Kaikki uusi juttu X- ja Y-peleihin liittyen!

Heipä hei kaikki, terveisiä jostain pimeästä kolkasta missä olen viettänyt ihan liikaa aikaa. Jotenkin koneella olo ei ole napannut yhtään ja Pokémon-innostuskin on ehkä hiukan pakkasen puolella, mutta koetetaas nyt taas innostua. EIHÄN PELIEN JULKAISUUN OLE ENÄÄ AIKAA TYYLIIN YHTÄÄN!

Mitenkäs olisi ensiksi uudet pokémonit pois alta? Jännittävää muuten, ettei startteiden evoista ole vielä kuulunut mitään... Ensi kuussa sitten *iiih*
Pokémon XY
Voi elämä, mikä tämä söpöliini on??? No se on Dedenne! Se on sähkö/keiju-pokémon ja vietävän söpö. Sekä pieni, vain 20 senttiä korkea tui tui tui tui... Omassa mielessäni tämä on kaukaista sukua Pikachulle ja Raichulle, vähän niin kuin niiden hamsteri-haara. Jos Pikachu on hiiri, niin tämä on Pikachu hamsteri-formessa, ihan selvästi. Taitaa olla jatkoa Pachirisuille ja Emolgoille tämä, tuskin saa toista muotoa. Mä haluan tämän myös tiimiin...


Pokémon XYOlen tosi iloinen, että Gogoat sai pikkumuodon! Tää on niin näpsäkkä ja sievä. Kyseessä on siis Skiddo, vähän kumma nimi, jos minulta kysytään, mutta ei Gogoatinkaan nimessä ole mitään hurraamista. Joten ehkä se jatkaa sitten samalla linjalla. Tykkään niin paljon Skiddon tästä official artistakin, vaikkakin ehkä tuon toisen takajalankin pitäisi edes vähän näkyä jostain...

Pokémon XY


Viimeisenä mutta ei toki vähäisempänä onkin sitten tämä pupupokémon Bunnelby. Veikkaan vähän, että jotkut ovat pettyneitä tällaiseen hölmöön jänöjussiin, sillä aluksi minäkin olin ehkä pikkiriikkisen. Söpö pupu olisi ollut kiva, mutta nyt olen lämmennyt tällekin ihan täysillä. Just veikeän näköinen kaveri! Vaikea sanoa, että onkohan tällä sitten kehitysmuotoja... Toisaalta joo, voisi helposti kuvitella vaan lisää jänojusseja, mutta toisaalta tällainen hölmö pöllämystynyt ilmestys toimii ihan itsekseenkin. Näyttää just sellaiselta kanilta, joita tempaistaan piiretyissä taikurin hatuista (mikä on tietty tosi väärin, jänösten korvat ovat todella herkät eivätkä kestä vetelyä).



No niin, kun aluksi luin tästä, ajattelin että ei jestas tämän on pakko olla vitsi. Nyt ehkä ensimmäistä kertaa hyväksyn, jos joku heittää digimon-kortin pöytään näistä mega evolutioneista :-D. Mutta ei, ihan kiinnostava konsepti ja olen sentääs tyytyväinen, että nämä mega evolutionit ovat sentään vain otteluissa mukana. Ehkä olen vielä liian kaavoihin kangistunut että hyväksyisin neljäsiä muotoja jollekin Torchicille, haha!

Kiinnostaa kyllä nähdä, kuinka paljon parempia nämä mega evolutionit sitten oikeasti ovat ja bannataanko ne heti Smogonissa :-D. Ja mitenköhän nämä toteutetaan animessa? Voisi tuoda kiinnostavan lisän otteluihin, kyllä vain!
Pokémon XY
Ainut mikä mua kyrsii näissä tietysti, on tuo helkkarin mega Lucario... VOI EI, eikö tota pokémonia voida kohta unohtaa jonnekin lojumaan? Lisäksi tuo on taas tuollainen oikein... väkisin väännetyn coolin oloinen. Ei ei ei ei ei. Onneksi sentään sellaiset tosi randomit ovat saaneet mege evot kuin Absol ja Ampharos. Tosin mistä sitä tietää, ehkä tämä tulee kaikille pokémoneille? Ei kai sentään...? MEGA MAMOSWINE, sen mä haluun!!! Mitä mieltä olette mega evolutioneista?

Hirvittää kyllä se valinnanvaikeus, mikä iskee kun peli on oikeasti omassa kourassa ja pitäisi alkaa päättää tiimiä. Oikeasti, hyi kamala. Mulle kävisi oikeastaan nämä kaikki 6. generaation pokémonit joukkoon, paitsi tietysti se kammottava Mewtwo...


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

20 kommenttia:

  1. Hihii, odotinkin sinun tekevän juttua näistä. ^^

    Uuudet poksut miellyttävät yhä. Mega evolutioniin oli aluksi vähän ristiriitaiset mielipiteet, mutta sitten Serebiistä taidettiin sanoa että otteluissa voi käyttää vain YHTÄ megaa, mikä on meitsille ainakin helpotus (pelkäsin että kukaan ei tämän jälkeen enää käytä otteluissa tavallisia poksuja). Saa nähdä, saavatkso kaikki mega-muodot (en kyllä ihan usko, sillä joillakin poksuilla on monia formeja jo ennestään).

