AlphaSapphire - Osa II: Matkalla näytöstyyliin

Lisää etenemisestä! Huomasin et kirjoitan aika seikkaperäisesti näistä, joten meno on siksi aika hidasta. Täytyy ehkä vähän skippailla enemmän kaikkea puskien ihastelua, koska muuten kirjoitan AlphaSapphiresta vielä vuonna 2016 :D. Ja joulukalenterikin lähestyy kera uusien tuulien (oon ehkä vähän excited tämän vuoden suunnittelmista) ^___^.


Eilenhän me jäätiin oikeaan varsinaiseen cliff hangeriin, kun kirjoitukseni päättyi siihen, miten Petalburg Woodsissa tällainen ikävä Team Aqua Grunt hyökkäsi kimppuuni. Hänen Poochyenastaan ei kumminkaan ollut vastusta. Lähtiessään tää Grunt mörisee jotain isommista suunnitelmista Rustboro Cityssä ja Exp Sharen annettuaan, tää valkotakki lähtee hädissään Rustboro Cityyn.


Nää jotkut trainerit on mainioita. Hankikaa siis se valtava Venomoth, ja ihmiset arvostaa teitä :D. Kai munkin täytyy joku muikea ötökkä keksiä jostain, kun tällaisen vinkin sain!


Just kun oon hilpasemasta metsästä, niin kamera näyttää tällaisen pienen "samaan aikaan toisaalla"-pätkän, jossa tällainen Team Aqua Grunt-muikkeli päivystää ja raportoi tilannetta Mattille. Aika jännä. Tällaista ei varmaankaan siis ollut alkuperäisissä peleissä?


Aaahh, tää kukkakauppa! Yksi näistä paikoista, joita ehdottomasti kanssa odotin. Se on niin ihanan värikäs! :3 Tajusin jotenkin nyt vasta, että Berry-puutkin ovat muuttuneet aika tavalla, vaikka näkihän noita berryjä jo aikaisemminkin.. Pikkupuita.


Behold, siinä se on... nimittäin Rustboro City! Musta tää näyttää aika kivalta, vaikka eihän tässä nyt mitään huippu ihmeellistä oo. Tykkään noista talojen ulkonäöstä (hyvä remake alkuperäisille) ja noista katulampuista.


Ensimmäinen juttu.... VUOROKAUSIEN VAIHTELUT OVAT PALANEET :D. Tai  no, oli ne siis tietty XY:ssäkin, mutta valoisuus ei muuttunut mihinkään. AAAH, oon niin innoissani. Auringonlaskuinen Rustboro City on upea. Anyway, Devon Corporation-rakennus se siinä, ja sekin näyttää tosi siistiltä sekä sisältä että ulkoa. Toi fossiili-lattia on hieno!


Kuolin ehkä hiukan tälle Ace Trainerille Devon Corporationin majoitusrakennuksessa :D. Tyyppi selittää vähän urastaan Ace Trainerina ja antaa salaisen aseensa, Float Stonen meitsille. Seuraavan kerran kun näen tyypin, niin se on muuttunut Hikeriksi ja ihmettelee painon nousua :DDD.


Mut mä en ookaan höpissy tiimistäni sen ihmeemmin! Heti Rustboroon päästyäni matkasin oikeestaan heti Rustboro Cityn jälkeiselle routelle metsästämään itselleni sitä arvostusta antavaa ötökkää eli Nincadaa. Vaikka eihän toi mikään iso ötiäinen ole... mutta! Ninja-Nincadan löysin aika nopeasti (omaperäinen nimi...). En ole ennen käyttänyt ja joskus aikoinaan pidin sitä ihan älyttömän rumana, mutta nykyään se on aika vekkuli. Amiessa se nousee etujaloilleen ja heiluttelee takajalkojaan ilmassa, kun se oikein innostuu :D. Toinen tiimiläinen Treeckon lisäksi on sitten sieltä Petalburg Woodsista pyydystämäni Slakoth. Mä aattelen itseäni aika sellaisena, hmm, kärsivällisenä tyyppinä, mutta kyllä Truant ottaa hermoille >__<.


Rustboro Cityssä on myös pikkupoika, joka haluaisi vaihtaa Makuhitansa Slakothiin. Kuulemma pojan kaverit nauravat, kun Makuhitalla on niin hupsu nimi... mähän kiinnostuin tästä oitis ja vaihdoin PC:llä makoilleen extra-Slakothin pojalle, koska halusin tietää tän Makuhitan mystisen nimen, joka paljastui sitten Makitiksi... noh, toivottavasti pojalle ja hänen Mureke-nimiselle Slakothille ei sitten naureta yhtä paljon :DDD.


Rustboro Cityn sali! Joka on musta tosi hieno, vaan... se ei oikeen sovi musta Roxannelle, eihän? o__O. Roxanne ei tunnu olevan missään tekemisissä fossiilien kanssa, sillä ei oo yhtään fossiili-pokéa, lähistöllä ei ole mitään kaivostoimintaa (paitsi se luola Rustboron ja Verdanturf Townin välillä, mutta sitä ei oikein voi laskea). Mutta Lileep- ja Kabutops-patsaat näyttää hienolta, ja onkos tuo sitten Dragoniten luuranko tuolla taustalla?


