Luukku VII: Avri vs. Munchy! Ensimmäinen ottelu!

No niin, kuten luvattua, niin nyt vuorossa Avrin ja Munchyn viikottain matsi, johon te lukijat olette valinneet meille tiimit. Äänestysten lopputuloksena kävi niin, että...

 • Avrin tiimiin päätyivät Torchic, Gyarados, Mightyena, Alakazam, Seaking ja Magikarp (... kiitti kaverit :D).
 • Munchyn tiimiin päätyivät Sableye, Delcatty, Swellow, Tentacruel, Kadabra ja Alakazam (vain Abra olisi puuttunut niin olisi ollut koko kehityskaari koossa!)

Oikeastaan sen pitemmittä puheitta, tässä onkin hiukan ehkä kämäisesti, mutta riittävän hyvin varmasti kumminkin, kuvattu video ottelusta sen enempää lopputulosta tässä paljastamatta.Noo, millaisia ajatuksia tämä herätti? :D Pääsikö joku äänestämistänne pokémoneista jomman kumman tiimiin? Video on aluksi ainakin aikas vaalea, mutta pitäisi parantua aika äkkiä... laitoin siihen ihan pari minuuttia sitten pari korjausta, jotka tulevat varmaan voimaan piakkoin, jolloin kuvan pitäisi parantua entisestään.

Tähän loppuun vielä sekä multa että Munchylta ajatukset erikseen ottelusta:

Avri: Oli yllättävän jännä tunnelma, vaikka ehkä se suurin jännittävyys oli siinä, että nettiyhteys halusi kovaa vauhtia potkia mua ulos ja seisoin kuin paikalle liimattu kiinni yhdessä paikassa, jossa netti tuntui pelittävän hyvin :D. Mutta oli se noin muutenkin aikas uudenlainen kokemus, täysin randomeilla pokémoneilla mars matkaan ja otteluun! Torchicille ja Magikarpille koetin keksiä jotain hyötyä, mutta en sitten lopulta oikein ehtinyt mihinkään suuriin taktikointeihin lähteä. Torchicin piti olla ärsyttävä pokémon Toxicilla, Attractilla ja Protectilla ja Magikarpille mietin jotain hyvää held itemiä kuten Red Cardia, mutta ääh, Se sai olla vain kaunistamassa olemuksellaan ottelua. Kyllä me aina yksi diiva matsiin tarvitaan. Munchyn tiimistä alunperin kauhistutti eniten Tentacruel, kun sitä olen itse käyttänyt tiimissä ja tiedän, kuinka kamala se voi olla D:. Oli tosi hauskaa!

Munchy: Minua jännitti kanssa vähän tuo ottelu, osaltaan tietysti online-yhteyden takia (joka minullakin aina vähän heittelee), mutta tietysti myös Avrin takia. Hän on kuitenkin meistä kahdesta se kokeneempi otteluiden saralla, veikkaisin:D Ja lopputuloksesta päätellen näin taitaa ollakin, haha! Onneksi on vielä aikaa näyttää, että minussakin on ytyä!! Tässä ottelussa tein toisinaan vähän tyhmiä valintoja, esimerkiksi Sableyella olisin voinut kehitellä jotain mojovampaa, mutta valitsin vääriä hyökkäyksiä vääriin aikoihin. Kadabra puolestaan oli aivan mitäänsanomaton tapaus, kun huomasin, että olin unohtanut opettaa sille mitään hyviä hyökkäyksiä:D Tosin eipä se olisi varmaan evoluutiotaan siltikään päihittänyt. Tentacruel oli kyllä lempparini tässä ottelussa, mutta myös Delcatty osoitti jonkinlaista potentiaa – oli hirveän hauskaa otella tällaisella random tiimillä! Mä jotenkin jäin siihen uskoon, että ottelu päätty aika tasaisesti (kuvittelin Alakazamin olevan Avrin viimeinen tiimiläinen), mutta sitten kävi ilmi, että hänen Seakinginsä oli kököttänyt pallossaan koko ottelun ajan... hups.

------------------

Vielä tänäänhän on mainiosti aikaa ottaa osaan Luukku V:ssä esiteltyyn viikonlopputehtävään! Ja nyt kun ensimmäinen ottelu on ohitse, voi kohtapuoliin alkaa äänestää ensi viikon pokémoneja otteluun, kunhan Munchy saa päivitetyn Pokémon-listan muutettua Munchlax Maniaan (sivustolla kun on menossa joku päivityskakka, jonka takia Munchy ei pääse muokkaamaan vielä mitään).
Joka  tapauksessa, ensi viikolla onkin vuorossa Double Battle! 


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. "Iha huono matsi, ei yhtään meta-ajattelua!!1111" Eiku!
  Tykkäsin kovasti. Virkistävää nähdä välillä tällaisia vähän hassumpia tiimejä välillä! Ilo huomata että veikkasin voittajan oikein... I think ;)

  Ensi viikkoa odotellessa! Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vain mielenkiinnosta, oliko tiimit EV-koulutettuja? Tuntui että esim. Munchyn Tentacruel, mikäli sillä olisi ollut SpD investointia olisi selvinnyt Alakazamin Psychicista hyvin isolla todennäköisyydellä ja esim. Torchicin HP:t vaikuttivat aika vähäisiltä. :o

   Poista
  2. Joo, ei valitettavasti olleet EV-koulutettuja. Mietittiin sitä ja tultiin tulokseen, että eihän me ehdittäis millään kirjoittaa joka päivä blogijuttuja ja sitten yhdessä illassa vielä saada pokémonit koulutettua äänestyksen päätyttyä :(. Näin jälkikäteen ajateltuna, olisi voinut pitää noi äänestykset ehkä marraskuun puolella, niin olisi ollut viikko aina aikaa kouluttaa pokémonit jännittäviksi. Mä vähän hyväksyin jo ennen ottelua, että Torchic ja Magikarp ei oo missään tähtiroolissa näissä otteluissa :D.

   Tuli kyllä vähän sellainen olo, että voisi tota Alakazamia alkaa kouluttaa oikeen kunnolla.

   Poista
  3. Jos olisin kotona ja 3DS tunnistaisi netin niin minä voisin EV-koulutella teiän pokeja niin että ne ehtisi aina matsiin. :< Noh, ensi kerralla sitten!

   Poista
 2. Tietysti itsenäisyyspäivänkin riennot vähän rajoittivat valmistautumistamme, mutta mitä randomimpaa, niin sen hauskempaa, eiköstä vain!?

  Nyt Munchlax Manian palvelimet toimivat taas ja sain päivitettyä tiimiäänestyssivun, äänestys seuraavaan otteluun voi siis alkaa!:)

  Viikonlopputehtävään onkin tullut jo joitakin hienoja vastauksia, vielä ehtii tämän päivän aikana siihen osallistumaan ja keräämään ehkä vähän bonuspisteitä itselleen!

  VastaaPoista
 3. Hieno ottelu! :D Pyydän muuten heti alkuun anteeksi Magikarpin äänestämistä Avrille. Näköjään en ollut ainoa jolla oli sama idea. xD Hahah.

  No mutta, en kyllä malta odottaa millainen seuraavasta ottelusta tulee. Olen jotenkin yllättynyt kuina hyviä pokemoneja teille äänestettiin - ehkä vain mä olen niin kauhea että äänestän pelkkiä Magikarpeja ja Zigzagooneja hahaha. xD

  Onnittelut vielä Avrille voitosta! Saa nähdä miten ensi kerralla käy!

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!