    Tuo Mega-Lucario... Yrgh!!! En kyllä itsekään käytä tuota mistään hinnasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, koetan nyt ryhdistäytyä :D. Ei ole vaan mitään inspiraatiota ollut avata tietokonetta lähiviikkoina!

      Jep, tuo on hyvä että se on rajoitettu vain yhteen mega pokémoniin/tiimi. Ja eihän sitä tiedä, jos nuo eivät olekaan mitenkään erikoisen ihmeellisiä...

      Jep, Mega-Lucario menee heti ö-mappiin....

      Poista
  2. Dedenne menee ehkä vähiten suosikiksi noista joka sukupolvisista jyrsijöistä, siinä on jotain vialla... En tiedä, se on omituinen Pikachun, Pachirisun ja Emolgan risteytys. Olisi kivaa, jos se saisi kehitysmuodon, mutta se jäänee arvailtavaksi. Onhan tuo tavallaan ihan söpö ja silleen, mutta kun joku siinä vaan ei iske.

    Skiddo on söpö, mutta siihen se sitten jääkin. Ei minulla oikeastaan ole sen enempää mielipidettä siitä.

    Bunnelby taasen on SÖPÖ. <3 Toivon niin paljon, että tämä saa jonkun kehitysmuodon, saattaisi sitten jopa olla tiimiehdokas (vaikken normaalityyppejä pahemmin yleensä käytä).

    Mega-evoluutiot taasen... Ensimmäinen reaktio oli ainakin minun osaltani "DIGIMOOOON", ennen kuin kävi paremmin totuttelemaan näihin. Ampharos ja Mawile suosikit näistä, sekä tuo Kangaskhanin mega-evoluutio vaikuttaa yksinkertaisuudessaan loistavalta idealta. Mutta Lucario taas on... Lucario... :|

    Viime Corocorossahan paljastui muuten sitten myös, että kaikki pokemonit eivät tule saamaan mega-evoluutioita. Epäilen, että näiden jo paljastettujen lisäksi ei tule kovin montaa uutta (perustan tämän siihen, että kun kerran näiden saamiseen tarvittavia tavaroita ei saa muuten kuin tapahtumista).

    Hui kamala, kaksi kuukautta... En vieläkään tiedä, mitä haluan tiimiin startterin lisäksi. :| No, ehkä aika tulee näyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Dedenne on just niin söpö haha! Sen nimikin on ihan hassu. Se näyttää niin paljon mini-Raichulta :3.

      Jeeee, Bunnelbylle kunniaa! Siinä on jotain koomisen taianomaista. Tulee myös mieleen Super Mario Galaxyn puput, joita siinä pelissä on.

      Musta vaan aika omituiset pokémonit saivat megaevot... Siis joo, Ampharos, Absol, Kangaskhan ja Mawile, ne ymmärrän, mutta no tuo Lucario on täysin turha ja sitten Mewtwokin vähän hassu. Lisäksi Blazikenin sijaan olisin kyllä valinnut mege-evon saajaksi mieluummin vaikka Meganiumin. Sillekin vähän kunniaa.

      Älä muuta :P. Chespin, Noivern, Swirlix, Dedenne, Gogoat, Sylveon, Vivillon ja Honedge ovat vahvoja tiimiehdokkaita... ja tiedä sitten kuinka paljon näitä otuksia vielä ilmestyy.

      Poista
  3. Mun mielestä kaikki noi kolme uutta pokemonia ovat ihan superihania! Varsinkin Dedenne on aivan älyttömän söpö! :3

    Itse en pidä tästä Mega Evolution-ajatuksesta yhtään! Olin heti silleen että ei nyt herranjumala lähetä kallistamaan Pokemoneja tuonne Digimonien puolelle... mutta ei voi mitään. Vaikka miten yritän pitää noita Mega-Pokemoneja hienoina, niin en vaan pysty siihen. Aivan kamala idea mun mielestä! D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dedenne on ihana miniraichu ♥ Just tollanen minkä haluan pehmoleluna HETI.

      Joo, no ei se mikään paras tämän genen uutinen mustakaan ollut. Mutta musta esimerkiksi Mega Blaziken ja Mawile oli ihan hienoja :3. JOS VIELÄ TULISI SE MEGA-MAMOSWINE.

      Poista
    2. Haha, Mega-Mamoswine olisi kyllä mahtava! :D Varmaan aik uljas näky!

      Poista
  4. Mega Evolutionit ovat kuulema VAIN taisteluissa. Sitten se, kuinka voimat, suojat, hp ja nouseus niissä muuttuvat, niistä mulla ei ole nyt tietoa. Mewtwo, Lucario ja Blaziken olivat jo valmiiksi vahvoja. MegaLucarion kyky tekee siitä VIELÄKIN VAHVEMMAN. MegaAmpharoksesta tulee mieleen jokin Super Sayan -muoto. Plus se, että MegaAmpharos on Electric/Dragon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tiedän että ovat vain taisteluissa ja hyvähän niin :-). Jännityksellä odotetaan, miten vaikuttaa peleissä...tosin jos mega evot on enemmänkin jotain lataustapahtumilla saatavia juttuja, niin ehkä niitä ei sitten niin kauheasti esiinny.

