Pokédex: Mankey ja Primeape

Ilmoitus: Joulukalenterin tulokset tulevat olemaan mitä todennäköisimmin myöhässä ainakin parisen päivää. Oltiin aivan liian optimistisia, että saataisiin kaikki vastaukset käytyä läpi ja pisteet laskettua näissä joulunkiireissä uudeksivuodeksi. Ollaan tosi pahoillamme Munchyn kanssa viivästyksestä, mutta kyllä palkintoja todellakin on tulossa! Olisi ollut  hienoa saada ne nyt jaettua, mutta kyllä ne sieltä tulevat ja pian tulevatkin! Ja lisäksi palkinnot ovat aika hienoja :3.

Ja ilmoitus numero 2 onkin se, että myös meikän ja Munchyn viimeinen Rotation Battle tulee myöhästymään. Täällä vanhempien luona 3DS ei suostu niin millään mun puolelta yhdistämään nettiin ja kerran kun usean yrittämän jälkeen sain sen yhdistettyä ja ottelu aloitettua, niin sehän katkesi varmaan minuutin jälkeen ja ottelu jäi kesken. Voi siis olla, että viimeistä ottelua joudutaan odottamaan ihan siihen asti, että palaan takaisin omaan kotiini.


Nyt Pokédexissä eteenpäin Mankeyhin ja Primeapeen!

Mankey

Mankey ja Trash
"When it starts shaking and its nasal breathing turns rough, it's a sure sign of anger. However, since this happens instantly, there is no time to flee."
- Pokédex (Emerald)

Mankeysta olen aina jotenkin pitänyt, vaikka pakko myöntää ettei Fighting-tyyppi ole koskaan ollut mikään suurin suosikkini millään tapaa. Mankey on vaan jotenkin aika lupsakka, tuollainen pölypallero :D. Olen käyttänyt pariin otteeseen Mankeyta ja Primeapea peleissä, lähinnä varmaankin Leafgreenissä ja Yellowssa, kun sen alkunurmilta mukaansa niin näppärästi ja onhan tuo Karate Chopeineen ja Low Kickeineen aika vahva esimerkiksi Brockia vastaan. Sen kummempaa kirjoitettavaa on kamalan vaikea Mankeysta keksiä. Jotenkin hassua, että olen tätä käyttänytkin tätä muutaman kerran, mutta silti minulla ei ole kertakaikkiaan juuri mitään sanottavaa Mankeysta. Pokémon Virallinen Käsikirjankin kuvaus on aika lyhyt:
"Mankey suuttuu milloin mistäkin. Jos se on nyt tyyni, minuutin päästä se voi pomppia seinille kuin mielipuoli. Jalat ovat Mankeyn vahva ase ja sen potkuja pelkäävät kaikki. Ottelussa se on vikkelämpi ja ketterämpi kuin useimmat Pokémon-lajit. Sillä on myös keinonsa välttää muiden Pokémonien erikoistekniikat."
Pituus: 50 senttimetriä
Paino: 28 kiloa (miksi tämä karvaläjä painaa näin paljon?)
Abilityt: Vital Spirit, Anger Point ja Hidden Ability Defiant
Kehitys: Tasolla 28.
Mankeyta oli hauska piirtää kumminkin!

Primeape

Primeape ja Rock Smash
"When Primeape becomes furious, its blood circulation is boosted. In turn, its muscles are made even stronger. However, it also becomes much less intelligent at the same time."
- Pokédex (Ruby ja Sapphire)

Primeape on jollain tapaa vieläkin tylsempi tapaus kuin lystikäs Mankey.
"Primeape jahtaa vastustajaansa kunnes tämä on varmasti kiipelissä. Jos satut katsomaan sitä silmiin, valmistaudu pinkomaan henkesi edestä! Sen Karatelyönnit ovat tosi vakuuttavia."
Näin Primeapea kuvailee tuo Virallinen Pokémon Käsikirja. Toisaalta Primeapessa on tosi kivoja uusia yksityiskohtia Mankeyhin verrattuna, kuten noi rauta"kahleet" raajoissa, mutta useimmissa kuvissa mun mielestä Primeape näyttää vähän tyhmältä. Suru tulee, kun miettii, miten jännittävä Ashin Primeape olisi voinut olla, ellei sitä olisi heti jätetty treenaamaan ikuisiksi ajoiksi jonkun puolitutun luokse.
Pituus: 99 senttimetriä
Paino: 32 kiloa
Abilityt: Vital Spirit, Anger Point ja Hidden Ability Defiant
Ei ei, tästä tuli jotenkin aika huono piirros loppujen lopuksi. En saanut tuotua tähän oikein liikettä ja vauhtia, kuten olisin halunnut.

Mitä mieltä Mankeysta ja Primeapesta ollaan? Hiljalleen tästä arki palailee blogiinkin.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Ei kiirettä, kyllä hyvää kannattaa odottaa.
  Mankey ja Primeape ovat varmaankin lemppari fighting pokemonit, ainakin näin äkkiseltään mietittynä. Leafgreenissä ja Redissä olleet tiimissä useasti, mutta myöhemmin jääneet käyttämättä. Melkein voisi treenailla yhden kutosgenen peleissä (lista näistä vaan kasvaa).
  Aikoinaan otti todella paljon päähän se että Ash noin vain hylkäsi Primeapensa jonkun salimarkun huostaan. Muisaakseni olin vihainen useamman päivän, koska pidin Primeapesta ja olin innoissani siitä että Ashillä oli vihdoinkin joku "kunnon" pokemon, niiden pienien piipertäjien lisäksi :) Vakava asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inhottavaa vaan, kun luvataan, mutta sitten ei kumminkaan onnistuta pitämään lupauksia.
   Hahahaha, sun lista tosiaan tuntuu kasvavan koko ajan, Sake! :D Jotenkin niin sympaattista, että jokaisen Pokédex-merkinnän jälkeen sun kommentissa on tuo maininta, että täytyy kokeilla jossain kutosgenen peleissä kyseisestä pokémonia. Vaan totta se on, Pokémon-listat vaan kasvaa koko ajan. Muakin houkuttaisi pelata Platinum nyt uusiksi läpi ja ottaa monen monta pokémonia, joita en ole ennen kokeilut, tiimiin.
   Kyllähän tuosta on aihettakin olla vihainen. Voin jotenkin hyvin kuvitella :D. Mä taisin jopa olla vähän tippa linssisä, kun Primeape sillä lailla jäi sinne melkein parkumaan Ashin perään D:.

   Poista
 2. Olen näiden kahden kanssa aika neutraalilla kannalla. Mankey on kyllä aika söpö kun se on tuollainen karvapallero. :D Mulla on ollut Mankey kerran LeafGreenissä, juuri sen takia että sen saa pyydystettyä helpsoti ihan sieltä pelin alkumetreiltä. Mutta heitin sen ulos tiimistä aika nopeasti, koska en sitä mitenkään hirveästi käyttänyt. Primeape on aikamoinen rumilus, mutta en sitä mitenkään inhoa. En ole itsekään mikään suuri Fighting-pokemonien ystävä, niin en oikein osaa sanoa näistä mitään tämän ihmeellisempää. :D

  Hyvää Uutta Vuotta Avrille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit kyllä ihan kaikki varpaat suustani Kawa (vaan miksi varpaat olivat suussa alunperin, hmm??). Jotenkin kamalan vaikea kommentoida näitä, kun ei ole sillä lailla mitään sanottavaa. Mut joku tuollainen pölypalloisuus/karvapalloisuus tekee näistä jotenkin tosi sympaattisia pokéja.

   Kiitos samoin Kawa!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!