Best Wishes: Here Comes the Trubbish Squad! / Minccino - Neat and Tidy!

FireRed-jatko tulee sittenkin vasta huomenna :-(. Täällä on liikaa porukkaa, jotta kehtaisin selostaa pelaamistani mikrofonille hahahahaha.

12. Here Comes the Trubbish Squad! / Täältä tulee Trubbish-jengi!

Reaktioni jaksoon: O__________O

 




 

 


Kuvat saavat kertoa enemmän kuin sanat tällä kertaa. Tämä jakso oli täydellisyyttä, ihastuttavan simppeli mutta kiinnostava juoni, Trubbish oli käsitelty hienosti ja mahtavasti, lapsihahmot oli jopa söpöjä ja Ash sekä Pikachu ♥.
Mahtava jakso.

13. Minccino - Neat and Tidy! / Minccino - ja sillä siisti!


Bianca saapuu ystäviemme riemuksi... tai puoliksi vähän ärsytykseksikin, hahaha. Aikamoinen persoona tuo. Jakson idea on aika tylsä. Minccino pöllii Ashin salimerkin, ja sitä sitten jahdataan pitkin jakson. Bianca ihastuu hankalaan Minccinoon ja haluaa kaapata sen omaksi.


Hyviä puolia jaksossa oli se, että Oshawott nähtiin tässä. Yay!! Ja ööö, oli sekin ihan hauskaa, että Ash ikään kuin otteli Biancan puolesta Minccinoa vastaan ja Bianca sitten vain pyydysti sen. Bianca oli hahmona ihan jees, jotenkin odotin koko ajan että koska tuo alkaa ärsyttää, mutta ei se koskaan sitten alkanutkaan. Ja musta oli ihan jännä, miten se oli erityisen kiinnostunut kaikista ärsyttävistä/hankalista piirteistä pokémoneissa, kuten esimerkiksi siitä, että Oshawott tuli omin lupineen ulos pallosta :-D.

Tuntuuko minusta vaan, mutta onko Iris ja Cilan vähän turhia hahmoja tässä... niillä tunnu olevan jaksoissa niin minkään vuosisadan roolia.

Ai ai, kiirehän tässä näiden jaksojen kanssa tulee että saan joskus katsottua...


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Aikanaan olin ylläätyny et jo nyt Ash saa kuudennen Poken Unova-Teamiin (Pikachu mukaan laskettuna), mutta sitten tuleekin enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama juttu! Tosin sitten tahti laskikin kuin lehmän häntä ja liian vähän on nyt tapahtunut tiimissä kehitystä mihinkään suuntaan...

      Poista
  2. Molemmat jaksot olivat ihan jees, enough said.

    Bianca on miusta tosi ihana, hihitin koko ajan kun se sekoili niin perusteellisesti. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä ihan hauska hahmo :-D. Luulin että se olisi ärsyttänyt, mutta ei se sitten missään välissä ärsyttänytkään!

      Tuo Trubbish-jakso ♥.

      Poista
  3. Ihan mukavia jaksoja nämä molemmat ovat. Jäin vähän kaipaamaan jaksojen plussia ja miinuksia sulta, mutta eipä se haittaa että ne puuttuvat! :D

    Mun mielestä Bianca on ihan hauska hahmo, vaikka se ärsyttääkin välillä jonkin verran. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin seuraavalla kerralla lisätä ne... Tai ehkä seuraavaksi laitan vain plussia ja miinuksia. Tai jotain. Mun piti aluksi tehä näistä super lyhyitä, mutta vielä mitä, ovat lähteneet leviämään käsistä.

      Tosin eilen jo katsoin 5 jaksoa hohohoh.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!