FireRed - osa II

Jeps, jeps, äänestitte Spearown ja Mankeyn jatkoon, joten ne saa heilua mukana tiimissä! Tämän kirjoituksen lopussa on taas äänestys uusista pokémoneista, joten käykää ihmeessä antamassa äänenne, jos haluatte jonkun ehdottomasti jatkoon :-). Ei hätää vaikka tiimi tässä täyttyykin äkkiä, jossain välissä lempataan sitten ulos niitä tiimiläisiä, joihin on jo kyllästytty ja otetaan uusia tilalle! Muutenkin ihan mielenkiinnolla kokeilisin jotain sellaisia, joita ei usein tule käytettyä... Ja aina kannattaa pistää mut testaamaan jotain sellaista pokémonia, mitä ette itse ole kokeilleet juurikaan!

Pokémon FireRed

No niin, viimeksi jäin Viridian Forestin porteille, mutta kun päätitte mitkä kaksi pokémonia otan mukaani, lähdinkin alkuruohikkoihin kouluttelemaan Fluffy-Spearow ja Possu-Mankeyn tasolle 7. Sen jälkeen marssin tähän rival-otteluun rohkein mielin. Sipuli tasolla 10, ja Fluffy sekä Possu tasoilla 7.

Pokémon FireRedPokémon FireRed

Mutta mitä pirua...! Tän Greenin pokémonithan oli paljon vahvempia mitä muistin. Muistelin että sen Pidgey olisi ollut joku 8 tasoinen ja Charmander sitten 7, mutta ehei, sen tirppa oli tasolla 10 ja lisko tasolla 9. No niin, viime kirjoituksessa mainitsi niistä pakkomielteistä, tässä tulee taas yksi: minun on aina pakko heittää rival-otteluissa startterit nokittain. Joten nytkin Bulbasaur sai tehdä selvää Charmanderista. Sehän onnistui ihan hyvin, kun Charmanderi vaan läiski Scratchia ja Bulbasaurin Leech Seed paransi sen aina täysiin voimiin. Huoh.

Pokémon FireRed

Hei mutta katsokaas mitä minä jaksoin skannata! Eihän tuosta näe mitään tuon kokoisena, mutta klikatkaa suuremmaksi. Se on yhdestä ikivanhasta Red ja Blue-läpipeluuoppaasta! Myös loppuun skannasin pokémoneista pari kommenttia ja ne hienot Sugimori-artit :3. Anyway, lähdin sitten Viridian Forestiin.

Pokémon FireRedPokémon FireRed

Hei, uusi pakkomielteeni (hahaha). Minun on aina pakko pyydystää Pikachu tietystä paikkaa Viridian Forestia, jossa sen ensimmäisen kerran kohtasin joskus Bluessa. Olin ihan suu ympyränä kun Pikachu ekan kerran pomppasi täällä esiin. En saanut sitä mokomaa kiinni silloin, mutta lapsena jotenkin ajattelin, että kerta kaikkien Weedlejen ja Caterpien keskeltä Pikachu ilmestyi juuri tältä paikalta, niin tietysti jotenkin oletin että Pikachu löytyy vain täältä. No miljoonan Caterpien ja muun joukosta sitten vihdoin löytyi yksi tyttö Pikachu, jonka nimesin Yellowksi! Otin vähän vapauksia ja otin sen suoraan tiimiini :O. Voitte joskus äänestää sen ulos. Pyydystin myös Caterpien ja Weedlen (josta myöhemmin äänestys).

Pokémon FireRedPokémon FireRed

Eka trainer, Bug Catcher Rick! Ja totta kai sen Weedlen ainut Poison Sting, jonka se sai iskettyä, myrkytti Fluffyn -_-. Jättivätköhän pelintekijät nostalgiamielessä tuon ominaisuuden, että pelaajahahmo ei näissä peleissä automaattisesti käänny kohtaamaan tuota haastajaa? GSC-peleissäkin jo, jos etenkin vaikkapa pohjoiseen ja haastaja haastoi sinut vaikka länsisuunnalta, pelihahmo kääntyi kohteliaasti naama haastajaan päin. Mutta tässä RBY-pelien tympeys jatkuu, ei katsota haastajaa päinkään, haha!

Pokémon FireRed

Pokémon FireRed

Tylsää... Miten silloin joskus lapsena tämä Viridian Forestkin tuntui niin suurelta ja ihmeelliseltä paikalta? Taisin jopa joskus vähän eksyä tänne, jos yhtään oikein muistan. Nykyään tämän pusikonhan valitettavasti vetää läpi vaikka silmät sidottuina... Valitettavasti sama kohtalo on aika monissa Kanto-alueen paikoissa, kuten Mt. Moonissa.

Pokémon FireRed

Aaah joku kouluttaja. Mutta kukas heppu tää Bug Catcher sitten on... jaa jaa, että pokémonit kehittyy? Älä ihmeessä hei! Kerro ihmeessä lisää tästä mystisestä ilmiöstä :-DD.

Pokémon FireRed

No totta ihmeessä tällaisella evoluutio-trainerilla on kumminkin pakko olla tuo tasolla 7 oleva Caterpie kahden Metapodin lisäksi. Totta kai.

Pokémon FireRed

Niinpä...

Pokémon FireRedPokémon FireRed

Jee pääsin ulos. Eihän siellä nokka kauheasti tuhissut ja nyt ollaan Pewter Cityssä. En kumminkaan vielä hengaa täällä sen enempää, vaan ensin täytyy koulutella monsterit kohtuullisille leveleille. No niin, katsokaa mitä muuta jaksoin repiä vanhasta läpipeluuoppaasta tänne blogiin:

Pokémon FireRed

Pokémon FireRedPokémon FireRed

No näihin nyt liittyen, saatte taas äänestää. Otanko jomman kumman lieron mukaan tiimin, vai jääkö kummatkin mieluummin PC:n pohjalle lojumaan? Weedle on nimeltään Bee ja Caterpie Pie.