      Poista
  5. Mitä pahaa lucario on sulle tehny? Haukut sen melkein joka postauksessa. Silläkin on tunteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein joka postaus on ehkä vähän liioittelua :-P.

      Poista
  6. Tähän mennessä X ja Y ovat luvanneet minulle pelkkää mannaa, mutta tulihan sieltä pettymyksiäkin lopula. Tuo jänis on aivan kammottava, mutta luulen että ajan kanssa siihen totunkin. Skiddo on ihan hauska, vaikken ymmärrä oikein sitä että ensimmäinen muoto paljastetaan vasta viimeisen jälkeen. Minusta se on outoa, vaikka ei kai tuolla mitään suurta merkitystä ole.
    Todellinen pommi oli kuitenkin tämä mega evoluutio kakka. Melkein itkua vääntäen katselin tuota videota. Sydntä särkevää. Ei kyllä kuulu minun mielestäni Pokemoniin lainkaan tuollainen.

    Vähän meni kyllä fiilikset näihin peleihin, ainakin hetkellisesti. Vaikka eihän tuo ole kuin yksi (iso) miinus kaikkien hienouksien seassa.
    Nyt vaan jännitän noiden starttereiden muotoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, totta puhuen munkin reaktio mega evolutioneihin oli aluksi: ei helvetti mitä paskaa. Mutta sitten päätin vaan sinnikkäästi, että en anna sen haitata. Olkoot mukana, etenkin nyt kun noita mega-muotoja ei varmaan edes tule kauheasti. Ajattelin, että eivät ne varmaan pelaamiseen niin kamalasti vaikuta ja jotenkin tuntuu, että suurin osa noista pompahtaa kumminkin uber-tieriin, joten ei niihin tule muutoinkaan sitten törmättyä. Ja eihän meidän vanhojen pierujen tarvi niitä käyttää, pysytään me vanhoissa hyvissä pokémoneissa :DDD.

      Mutta oon silti sitä mieltä että vaikuttaa tähän mennessä parhaimmalta generaatiolta koskaan! Toivottavasti ei tule sitten pelit kauheana pettymyksenä hahah :DDDD

      Poista
  7. Eikö tuo skiddo oo näkyny jo siinä yhes kuvas jos oli poika rullaluistimilla Lumiose cityssä? Kun zuummaa vähän nii nakyy sen näkönen hahmo. Luulin niitä kahta puskiksi tai gogoateiksi, mut nyt ne näyttää skiddoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmmm, en ole varma... Täytyy etsiä tuo kuva, koetin vähän katsella, mutta en löytänyt tuollaista kuvaa kun äkkiseltään katsoin :3.

      Poista
    2. Oishan se aika outtoo jos se ois näytetty aikasemmin eikä oltais huomattu, mut jos jaksat niin se kuva o serebii netis ku menee pokemon xy ja sieltä pre-release screenshot kohtaan may 14. kolmannen rivin nejäs kuva... Oho mahtu yhteen lauseeseen, vaikka ei varmaan kieliopin mukaisesti.

      Poista
    3. Tosiaan, Skiddohan siellä näkyy olevan Gogoatin vieressä :3 Ainakin mun silmään.

      Poista
  8. Ihan kivan oloinen tuo hamsteri, vaikka oisi voit sille omanlaisensa väriskaala laittaa eikä kopsata Raichulta.. Jos se nyt on hamsteri kun häntäkin on tuollainen. Kani on kyllä aivan mahtava, ja herättää kaikenlaisia ajatuksia mahdollisesta evoluutiosta.. tuleeko siitä pääsiäispupu, vaiko joku tappajajänis Ruohometsän kansasta :'D

    Mega-evoluutiot olivat aikamoinen isku, itse en tykkää tuollaisista väliaikaisista muodoista. Pokemoneissa on aina ollut jännää juuri päättää, että muuttaako jonkun nyt pysyvästi toiseksi vai ei.. mutta mukavan näköisiä nuo onneksi on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta se näyttää niin paljon malliltaan Hamtaron Oxnardilta et en pysty ajattelemaan sitä muuna kuin hyvin syöneenä hamsterina :D
      Ooooh, mä toivon kyllä samanlaista höppänä-evoa tuolle jänölle kuin tuo muotokin on. Ei kai noin torvelon näköinen otus voi kehittyä kunnon monsterijänöksi, eihän xD?

      Jep, vähän samoilla linjoilla, mutta ajattelin antaa sen olla häiritsemättä sen enempiä. Eihän noita mega-evoja tarvitse onneksi itse käyttää, jos ei halua :-). Ja toisaalta toivon, että tämä houkuttelisi Mayn pikkuvisiitille taas animeen Mega-Blazikenin myötä (jep, tiedän, taitaa olla täysin turhaa toivoa, mutta saahan sitä toivoa silti :-D).

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!