Mun pokémonit oli ihan älyhuonoja ja muutenkin ali-levelisiä tällä salilla :(. Tai no, Treecko olisi varmasti voittanut kaikki hetkessä, mutta koetin antaa Nincadan ja Slakothinkin tehdä välillä jotain. Roxannen redesign on kyllä musta oikein onnistunut ja näpsäkkä! Jotenkin noi lyhyet hihat tuo sen lookkiin vähän jotain uutta energiaa ja tomeruutta. Mulle tulee tästä kyllä mieleen se Giselle Indigo Leaguesta jaksosta Ei oppi ojaan kaada.


Tein muuten jotain, mitä en oo aikoihin tehny saliotteluissa... käytin kaikkia kolmea pokéani Roxannen kahta pokéa vastaan. Yleensä oon yrittäny rajoittaa pokémonini samaan määrään, mitä salipäällikköllä on, mutta Nincadan ja Slakothin piti todella yhdistää voimansa Geoduden päihittämiseksi. Nosepassista ei kyllä tullut mitään, kun kokeilivat, ja oli kutsuttava Treecko ja Mega Drain hoitamaan loppu. Nosepass näytti muuten 3. genessä ihan hirveeltä spriteissä, mutta jo 4. genessä se oli tosi kivannäköinen...


En muistanut yhtään, miltä Stone Badge näyttikään, mutta remakessa siitä on tehty upea. Sen muistan, että tota violettia häivähdystä siinä ei ennen ollut. Tosi kivannäköinen merkki, joskaan en tiedä, mikä siitä tekee STONE Badgen :D.


Salimerkin voittaneena marssin ulos salilta ja johan alkaa tapahtua. Näen Team Aqua Gruntin vain juoksevan Devon Corporationilta sille routelle, josta nappasin Nincadani, kun valkotakkihäiskä Petalburg Woodsista juoksee epätoivoisena tämän perässä pyytäen tätä palauttamaan viemänsä Devon Partsit. YÖ! Oikea yö pelissä!

Suattaapi olla todennäköistä, että kirjoitan vielä tänään illalla uusiksi~ Tää eteneminen kun menee aika... hitaasti näin :DD




Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

  1. Ei tämä ole mitenkään liian hidasta menoa. Sellainen ylinopea sutaistu teksti olisi paljon huononpi ja tylsempi lukea kuin tällainen yksityiskohtainen selostus. Tykkään sun kirjotustyylistäsi tässä paljon. :)

    Missäköhän maan raossa mä olen majaillut kun en muistanut yhtään että jo kolmannessa sukupolvessa vaihtuu yö ja päivä?? Vai onko se siis joku uusi lisäys juuri näihin ORAS-peleihin? :D Kylläpä muisti pätkii ja pahasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, no voi kiitos! Mulle tulee aina sellainen "voi kamala, eihän tällaista jaksa kukaan lukea"-olo omista lätinöistä :).

      Alunperinhän päivä ja yö vaihtuivat Goldissa ja Silverissä, mutta RSE:ssä kello kulki eteenpäin, mutta pimeys ei ikinä laskeutunut pelissä ja oli aina samannäköistä oli sitten päivä tai yö. Sitten vuorokausivaihtelut (ulkonäölliset siis) tuotiin takaisin Diamondissa ja Pearlissa, mutta sitten XY:ssä ne taas unohdettiin ja Kalosissakin päivä näyttää samalta kuin yö :3.

      Poista
    2. Ai niinhän se tosiaan menikin! Kiitos että muistutit, itse olin jo ihan sekaisin että milloin se yön vaihtuminen näkyy ja milloin ei. :D Tosi kiva että että ORAS-peleissä se taas näkyy.

      Poista
  2. Kirjoita tästä saman tien vaikka kymmenen sivua, on sen verran hauska lukea näitä ettei haittaisi yhtään. :D Ja mielestäni tekstien pituuskin on oikein hyvä, eikä mitenkään liian pitkä ja/tai yksityiskohtainen.

    Mä tykkään Nincadasta. Ja varsinkin sen seuraava muoto, Ninjask, on musta jotenkin tosi hieno poke! Tykkään se designista tosi paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :D Mä taas pelkään, että nää on kamalan pitkäveteisiä. Oon lukenut jotain vanhempia höpinöitäni ja niissä on musta ollut aika huvittavia juttuja :D.

      Nincada on kovasti iskemässä muhunkin. Saa nähdä, mitä teen kehitysmuotojen kanssa :3.

      Poista
  3. Näyttää kyllä visuaalisesti upealta!
    Nincada on kyllä aika symppis. Meinaatko muuten kokeilla Shedninjaa? Siinä on kyllä hyvin erikoinen poke.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää!
      Mmm, kyllä mä ainakin kokeilen Shedinjaa! En kumminkaan tiiä että miten käy, kumman kehitysmuodoista sallin jäämään tiimiin... elämme jännittäviä aikoja. Shedinja on kyllä jännittävä ja tosi creepy... Nincadan henkiinherännyt kuori...

      Poista
  4. Kolmas sali tuli tuossa vetästyä ja tiimiin toistaseksi tarttunut Marstomp, Crobat, ja Numel.. Pohdin kovasti Altariaa ja/tai Flygonia, kun kuitenkin Rubyssä tuli käytettyä, niin siis jo nostalgian vuoksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Altaria se on.. :D

      Poista
    2. Uu, kuulostaa kivalta! Altariasta tulee varmaan hienon Pokémon Contest-pokén (en malta odottaa Poké Contesteja). Onkos vielä jotain muita suunnitelmia tiimiin pokéiksi?

      Poista
  5. Oikeastaan ei ole muita suunnitelmia, pidän paikat niin kauan kunnes sattuu joku hyvä mieleen. :D By the way, noi contestit on just jees! Pakko oli kokeilla heti. :D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!