FireRed - osa III

HUOMIO.
Tää kokeilu meni ihan pipariksi, koska jostain välistä tuota pirun Darumakan kakkaista videota äänet alkoivat heittää ihan mitä sattuu. En oikeasti tajua, koska jopa mun selostus alkaa jossain välissä laahata perässä?????? Ei kumminkaan niin pahasti, ettenkö nyt voi postata tätä. Kumminkin, pelin äänet nyt jäivät kokonaan pois, koska ongelmat :-(.

+ En myöskään ihan oikeasti tehnyt tässä vielä mitään. Ensi kerralla Brockia vastaan, wohoo!


Oikeasti, tämä tulee olemaan turhinta mitä olette koskaan katselleet :-DDDDD


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

12 kommenttia:

 1. Älä nyt, täähän on hieno! :D Vähän tylsä ehkä, mutta katon kyllä mielelläni jatkossa näitä lisää. Pliis tee näitä video-versioita enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tylsästähän mä vähän varoittelin :p Ei mutta, ehkä mä näitä videoita lykkään aina silloin tällöin. Mulla ei vaan löydy niinkään mitään sanottavaa, en ees koskaan manaile pelatesssani mitään, vaikka monilta taas lentää ärräpäät jos joku ei suju :-D

   Mutta kiitos kommentista!

   Poista
 2. Tämähän oli kivaa kateltavaa, itse tykkään katsella tällaisia videoita kunhan sisältö on asiallista. ^^ Repesin muuten tuolle kun mainitsit tuosta Kaukunan backspritestä.

  Minä olen aina pennusta lähtien kaverin kanssa sanonut poksujen "kuolevan" vaikka ne oikeasti pyörtyvät, vähän synkkä puhetyyli oli silloin ja vähän on vieläkin jäänyt päälle. ^^;

  Redissä ja Bluessa oli muuten minustakin paremmat musiikit, vaikka jotkut remixit olivatkin tässä ihan jees, ainakin itse tykkään Viridian Forestin musasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Kakunan backsprite on hirveä!!! Onneksi se pian kehittyy. Ah.
   Mua ei kiinnosta yhtään vähääkään katsoa sellaisia videoita, joissa pelille nauretaan/sitä haukutaan koko ajan. Eeh, menee mielenkiinto sellaiseen. Muutenkin kaikki kiroilu ja sen sellainen on tosi väsyttävää kuunneltavaa jossain pelivideoissa.

   Mutta jee, jos tykkäsit! Ja jooh, pokémon-ressut, aina kuolemassa, haha.

   Poista
 3. Kehtaakki yrittää mennä lahjottaa Pikachu! Ja sitten toi täysin turha ukko, repesin. Noist sun omist haasteist, itse teen läpikulut EV-treenauksen kanssa (mikäli tiedät mitä on EV-treenaus). Tost mihin oot käyttäny elämäst, nii meikä muistaa lähes kaikkien pokejen ev:t, eli mitä niist saa.

  Lopuksi, kaikki eivät voi olla suomalaisen TheFlamingSpade:n kaltaisia mahtavia narrattoteita. Oli toi sun video erittäin hyvä, parempia ainakin kuin jotku "muut" suomenkieliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon pelaillut enemmän tai vähemmän aktiivisesti kilpailullisesti, niin EV-hommat on ihan tuttua kauraa :-). Noista pokéista voi kanssa helposti päätellä ton effort value-jaon, josta oon itse asiassa meinannu kirjoittaakin pari sanaa niille, joita EV:t ei kiinnosta.

   Kiitos kehuista!!

   Poista
 4. Itel usein kestää Poke-pelien aloitus, ku haluan good naturen starter Pokelle. EV-treenaus iha läpikulus tuo lisävahvuutta Pokeille. Taisinpa mainita kuuluisan suomalaisen TheFlamingSpaden, mikäli tiedät hänen mahtavat videot.

  EV-läpikulullakin on omat haasteet, eli ottaa eri EV:n tarvitsevia Pokeja. Viimeisin tilanne oli maaliskuussa, kun aloitin White2:sta, tarvitsin defence-sp. defence Poken (Starter oli Oshawott, Whitesta tuli Tepig ja alussa good natureinen Sewaddle). Suunnittelin tradea, mutta nappasinkin Onixin (jolla oli hyvä nature).

  Sitten viel läpikulun aikana pitää olla Bulpabedia pääl, jotta tietää mitä Pokeja eri traineril on. Antaa mukavaa haastetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän riippuu. Harvemmin hyväksyn kaikkista huono natureisinta pokémonia ees ingame-tiimiin (tyyliin vaikkapa Machamp Modestilla), mutta muuten en enää jaksa niin välittää. Ingamessa EV-koulutan pokémoneja aika kasuaalisti, eli jos vastustaja heittää otteluun Goldeenin niin pistän sitten mieluummin vaikka sen Machopini sitä vastaan kuin vaikka Cottoneen. Mut kilpatiimit teen ihan erikseen :3.

   Poista
 5. Eeih toi nyt vielä ole mitenkään suomalaistamista sanoo tollee geodude, ku geoäijä ja geohemmo se olla pitää :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GeoJÄTKÄ.

   Alan kutsuu sua siksi tästä lähtien <3.

   Poista
 6. Pienenä oli hauskaa, kun ei tienny miksi poket kehyttyi. Pitäisköhän nyt olla kattomatta, mitä uusia pokmoneja tulee niin kaikki tulis yllätyksenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin haluaisin onnistua tuossa! Että sulkisi itsensä täysin pokémonuutisilta ja kaikki olisi yllätyksenä sitten itse pelissä!

   Muistan kun sain lapsena kuulla, että tulee uudet Pokémon-pelit Gold ja Silver!! Se oli niin sanoinkuvailemattoman upeaa, koska enhän minä silloin penskana tajunnut, että voisi tulla oikeasti uusia Pokémon-pelejä Redin, Bluen ja Yellown jatkoksi... ja vielä uusilla pokémoneilla!! Muistan kun ostin Lasten Planeetta-nimisen lehden ja siellä oli sivun kokoinen juttu Goldista ja Silveristä ja auton takapenkiltä huusin vanhemmille: "siis näissä peleissä on jopa puhelin jolla voi soittaa kouluttajille!!!"

   :DDDD

   Ne ajat <3.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!