Pokémon FireRed
Miten käy?
  
pollcode.com free polls 
Ai niin! Pohdin, että voisin ehkä jopa huomenna kokeilla tehdä sittenkin yhden videopostauksen tästä, tutkia Pewter Cityä siinä. Tää ei oo kumminkaan mikään lupaus, kun en tiedä missä mikki mahtaa luurata!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

 1. Totta kai Pikachu mukaan. On vieläpä yks lempipokeistani :)

  VastaaPoista
 2. FireRed/LeafGreen tuntuu muutenkin jotenkin tosi tylsältä, tuli pääosin näiden kirjoituksiesi (tai no, sen ensimmäisen) pohjalta jonkin matkaa pelailtua oliko se nyt toissapäivänä. Ollaan kyllä niin huikeasti kehitytty kun vertaa juonellisesta ja kiinnostavuuden näkökulmasta B&W:hen! Meinaan näissä peleissä ei ennen Sevii Islands ole käytännössä ottaen mitään muuta, kuin nappaa pokemon -> kehitä pokemon -> haasta sali -> toista.

  Iski jotenkin silmään tuo kun tuossa skannaamasi Caterpien tiedoissa ei lue mitään muuta kuin se, että se kehittyy tasolla 7 ja sitten selostetaan vielä, että miten evoluutio estetään. :'D Caterpie-parka, itse pokemonista ei mainita mitään. Ehkä oppaan kirjoittajilla oli jotakin sitä vastaan...

  En äänestänyt Caterpien enkä Weedlen puolesta, koska kummatkin ovat suht. heikkoja ja luultavasti tulet heivaamaan jomman kumman tiimistä pois aika piakkoin, vaikka se tiimiin päätyisikin. Tai mistäs minä tiedän, ehkä sinulla on Beedrill vielä mukana kun ottelet Championia vastaan? Siinä olisi näky. :3

  Hauska bongaus tuo kouluttajan kääntyminen haastajaa päin, tai siis se, kun ei käänny. En ole kiinnittänyt tuohon nimittään minkäänlaista huomiota ennen. Ja jee, Pikachu. <3 Kunhan vaan myös kehität sen, etkä ole kuin Ash!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tavallaan nautin tuosta tylsästä "ei mitään tekemistä"-menosta, mutta joku just näissä peleissä osaa tylsistyttää!! Tai 3. generaatiossa muutenkin, ehkä se on jotenkin tuo lattea värimaailma? Tai grafiikat on vähän haukotus? Kantossa myös tuo, että maisemat ovat niin tuttuja, on yksi tylsyys-syy. Mutta todellakin, vähän kauhulla odotan että kestääkö vaikkapa DP:tä pelata enää kun on XY-peleihin koskenut... :O.

   Hahahaha, aika hyvä, raukka-Caterpie. En edes kauheasti lukenut noita, skannasin vaan kun ajattelin, että ovat näppärä lisä tähän :-D.

   Joo, mäkään en niin kovin innokkaasti ottaisi kumpaakaan mukaan, koska olen aika usein jomman kumman ottanut tässä välissä peliä tiimiin hengaamaan ja sekä Butterfree että Beedrill ovat aika tuttuja. Hahaha joo, Lancen Dragonite vs. mun Beedrill! CooOoool!

   Jooo, Pikachu <3. Tykkään joskus olla vähän Ash ja jättää Pikachun Pikachuksi (koska Pikachu), mutta Raichu on myös niin muikea että. En olekaan hetkeen pitänyt sitä tiimissä.

   Poista
 3. Ois tosi kiva jos kirjoittaisit x:stä tai y:stä samalla tavalla osissa. Silloin ei tietenkään tarvitse tuollaisia äänestyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä ajatus! En ehkä noista peleistä saa näin laadukkaita screenshotteja kuin GameCuben GameBoy Playerilla, mutta eihän se menoa haittaa. Sovitaan, että näin teen!

   Poista
 4. Ittenikin on aina pistettävä startterit vastakkain, vaikkei se kovin fiksuu ookkaan. Ja mulla on melkein aina startteri parempi levanen kuin muut, mut ihan 1-2 levaa vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, mulla sama juttu! Viime vuosina tosin tuokin on vähän livennyt, että aina startteri ei ole muita paria leveliä vahvempi. Mutta joskus se oli ihan ehdotonta!

   Niinpä PIKACHU ♥ ♥ ♥

   Poista
 5. Jes, tämä jatkuu! :D Mulla ei ole koskaan ollut Pikachua tiimissä, eikä myöskään Weedleä, joten äänestin sitten sitä! Tällä hetkellä äänet on toukilla tasoissa, saa siis nähä miten käy. :)

  Ja voiii miten ihania nuo vanhat Pokemonien Sugimori-kuvat! ♥♥ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... EI. KOSKAAN. PIKACHUA. TIIMISSÄ.

   ... SINULLA EI OLE OLLUT KOSKAAN PIKACHUA TIIMISSÄ.

   ... >:OOOO

   Poista
  2. Usko tai älä, mutta en ole ikinä pyydystänyt sitä! Aika järkyttävää! .__. En vaan pidä kauheesti sähköpokemoneista, niin ei ole koskaan tullut otettua Pikachua tiimiin! Nyt tuntuu kyllä kamalalta ja tekisi mieli lähteä pyydystämään niitä saman tien 150!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!