen kirjoitus ei ole tyyliin viime kuulta :-D. Nähdään taas!

    VastaaPoista
  6. Paljon onnea ja pitkää ikää suosikki blogilleni (niistä kahdesta joita seuraan.. :)! Mukavan tuntuisia uudistuksia olet kaavaillut, ja etenkin tuota uutta postaus sarjaa odotan mielenkiinnolla, yritän tässä kovasti arvailla mitä aihetta se koskee.

    VastaaPoista
  7. Wow, kiitos Sake! Vai että suosikkiblogi, tässähän menee ihan hämilleen kunniasta :-D. Koetan saada uuden sarjan aluille tosiaan maanantaina tai viimeistään tiistaina! Sitä ennen vähän animemaratonia ja fossiilit loppuun, jeeh!

    VastaaPoista
  8. Onnittelut myös minulta :D ymmärrän tosiaan sen, että blogin ylläpitäminen (tai ylipäätänsä kirjoittaiminen) voi olla raskasta, joten hieno kaksivuotinen on takana ja toivottavasti lisää on tulossa.

    Ulkoasuun liittyvät uudistukse on tosi kivat ja tuossa videoblogissa mainitsitkin tämän sivun nimen tarkoitusken, mitä en ollut koskaan osannut yhistää torterraan. Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää :>

    Hmm ja mitäs vielä...saattaa tosiaan olla ehkä hieman helpompaa videoblogien tekeminen, jos sen "itse" kuvaa, minä en ainakaan itse kehtaisi olla kameran takana niin, että joku kuuntelisi minun höpinöitä.

    Mutta onnea vielä kerran ♥

    PS. Oot söpö (≧▽≦)ノ ~♥

    VastaaPoista
  9. Onnea! Mikä sun twitteris on?

    VastaaPoista
  10. Marle: Kiitosh! Blogin pitäminen on tosiaan yllättävänkin aikaavievää, mutta on tää myös tosi kivaa :3~.
    Aa, joo, tosiaan Torterrasta lähtöisin nimi. En tiedä, olenko koskaan kauheasti siitä täällä missään höpissyt :-D. Mietin tätä blogin nimeä vaikka kuuuuuuuuuinka kauan.

    Joo, se varmasti olisi helpompaa niin. Kuvaajallakin oli kuvatessa kuulokkeet korvilla ja musiikit kaakossa. Vai söpö? Ite ooooooot!

    neko: Kiitos! Tuossa tekstissä on linkki twitteriiiin. Ja tässä vielä kertaalleen: http://twitter.com/#!/themovingforest

    VastaaPoista
  11. Tuo Swinub-leivonnainen on muuten todella hieno! Mietin vain, että miltähän vehnäpullan ja suklaan yhdistelmä mahtaa maistua? :D

    VastaaPoista
  12. Kiitos Azu! Taas uusi Swinub-leipomus, hehe. Kuvaaja sanoi, että hyvää oli, tosin sille nyt kelpaa varmaan kaikki mikä on makeaa ja missä on suklaata. Tuskin se mikään kovin gourmet-yhdistelmä on :DD.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!