Luukku IV: Paluu Traconiin Pokémonien kanssa!

Luukkutehtävä tuttuun tapaan kirjoituksen lopussa! Eilisen luukussa kävi jotain hassua, ja vastauslomake lopetti toimintansa aamun jälkeen, joten jos vain millään viitsitte, niin samalla kun vastaatte tämän päivän tehtävään, kannattaa varoiksi antaa eilisen tehtävän vastaus myös, kun todennäköisesti joidenkin vastaukset ovat kadonneet teille tietämättömille. Pahoittelut! Nyt lomakkeen kumminkin pitäisi toimia jämptisti :).
Tänään kumminkin vuorossa pienten teknisten ongelmien viiväyttämänä:No niin :D Terveisiä Traconian kuningaskunnasta Tampereelta näin jokunen aika tapahtuman jälkeen.. Ihmiset jo toipuneet Tracon IX:stä, eli yhdeksännestä järjestetystä Traconista. Katsastetaanpas tapahtumaa pokémonien silmin!

On suloista kun pariskunta yhdessä harrastaa cosplayta, 
puhumattakaan että on löydetty yhteinen teema :')

Lähdin tosiaan Traconiin salipäällikön kannuksineni kun olin lupautunut Pokémon IRL Gym Leader Challengeen, eli toisin sanoen olin Fire-tyyppiin erikoistunut salipäällikkö, jota sai haastella mielensä mukaan Tamperetalon käytävillä ja mannuilla aina Sorsapuistoon asti.
Jostakin syystä haasteen osallistujamäärä ei saavuttanut viime vuotista suosiotaan D: Ehkä haastetta oli jotenkin huonosti mainostettu (höhöhö ei tietenkään :3 kehtaattekin ajatella moisia!)
Sain kuitenkin joitakin onnekkaita haastettua, useimmat haastamasta muita salipäälliköitä xD
Pokémon-ihmisten "päämaja".
 Keräilykortteja sai vapaasti ottaa koska TCG:n promoaminen ;)
Me,jotka paikalla olimme, edustimme siis seuraavia tyyppejä:
 • Steel
 • Flying
 • Normal
 • Poison
 • Fighting
 • Rock
 • Dark
 • Fire

Itse en omilta hässäköiltäni kerinnyt muita salipäälliköitä matsaamaan, mutta viime vuonna tuli voitettua kaikki johtajat samassa haasteessa. Oli siis kiva kokemus nyt itse kokeilla tällaisen, "bad ass Pokémon Trainerin" roolia... vaikka ne tulokset olivatkin vähän laihat, vähän yli kymmenen vastustajaa kohtasin.
Harmi vaan, että Fire-tiimini oli kuitenkin sen verran overpowered, että minut voittanutta kouluttajaa ei löytynyt D: Tiimiini kuuluivat Mega Charizard Y / X, Emboar, Heat-Rotom, Darmanitan, Volcarona, ja Torkoal.
Ei ehkä paperilla tunnu kauhean ylivoimaiselta... Olisiko teidän lukijoiden kilpailullisista tiimeistä ollut ytyä näitä tulipoksuja vastaan ;) ?

Ikinä ei voi olla tarpeeksi Snorlaxeja :'DPokémon-cossaajia tuntui olevan mukavasti liikenteessä :O Traconissa cossattiin niin Pokémonin ihmishahmoja, kuin pokémonejakin. Oli ryhmäcossausta, pariskuntacossausta, ja oli paikalle saapunut jopa Gameboykin Red-versio takaosassa xD


Oli ainakin ainutlaatuinen idea :)
PIKA-PIKAAH!

 Taidekujalta löysi taas monenlaista Pokémon-taidetta.

Muusta Pokémoniin liittymättömistä ohjelmista mainittakoon ainakin AMV-kilpailu! Kisa alkoi intovideolla ja videopätkillä, joiden jälkeen päästiin itse kisavdeoihin. Kilpailussa mukana olleet videot olivat päällisin puolin hyviä, toki muutama "jännempi tapaus" oli päässyt mukaan. Mielestäni voittajat olivat perusteltuja, ja ansaitsivat voittonsa.
Sitten "Traconian legendat -tarinallinen konsertti" eli  Akateemisen puhallinorkesterin konsertti, taustalla Tampereen yhteiskoulun lukion tanssijat. Koreografioista näin maallikkona voisin sanoa, että ne olivat upeat. En tiennyt mitä odottaa joten ehdottomasti vaikuttavaa xD Itse kappaleista en kauheasti tiennyt (melko tuntemattomia kaikki), mutta erittäin antoisa konsertti joka tapauksessa.

Valerie NCC-kisassa
© Antti Aaltonen
Sitten olikin vuorossa sunnuntain cosplaykilpailut: NCC -karsinta ja esityskilpailu. Voittajat olivat taas mielestäni oikeat ja esityskilpailussa oli ihan huippuja esityksiä muutkin kuin voittajat. Mukaan oli saatu myös Pokémon-vahvistusta, hienoa!

Tänä vuonna Traconiin oli myös saatu ruoka- ja herkkukojut Sorsapuistoon. Makkara- ja lihapullapata olivat mainioita. Mukavaa kun conipaikan läheltä sai ruokaa :)

Eli tervetuloa vaan Pokémon-immeiset Tampereelle!

Kirjoittajana Samppa

------------------------

Blogiin kirjoittelee aina silloin tällöin "Vieraileva kynä", joka nimensä mukaisesti on joku muu kuin blogin pitäjä Avri. Vierailevan kynän henkilöllisyys ja aiheet vaihtelevat kerrasta toiseen, mutta aina höpötetään Pokémon-teemalla. Jos sinä tahdot päästä kirjoittamaan blogiin, niin ota reippaasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen themovingforest@gmail.com tai jollain muulla konstein Avriin!

