FireRed - osa I

Yay! Täytyy ehkä kehittää tätä systeemiä vielä, näistä tulee nimittäin aika pitkiä löpinöitä. MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ AINAKIN LOPUSSA JOS EI MUUTA :O.

Pokemon Firered

Vanha kunnon Oak se siinä. Oli ihan heti pakko ottaa tästä alusta kuva, koska??????? mikä tuo lause on olevinaan. Ihmiset kutsuvat minua... hellästi/lämpimästi/hempeästi/välittävästi/miellyttävästi Pokémon Professoriksi. No jo on, kun Oak noin lämmöllä tykkää, kun sitä kutsutaan professoriksi. Oli vaan pakko ihmetellä, kun en ole ennen kiinnittänyt huomiota.

Pokemon FireredPokemon Firered

Tää alku on niin pirun tylsä. Sen kunniaksi annoin tylsät perinteiset nimet. Musta toi Red on jotenkin coolimpi kuin se muikkeli niin pelaan sillä. Ja en muistanut aluks et tässä on vielä noi CAPS LOCK NIMET kaikilla, niin en voi olla sitten antamatta omille hahmoillekin ISOJA NIMIÄ. Miten niin kaikki oli ennen aina paremmin?

  Pokemon FireredPokemon Firered

Koska tää alku on niin tylsä niin vedän vähän vauhdilla. Jee Pallet, jee Oak ja jee uusi Bulbasaur jolle annoin nimeksi SIPULI. Jospa minäkin saisin vaihdettua nimeni vaikka AVRIKSI. Ei ihme, että Green on niin mätäpää, kyllä mäkin olisin jos Red olisi kaikkien suosikkipoika. Tässä kohtaa muuten hokasin sitten laittaa optionseista text speedin fastille, eihän noita Oakin jorinoita muuten kestä kukaan...

Pokemon Firered

Jee eka matsi. Oak osoittaa taas reiluutensa ja opastaa mieluummin suosikkipoika Rediä kuin omaa pojanpoikaansa. Tää peli on karu. Mulla on huono tuuri hävitä tää eka ottelu aika usein?? Musta tuntuu että vaikka kuinka monesti mulle käy niin että kilpailija iskee jonkun critical hitin tai vastustajan startterilla on parempi Attack ja se siitä sitten >:C. Tällä kertaa Sipuli kumminkin voitti jeeee!

Pokemon Firered Pokemon Firered

Muistatteko vanhan kunnon R/B/Y-pelien Route 1:n ja sen piinaavan ärsyttävän ruohikkoalueen, joka oli silloinkin rajattu jollain tyyliin yhdellä puurivillä vähän niin kuin tässä on tuo metsä tuossa oikealla? Käytin ihan pirusti lapsena aikaa siihen, kun koetin keksiä miten ihmeessä sinne puolelle Route 1:stä pääsee. Julmaa. No kumminkin takas tähän peliin, tapasin kaksi Pidgeytä enkä yhtään Rattataa matkalla Viridian Cityyn. Sipuli sai tason 7 ja oppi Leech Seedin. Mikä on kyllä ingamessa vähän turha, kun taas kilpailullisesti Leech Seed on suosikkejani hoho.

Pokemon Firered

En nyt jäänyt kauheesti tätä tylsää tuppukylää ihmettelemään vaan ryntäsin hakemaan sen Oakin paketin. Kävin kuitenkin katsomassa tota vanhaa maassa makaavaa pappaa, jonka a) ohi mahtuisi kulkemaan ihan näppärästi ja b) jonka päältä voisi kävellä myös yhtä helposti... mutta ehei. Ihan hyvä syy lojua tossa ihmisten esteenä kyllä, ei oo saanut vielä kahviaan... *ryntää tässä kohtaa hakemaan itelleen kupillisen mustaa kultaa* ah, no nyt on hyvä. Kippis kaikille!

Pokemon FireredPokemon Firered

Tervetuloa muuten pakkomielteideni maailmaan, sillä nytkään en voinut palata takaisin Pallet Towniin ennen kuin Sipuli oli tasolla 8. Mun startterin tulee aina olla tässä vaiheessa peliä tasolla 8! No vein tietysti sen paketin Oakille ja siellä oli joku custom-poképallo... Olisi sitten pirulainen antanut sen minulle, minähän niitä pokémoneja pyydystän eikä tuo vanha kuppe. Pakko taas muistella wanhoja hyviä aikoja, mutta Bluessa silloin ihailin niin kovasti noita Pokédexejä Oakin pöydällä. Ne oli mun mielestä jotenkin hienon näköiset siellä, enkä silloin ekaksi edes tajunnut että ne ovat Pokédexejä jotka Oak antaa sitten minulle ja kilpailijalle. Green toivottaa Pokédexin saatuaan että minua ei oikeastaan tässä hommassa tarvita lainkaan... jes! Kyllä mulle sopii, että kaveri hoitaa koko dexin täyttämisen ihan itsekseen, en pistä hanttiin :O.

