MEGA MAMOSWINE

Joo, ei tää siis ole mikään aito, mutta ajattelin nyt lämpimikseni vähän piirrustella Pokémon-fanartia ja kerta tussit olivat lähellä...



Haha mega-evoluutioiden inspiroimana oli pakko piirtää MEGA MAMOSWINE, joka olisi hienoin juttu ikinä ja sen myötä hyväksyisin mega-evot avosylin :-D. Piirtelin aluksi vaikka minkä näköisiä Mamoja, mut sitten päädyin värittämään tän aika simppelin ja perus-Mamoswinea muistuttavan kehitelmän. Ainut mikä on muuttunut on tietty hyytävät jääsyöksyhampaat jotka ovat eri paria, tuuheampi naamakarva ja jääkristallit selässä!

Mega Mamoswine olisi special-mega, tai ainakin tämä on. Se ei käytä syöksyhampaita enää kuin puolustukseen (ikävää, röpelöistä lasin terävää jäätä, josta iskut kimpoavat herkästi ja joihin törmääminen tekee kipeää). Sen sijaan sen selän jääkristallit omaavat salaisia voimia ja ne loistavat revontulien väreissä, ja auttavat Mega Mamoswinea tekemään voimakkaita special-hyökkäyksiä kuten Ice Beameja ja sen sellaisia.

Ehkä teen vielä fyysisemmänkin version Mega-Mamoswinesta ♥


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

  1. Vähän hieno :O! Miksi minä en osaa piirtää luin tikku-ukkoja...
    Sopisi kyllä noiden muiden megojen joukkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :-D. Ja joo, onhan esim. se Mega Kangaskhan aika normin näköinen, joten kai tällainen yksinkertainen mamokin sinne sopisi!

      Poista
  2. Vau! Onpas aivan superhieno! *kateellisuus iskee* Ja muutenkin tosi hyvä idea Avri, haha! xD Saanko muuten ihan uteliaisuuttani kysyä, että miten piirsit sen? Värikynillä vai digitaalisesti? :D (Oon niin sokee etten erota sitä itse..)

    Nyt me kyllä tarvitaan tämmönen Mega-Mamoswine! Toivottavasti joku sieltä Nintendolta eksyy tänne blogiin ja löytää tuon kuvan! xD Ja sitten vielä toteuttaisi sen! Hahaha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :-D! Mmmh, lineartin olen tehnyt ihan normisti vaan mustalla tussilla paperille ja väritin Photoshopilla. Lisäsin sitten kuvan paperista ikään kuin filtteriksi, jolloin tuohon tulee vähän jotain eloa, kun en jaksanut mitään tuon ihmeellisempää väritystä vääntää!

      Ja joo, pitäisikö lähettää sinne ja sanoa, että saavat käyttää ihan vapaasti :-D.

      Poista
    2. Okei, kiva kun kerroit! :D Toivottavasti ne oikeesti siellä Nintendolla käyttäisi tätä sun ideaa! xD Hahaha!

      Poista
  3. Oho! Nyt kyllä taiteilijapoikakin siristää silmiään O.O Sen verran laatukamaa että tämä mammutti murtaa kaikki sen tielle tulevat esteet (näin muuten mammutin matkalla Helsinkiin. Ei se elävä ollut, mutta autenttisen kokoinen.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :-D! Oooooh olisi siistiä nähdä mammutti, ei mulla oo hajuakaan kuinka suuria ne oikeasti on!

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Ku miettii noit mahdollisia Mega Evolutioneit, tulee miettineeks millainen olisi Mega Snorlax? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Mega Snorlax olisi kyllä tosi badass! xD Hyvä idea!

      Poista
    2. Hahahahaha, ehkä toi täytyy toteuttaa!!! Mega Snorlax! Cool :-D.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!