---------------------


Luukkutehtävä


Tänään tehtävä on varsin simppeli.

Olet saanut töitä Hoennin TV Mauvillesta tv-toimittajana. Uuteen työnkuvaasi kuuluukin keksiä joku mehevä aihe Pokémon-dokumentille/dokumenttisarjalle. Koska haluat osoittaa kaikille, että olet ansainnut paikkasi Hoenn TV:ssä, yritätkin miettiä mahdollisimman mielenkiintoisen aiheen.

Aiheen keksittyäsi, kirjoita se meille täällä vastauslomakkeessa! Jälleen pelkästä vastauksesta saa jo pisteen, mutta mielenkiintoisimmat ja mehevimmät dokumentti-ideat palkitaan toki extra-pisteillä :3.

Ja tänne otetaan edelleen vastaan ääniä pokémon-otteluun! Joka päivä voi äänestää ja kartuttaa myös omaa pistetiliään :3!
  (just tänään puhuttiin Munchyn kanssa näistä palkinnoista ja molemmat innostuttiin kamalasti niistä ideoista :D)Living in the Moving Forest-blogin vierailevien kirjoittajien kirjoitukset lähtevät tältä tililtä. Tervetuloa lukemaan :-)!

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

16 kommenttia:

 1. Tätä oli samalla tosi kiva ja kamala lukea, koska oon aina halunnut Traconiin, mutta en oo koskaan sitten mennyt! En mä tiiä olisinko oikeesti mikään oikea ihminen tällaiseen coni-elämään, mutta Tracon on aina kuulostanut siistiltä ja se Pokémonin paljous (niinku kuvista näkyy) on jotenkin tosi hienoa :D.

  Oisin mieluusti ottanut ton salihaasteenkin vastaan, hmph! >:D

  Hiukan eeppinen toi Game Boy Colour ja Red-pelikasetti-cossi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitokset sinnikkyydestä tämän kanssa, vaikka teknisiä ongelmia olikin lähettämisen kanssa. Odotin tätä tekstiä tosi innolla!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Eipä mitään :D Hyvää kohtaan saatiin lopulta laitettua haha :) Pokémoneja edustetaan ilahduttavan paljon näissä tapahtumissa.

   Poista
 2. Ite en ole Traconissa käynnyt. Uskon, että omilla pokeillani olisin voinnut päästä pitkälle matseissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan ottelemaan jatkossa :D (yritetään järkätä muissakin Suomen coneissa)

   Poista
  2. En ole kyllä käynny missään coneissa.

   Poista
 3. Minä(kään) en ole varma, olenko oikeanlainen coni-ihminen, mutta tämä on vaikuttanut kyllä varsin hauskalta tapahtumalta! Pointsit kotiin suuresta Pokémon-edustuksesta haha! Huikean hienoja asuja ollut, tuo Game Boy on aika mahtava, ja Thundurus on myöskin tosi hauska valinta asuksi!

  Pahoittelut muuten kaikille eilisestä vastauslomakehässäkästä, nyt onneksi näkyy toimivan taas kunnolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gameboy oli hurja :D!! Ehkä pitää etsiä josko saataisiin cosseja muistakin käsikonsoleista kuten DS, 3DS, WiiU jne. :D

   Poista
 4. Coneissa olisi kiva käydä paljon enemmän, olen itse käynyt vain muutamaan otteeseen, mutta kun ovat perhanat aina liian kaukana sijainnistani tai siten ei ole ketään lähtemään kanssani ja yksin ei kehtaa. :( Game Boy-puvulle hajosin totaalisesti, loistava! Salihaasteeseen olisin ehkä uskaltanut osallistua, en tiedä sitten mitä tulokset olisivat olleet käytännössä. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi D:! Pokémon elää ja voi hyvin näissä tapahtumissa ja joka puolelta voi löytää ottelijoita :) GameBoy-puku on vaan niin mahtava kun ei sitä osaa odottaa xD
   Ota ihmeessä osaa jos salihaaste osuu kohdille :D!

   Poista
 5. Hei muuten, voiko noita teidän tiimejänne äänestää joka päivä? Ajattelin että niitä saa äänestää vain kerran viikossa, mutta olinko sittenkin väärässä? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avrin kanssa mietittiin, että mitenhän se olisi parasta, ja päätettiin nyt sitten ainakin alkuun että joo, joka päivä voi äänestää. Tulee ehkä selvemmin sitten ilmi ne Pokémonit, jotka tiimeihin lopulta päätyy. Mutta katsotaan tämän ekan viikon jälkeen, että miten jatketaan!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Ja tosiaan, jos pisteitä mietit, niin nou hätä! Niitä kun tulee erisuuruisia eri jutuista, ja muutenkin varmaan tämän tiimiäänestyksen kanssa pitää suhteuttaa ne oikein, niin ei haittaa, vaikka olisitkin missannut jotain tai tulet jatkossa missaamaan! Mutta tietysti mitä aktiivisempi olet, sen parempi!

   Säädän täällä vähän kun yritän muokkailla ja poistailla viestejä haha!

   Poista
  4. Okei, hyvä että selvensit asiaa. En ollut varma niin ajattelin varmistaa etten tule sinne spammaamaan turhilla vastauksilla. :D Taidankin tästä mennä sitten äänestämään samantien!

   Voi älä huoli Munchy, minä jos kuka aina päädyn säätämään kaikkea ihmeellistä netissä ollessani, haha. :D Ties mitä kaikkea olen joskus sotkenut ihan vaan Youtubessa ollessani.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!