Pokemon Firered

Hyödyllinen... exactly how?? Avaako kukaan ihan oikeasti koskaan tätä Town Mapia pelin aikana...

Ajattelin, että pyydystän oikeastaan kaikki uudet pokémonit, jotka vain näen ja kohtaan tässä matkalla. Joten ei muuta kuin hommiin. Lähdin aika pian Route 22:lle sinne Pokémon-liigaan johtavalle, koska se on kiva paikka pyydystellä pokéja! Parempi musiikki sillä routella :-D

Pokemon FireredPokemon Firered

Pokemon FireredPokemon Firered

Ekana tuli esiin Pidgey, joka näytti niin paljon Alfredilta, että sellaisen nimen se sitten sai. Sen jälkeen Mankey, jonka olisin halunnyt ensin nimetä Pörröksi ja sitten Möykyksi, mutta hittolainen kun tässä pelissä ei ole ääkkösiä. Olkoon nimeltään Possu. Sitten pyydystin Rattata (kestipä kauan ennen kuin mokoma tuli esiin) ja annoin sen nimeksi Muru. Muistin hetken aikaa että tältä routelta olisi saanut Nidoraneja :-(. Mutta se onkin vasta joskus ties koska myöhemmin nyyh... Viimeisenä pyydystin Spearow noin miljoonan Rattatan kohtaamisen jälkeen (nyt ne pirut tuli sitten esiin) ja nimesin Spearown Fluffyksi, koska se on pörröinen. Eikä ääkkösiä ollut ilmestynyt vieläkään...

Pokemon FireredPokemon Firered

"You don't know how to capture Pokémon?"... Sori, mulla on jo näitä viisi tiimissä. Ihan sama, koska hei apua, hahaha, TEACHY TV!!! Joskus kultaisina aikoina taisin katsoa noi läpi, mutta ei kiitos enää :-D.

Pokemon Firered

Koulutin vielä Sipulin tasolle 10 ja se oppi Vine Whipin! Sitten tallensin tähän Route 2:lle Viridian Forestin sisäänkäynnin eteen, sillä nyt loppui intressit pelaamiseen hetkeksi. Ja lisäksi, enhän minä voi vaan yhdellä pokémonilla tässä edetä, joten nyt hyvät lukijat päättäkää mitä näistä nyt otan mukaani. Ihan kaikkia ei nyt jaksa raahata ja koulutella turhaan, kun pian tulee kumminkin jotain uusia monstereita, joita olisi kivempi kokeilla!

Joten jos vaikka kaksi eniten ääniä saanutta saa jatkaa Sipulin kanssa? Ok?


Ketkä saa jatkaa mukana? (valitse 2)
  
pollcode.com free polls 


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

 1. Ah, tulee muistoja mieleen vanhoilta Red-ajoilta... Tosin noita FireRediä ja LeafGreeniä en ole koskaan pelannut, joten nämä postaukset sisältävät hitusen myös vähän uuttakin kamaa minulle.

  Muistan kun silloin 10-vuotiaana pelasin Rediä ekan kerran ja itkin naama punaisena kun tuo "kuollut mies" ei päästänyt minua etenemään Viridianista, ja sen lisäksi kesti ikuisuus että opin käyttämään noita HM-kykyjä taistelun ulkopuolella.

  Itse äänestin Mankeya ja Spearowta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, no hyvä sitten että tartuin tähän sitten! Aluksi meinasin toisaan Yellowta ja jopa Crystalia, mutta Sevii Islandien inspiroimana kumminkin oli pakko tarttua FR/LG:n. Taitaa olla pokémon-peleistä se, mitä olen pelannut kiistatta vähiten.

   Kuollut mies xDDD Anteeksi, naurahdin! Vähän söpö! Mulla oli muuten kanssa tuo, että en tiennyt yhtään miten Vermillion Cityn salille pääsee kun siinä oli se puu edessä. Olin ihan pirun kauan jumissa, kun luulin vielä (naiivi kun olin) että S.S. Annekin lähti ilman minua vahingossa ja koko pelini meni samantien pieleen... voi jestas :-D.

   Poista
 2. Kuka ihme edes makaa keskellä katua muiden tientukkeena, koska ei ole saanut kahvia? Seuraavan kerran kun itse en ole saanut aamuani käyntiin menen loikoilemaan ja valittamaan keskelle pihatietäni asiasta (ei sen puoleen, että kahvia joisin, kahvi on pahaa).

