Luukku XV: Hahaha, (olevinaan) niin hauskaa!

Mulla ei ollut hajuakaan, mistä tänään kirjoittelisin, koska en kiireiden vuoksi ehtinyt valmistella paria muuta tekstiä, jotka ovat muhineet päässä, niin tämä nyt on vähän tällainen... öö, niin sanottu kevennysluukku :D Eilen tuli muuten kaksi erillistä postausta, LUUKKU XIV 1.0 ja LUUKKU XIV 2.0 – käy tsekkaamassa ne, jos missasit!

Tämän päivän luukku on varsin yksinkertainen: ajattelin koota tähän vain joitakin hauskoja Pokémon-aiheisia kuvia tai meemejä! Simppeliä, mutta toimivaa (toivottavasti), ja itse olen ainakin suuri meemien ystävä :D Tilan säästämiseksi laitan nämä vähän sumppuun, mutta klikkaamalla saa isommaksi.

Blue hei, etkö muista, että "There's a time and place for everything, but not now!"
Legendaarinen kuva - toimii aina!
Eikös niistä Diglettin jaloista ollut vasta puhetta? Ehkä tässä vastaus...
Haha, jostain syystä tämä nauratti ihan liikaa :D
Jokaisella kirjaimella on merkityksensä!
Tämä oli muistaakseni otsikolla "Pokémon-tatuointeja" - tuollainen Munchlax olisi aika cool!
Hahaha, tää on jotenkin mahtava, Espurr on niin järkyttyneen näköinen!
Ei Pokémon-meemejä ilman Slowpokea!
Tosin tämä nyt on vähän irrallaan, ilman asiayhteyttä...

Lempparini Pokémon-meemeistä on ehdottomasti Professori Oak! Tässäpä pari hauskaa maistiaista:

Loppuun vielä pari muuta random juttua, jotka koin hupaisiksi:


Fiilikseni eilisestä ottelusta Avria vastaan:

Kröhöm.

Toivottavasti edes vähän piristi päiväänne – minut näistä osa sai jopa hymähtelemään ääneen:D Toki joillekin nämä voi ehkä mennä yli hilseen, jos ei meemeihin ole muuten tutustunut. Yritän palailla vähän tasokkaamman tekstin kanssa seuraavalla kerralla, tämä nyt oli vähän tämmönen! Kaikki nämä kuvat ovat muuten Pokémemes-sivulta, minne kerätään kaikenlaisia hauskoja Pokémon-kuvia!

--------------------

Viikonloppu on ohi, joten palaillaan taas päivittäisiin luukkutehtäviin! Postauksen teemaan sopien tehtäväkin on varsin lupsakka, ja se kuuluu näin:

Lähetä meille mielestäsi hauska Pokémon-kuva tai meemi!
Voit käyttää hyödyksesi kuvan etsimiseen esimerkiksi yllämainittua Pokémemes-sivua, mutta toki muutkin sivut käyvät. Lähetä vastauslomakkeella linkki sivulle, mistä kuva löytyy. Jos sinulla on tallennettuna jokin hauska kuva koneellesi, uppaa se jonnekin, ja lähetä kuvan linkki lomakkeella. Toki voit luoda ihan omankin kuvan/meemin, jolloin toimitaan samalla tavalla. Itsetehdyt meemit miellyttäisivät ainakin Munchya :D
Osallistuminen tapahtuu TÄÄLLÄ.

Hauskoja kuvia odotellessa! Jos joku niistä on erityisen hauska myös meikäläisten mielestä, ja sellaienn, mihin ei ole ennen törmännyt, voisi ehkä bonuspisteitäkin olla tarjolla...

Ensi viikonloppuna käydään jo kolmas Avri VS Munchy -ottelu, ja uusi tiimiäänestys on alkanut! Äänestä meille Pokémoneja TÄÄLLÄ.


Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Skyther kuva on legendaarinen, naurattaa aina. Jossain vaiheessa etsin meemejä oikein urakalla, en tosin silloin tiennyt että ne olivat meemejä, en tuntenut koko sanaa :D Koneella on vielä kolme sen aikaista lempparia. Täytyypä etsiä noita vähän lisää, uusia on varmasti tullut siitä kun viimeksi niitä etsin.
  Ja täähän on erittäin hyvä ja hauska kirjoitus vaikka onkin ns "kevennysluukku" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joo, tuo Scyther-kuva on vaan niin osuva kuvaelma siitä, miten absurdi Pokémon-maailma voi olla:D Itsekin oon varmaan meemeihin törmännyt jo ennen kuin ne olivat mikään "juttu", ja aina ne on jaksaneet naurattaa! 9GAG on yksi lempisivuistoistani - mulla on kännykässä jopa applikaatio sille...

   Jee, hyvä että miellyttää, vaikka vähän viime minuuteilla sainkin tämän aikaseks:D

   Poista
 2. Haha, itsekin olen miettinyt tuota että onko poksut nimetty niiden hokemien sanojen perusteella, siitähän on tehty kanssa meemi. ^_^ Tuon Espurrin olen kyllä tainnut nähdä tässä ihan lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei moista ajatusta käynyt, ennen kuin törmäsin tuohon kuvaan... ja nyt oon kyllä mind-blown :D Espurr-gifiin olen itsekin törmännyt joskus aikaisemmin, nyt vaan tiemme kohtasivat uudelleen ja oli pakko lisätä se tänne, se on jostain syystä niin huikee!

   Poista
 3. Mut jos miettii tota tokavikaa, niin eihän kaikki pokemonit osaa edes sanoa 'omaa nimeään' vaan ne mumisee/mörisee jotain omaansa :D Ellei ne sitten ole poikkeuksia sääntöön eivätkä osaa puhua, joten ne on vain nimetty jotenkin loogisesti aijempien muotojensa mukaan, who knows :D

  Mutta siis joo, hauskahan tämä postaus oli! Juuri sopivan kevyt täyttöpostaus tai sellainen, ei olisi yhtään arvannut ns. suunnittelemattomaksi, jos sitä et olisi maininnut. Itsellähän on kone ja puhelin täynnä jos minkälaisia hauskoja pokemonkuvia. Ehkä vähemmän näitä meemejä löytyy, kun eikös ne ole juuri noita, että on teksti lisätty kuvaan? No jokatapauksessa, näitä tulee aina naurettua :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, totta! Ei tainnut tuon meemin tekijä miettiä ihan loppuun asti! Ja sehän on enemmänkin animen juttu muutenkin - peleissähän ne Pokémonit päästää ihan omanlaista ääntä (Pikachua lukuunottamatta).

   Hahaa, loistavaa, ehkä olisi pitänyt vaan olla mainitsematta sitä, että tämä oli vähän tällainen "hätäpostaus", olisi varmaan osunut ja uponnut:D Munkin pitäs varmaan alkaa tallentamaan hauskoja kuvia kun niihin törmään - mul on huono tapa olla tallentamatta, ja sit kun yritän jotai netsiä uudestaan, niin eihän niitä enää löydy...

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!