Pokémon: The Origin


Vähän myöhässä tässäkin asiassa, mutta eipä voi mitään. Eihän tämä mikään uutisointiblogi ole koskaan ollutkaan, hehe :-D. Pokémon: The Origin on nimensä mukaisesti Red/Green/Blue-peleihin perustuva animespesiaali, joka tyylillisesti on paljon kivemmman näköinen kuin varsinainen anime, ihan näin omasta mielestäni :-D.

Tästä on nyt puhuttu alustavasti spesiaalina ja että se broadcastattaan Japanissa 2. lokakuuta, mutta se jääkö koko touhu vaan yhteen jaksoon vai onko kyseessä ihan elokuvamittainen spesiaali on vähän epäselvää. Se nyt kumminkin on ihan selvä homma, että jos tässä meinataan RGB-pelien koko juoni käydä läpi, niin edes mikään tunnin mittainen pläjäys ei riitä siihen alkuunsakaan. Jotenkin vaikea kuvitella, että vaikka tahti olisi kuinka hurjaa ja osan saliotteluista voisi näyttää vaan pikaisina flashbackeina, että tällainen saataisiin ihan mihinkään tosi lyhyeen aikaan ängettyä. Kaikkista karmaisevinta olisi, jos tämä olisikin vain kokoelma ns. ikimuistoisempia pelikohtauksia animeen tuotuna... No tuskin sentään.

Mun veikkaukseni kyllä on, että tämä olisi Pokémon Chroniclesin Legend of Thunder!-jaksojen tapainen useampaan osaan pätkitty kokonaisuus. Ehkä neljään, viiteen jaksoon? Tosin jos ne ovat jättäneet Team Rocket-kuviot pois, kerta yhtään mitään Team Rockettiin viittaavaakaan ei näkynyt trailerissa (mikä olisi tyhmää ja mihin en halua uskoa), voisi tällaisen saada kyllä sitten äkkiä jo tunnin mittaiseen tv-elokuvaan ängettyä.

Mitä mieltä olette?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

 1. Ihan kiva juttu tällainen. ^^ Pitäisi vain ensin nähdä itse pätkä niin voisin sanoa mielipiteeni paremmin, tyylillisesti on ainakin vähän vakavamman oloinen ja vetoaa varmasti myös paljon vanhempaan väkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saisi olla enemmän tällaista :-). Voihan nuo Ashin seikkailut jatkua ihan yhtä hyvin, mutta kaveriksi vaikka jotain tällaista? Mutta tosiaan, eipä tiedä millainen tämä sitten loppujen lopuksi on!

   Poista
 2. Kuolin (hyvällä tavalla), kun sain kuulla tästä ensimmäistä kertaa ja varsinkin sitten, kun näin trailerin. *A* Olen niin onnellinen, että päättivät tehdä jotain tällaista, kuulostaa uskomattomalta, enkä ainakaan henkilökohtaisesti malta odottaa ollenkaan, että tämä julkaistaan. D:
  Pituudesta ei voi sanoa yhtään mitään, toivoisin kyllä, että olisi enemmän kuin vain yksi jakso (mutta luultavasti ei ole). Mutta niin hyvin, hyvin suurella innolla tätä kyllä odotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en taas ainakaan vielä usko mihinkään perus yhteen jaksoon, jos se onkin vain yhden jakson mittainen, niin kuvittelisi ainakin olevan aika pitkä... Jos tuossa trailerissakin näytetään ihan Lancea ja jopa vihjailua ihan Redin ja Greenin välisestä champion-matsistakin, niin sittenhän vähän tuntuisi siltä että koko videopelihän tuossa esitellään läpi... mutta ei kyllä tosiaan tiedä yhtään. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!! :-)

   Poista
 3. Mustakin tämä näyttää tosi upealta, ja piirrostyyli on paljon perus-Animea kauniimpi! :) Luin Pokemon Dungeonista, että kyseessä olisi pelkkä yksi jakso, mutta on se aika outoa jos ne meinaa änkeä siihen niin paljon juttuja...

  Myöskin muistan että jossain mainittiin Redin kohtaavan Rakettiryhmän, joten luulisi sitten senkin tässä esiintyvän. Toivoisin tosi kovasti että ne tekisi tästä edes tuon viisi jaksoa, vaikka mun puolesta saisivat tehdä saman tien kokonaisen tuotantokauden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä missään ei varsinaisesti vahvistettu tän Originsin pituutta, ainoastaan et ensimmäinen (ehkä samalla viimeinen, kuka tietää) jakso esitetään silloin 2. lokakuuta. Tuntuisi oudolta, jos ei olisi edes paria jaksoa pitkä, koska mitä järkeä olisi tehdä vain jakson mittainen "katsokaa miten siisti tällainen voisi olla"-tease kaikille faneille :-DDDD. Toivotaan et koko pelin juoni esitetään hyvin, mieluiten muutamassa osassa! Hehe!

   Poista
  2. Joo, no taisinkin lukea sen tekstin vähän hätäisesti, tässä se on:

   http://pokemondungeon.net/2013/08/pokemon-the-origin-trailer-more-details/

   Ei kuitenkaan voi olla varmaa, että onko tuo totta, mutta yleensä olen ainakin itse pitänyt Pokemon Dungeonia hyvin varmana ja todenmukaisena lähteenä, vähän niin kuin Bulbapedia tai Serebii on.

   But who knows... :) Pitää vaan odotella, niin eiköhän joskus tuokin selviä.

   Poista
 4. No, tälläistä on saatu odottaa. Piirrostyyli luo hyvän vaikutelman ja onhan se erillainen kuin perus Poke-animes. Saa nyt nähdä millaiseksi se kehittyy, yhdeks jaksoks, tuotantokaudeks vai onko se special movie? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mukavasti vähän "synkempi" tuo värimaailma, tai ei ainakaan niin ällöräikeä kuin tuossa peruspokéssa on :-D. Toivotaan et tulee oikein kunnolla materiaalia tästä! Vaikuttaa lupaavalta!

   Poista
 5. Vuosiin en ole ollut pokemon animesta näin liekeissä! Omasta puolestani saisivat tehdä vaikka kokonaisen tuotantokauden tätä, yksi jakso kuulostaa aika vähältä. Piirros tyyli miellyttää omaakin silmää, tulee kovasti mieleen Ken Sugimorin piirtämät pokemonit Redin ohjekirjan pokedexissä. Kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkisinkin vanha kunnon nostalgiakärpänen iski kun mainitsit nuo Red/Blue-pelien ohjekirjan piirrokset <3. Ne on niin hienoja. Mulla pitäisi olla Red/Blue-läpipeluuopas samalla vanhalla Sugimori-artilla täytettyenä, täytyykin kaivaa esiin ja ihastella sitä artworkia! Ne oli ennen niin cooleja!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!