  Minulle Town Map on ainakin hyvin tärkeä. En muista kuinka paljon sitä käytin FR/LG pelatessani kylläkään (en oletettavasti mitenkään paljon, ei järin informatiivinen ollut), mutta ainakin myöhemmissä pokemonpeleissä katselen sitä todella useaan.

  Ääneni menee puolueellisesti Pidgeylle, koska Pidgeot on ihana. Muista en niin välitä noista neljästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mitenköhän porukka reagoisi? Aina voit sitten laittaa syyn Pokémon-peleille hahaha.
   JA SHOCK. Kahvi on kultaa. Tosin ymmärrän kyllä että se on monista pahaa, on se tavallaan mustakin. Mutta silti niin hyvää. Ah.

   Oho, no perun sitten heti sanani :-D. No joo, siis kyllä minäkin näissä uudemmissa geneissä olen sitä vähän vilkaissut alussa, jotta oppii maailmankartan rakenteen (tyyliin missä se aloituskaupunki on ja minne ollaan menossa). Mulla kesti jostain syystä tosi kauan oppia Sinnohin geografia :O. Toivottavasti Kalosissa on paljon oppimista!

   Hööööh, valitettavasti Pidgey karsiutui ulos, vaikka yhdessä vaiheessa jo ajattelin sen tulevan jatkoon D:.

   Poista
 3. Ihanaa tekstiä taas kerran! :3 Ja tästä tulee kyllä kauniit muistot mieleen, kun tätä lueskelee! *Nostalgia-myrkytys iskee* :P

  Äänestin tuossa Pidgeyta ja Mankeyta, koska ne kaksi mulla oli itselläni aikoinaan tiimissäni. ^^ Tosin Mankey osottautui kyllä tylsäksi ja heivasin sen aika äkkiä pois. Sen sijaan Hermanni-niminen Pidgeyni oli mulla loppuun saakka, ja se kehittyi aina sinne Pidgeotoksi asti. Se oli hyvä pokemon tiimissä!

  Ja voi Rattata-parkaa! Ainakaan tällä hetkellä kukaan ei ole äänestänyt sitä, vaikka ymmärrän kyllä täysin miksi... :D En ikinä ottaisi Rattataa tiimiini, vaikka olisi mikä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja joo, pelatessakin nostalgiat vaan valtaa... Hassua kun en muista edellisistä FR/LG-läpipeluista yhtään mitään, mutta kaikki ikivanhat RBY-jutut kyllä on ihan tuoreeltaan mielessä.

   Haha, no Pidgey valitettavasti heti karsiutui, voi ressukkaa. Mankey ja Spearow jatkaa sitten matkaa... toistaiseksi. Mäkin olen ennen LG:ssä kouluttanut Mankeyta... en nyt muista yhtään kuinka kauan. Ei se nyt kai sentään loppuun asti ollut mukana...

   Mä aikanaan Goldin ekassa tallennuksessa omistin Rattatan tiimissä kauan :DDD. Ja myöhemmin oon tehnyt Pokémon Special-mangan Yellowsta inspiroituneen tiimin, jossa on luonnollisesti sen alkupokémon Rattata/Raticate mukana. Yellow on lempihahmoni :3.

   Poista
 4. Itse äänestin Pidgeyta ja Mankeyta. Pidgeot > Fearow ja Mankey o hyvä Fighting-typen Poke. Ja otahan sitten tiimiin kaikkien rakastama Pikachu No journey with Kanto without Pikachu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoho, otin kyllä Pikachun eri vapauksilla :-D. En kysynyt teidän mielipidettä lainkaan, hahaha! No mutta sen voi potkaista pihalle sitten kun muita pokéja ilmaantuu...~

   Poista
  2. Pikachua ei potkaista! :D

   Poista
 5. Itse äänestin Rattataa, koska kuka muka ottaa Rattatan koskaan tiimiin? En ole koskaan ainakaan itse edes harkinnut, joten nyt kunniaa tälle pikku otukselle. Muista nyt ei sitten ole niin väliä, Mankey on tosi kiva kyllä... ja kaikki muutkin :D 1 gene <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, tässä on oikeeta asennetta, laittakaa vaan mut kokeilemaan kaikki ihmeelliset läpi :-D. Rattata on hirmu söpö Pokémon Specialissa.

   1. gene <3.

   Poista
 6. Oliko iso yllätys että miulta tulee Spearow? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BREAKING NEWS :OOOOOOOO


   hahaha, ei ollu yllätys!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!