Orotto - tuo kumma puupokémon


jooh, tuo kometjakten.deviantart.com on minun
Piirsin äkkiä tässä illalla Orottoja. En nimittäin ole vielä täällä maininnut pokémonia sanallakaan, vaikka siitä ollaan jo jonkin aikaa oltu tietoisia. Kyseinen pokémonhan on näkynyt vain videolla pikaisesti eikä sen länsimaista nimeäkään vielä tiedetä. Joten kuvatkin ovat vain tuollaisia suuntaa antavia.

Orottohan vaikuttaa vähän tuollaiselta kummituspuulta, ei miltään kovin ystävälliseltä kaverilta, mutta minulle tuli siitä kaikesta huolimatta mieleen visio, jossa se olisi esitetty hiukan eri tavalla... koska ehkä kummituspuukin voi olla aika hellyyttävä?


Hahahaha voi luoja. Huomaa kyllä että värittäminen ei kiinnosta mua yhtään...

Mitä mieltä olette Orottosta noin yleensä? Mun mielestä se on vähän kömpelö design... tai siis, se näyttää vähän väärin piirretyltä peleissäkin. Että olisi voinut toteuttaa paremminkin, mutta rakastan puita, joten puupokémon on rakkaus!
Valitettavasti FireRed-päivitys siirtyy taas, koska porukkaa oli taas häritsemässä... jatkoa tulee huomenna. Tai siis oikeastaan tänään.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

 1. Mitä nyt tästä puupökkelöstä sanoisi... Ihan kivahan tuo on, mutta itekin olisin kaivannut sille vähän hienompaa designia. Ihanat nuo sun kuvat tosin missä se on noissa eri ympäristöissä! ^^

  Enkä muuten tiennyt että sulla on deviantart, hienoja piirustuksia sulta sieltä löytyy! Enkä sano vaan kohteliaisuuttani vaan oikeesti - ne on hienoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siis mustakin se on vähän huonon näköinen?? En tiedä mikä mättää, mutta joku kumminkin. Ei se mikään huono pokémon ole, ei. Mutta kun potentiaalia olisi vaikka mihin!

   Ja voi kiitos! Ja joo, aika vanhaa kamaa tuolla dA:ssa, en oikeen välitä piirtämisestä. Joskus sitten joku potkii takapuolelle, niin täytyy tehdä. Pokémonista voisi kyllä piirtää enemmänkin fanartia, Orottoja oli hauska piirtää! Ja Gastly ja Yamaskia!

   Poista
 2. Aika pikkuselta näytti videossa, mut saatto olla sen ottelu tyypin takia. Vähän outo pokémon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivottavasti kumminkin pian saataisi lisäinfoa. Outoa, kun eivät ole vieläkään julkaisseet sitä videon ulkopuolella...

   Poista
 3. Monta vuotta sitten mietin pitäisikö tehdä eräänlainen kummituspuu-poke. Aika jännä, et sellainen on nyt tehty. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne kävi Gengarin kanssa yöllä vierailulla ja varastivat ideasi Gengarin Dream Eaterilla :-D.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Itsekin rakastan puita, ja toivon että tämä saa tyypityksen ghost/grass. Harkitsen tätäkin tiimiin. Toivon vaan että tämä olisi sellainen tosi iso pokemon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi olla iso, mutta ottelussa näytti typerän pieneltä... Tosin ehkä tälle tulee lisää muotoja?? Viimeinen muoto olisi valtaisa puu! Tuskin tulee tosin tapahtumaan, mutta mutta...

   Poista
 5. Joo ruma designi omasta mielestä, vaikka ideana kiinnostava. Etenkin häiritsee tuo ihme törökki tuolla jalkojen alla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, se näyttää vähän hassulta siellä jalkojen alla. Kai siinä on koetettu hakea sellaista hämähäkkimäistä tyyliä noihin jalkoihin. Olisi voinut toteuttaa paremminkin :-|

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!