Luukku XIV 1.0: Fani-sarjakuvia

Tässä on luukku numero 14, versio 1.0! Ottelemme Munchyn kanssa vasta iltapäivällä tänään ja videon saan uploadattua nettiin vasta myöhemmin, joten ajattelin pistää tällaisen info-viestin, että tämän päivän luukku tulee tavallista myöhemmin blogiin :-).

Tässä kumminkin voisin esitellä sitä ohimennen mainitsemaani Pokémon-sarjakuvaa Diglett-postauksesta!

Gotta Sell 'em All!

Sarjakuvan pokémon-hahmoja
Otin tuollaisen hupsun nimen tuohon kuin Gotta Sell 'em All tuollaiseksi projektinimeksi, mutta varmaan muutan sen jossain kohtaa. Tarkoituksena on siis tässä hissuksiin piirrellä tätä, lähinnä omaksi huviksi ja tietysti harjoitukseksi, koska en ole ennen sarjakuvia piirtänyt. Lopputulos ei siis varmaan ole kauneinta :D.

Sarjakuva sijoittuu Unovaan, Castelia Cityyn, kasvavaan mainostoimistoon. Toisin kuin vaikkapa anime, niin tämä sarjakuva ei seuraa lapsihahmoja, vaan aikuisia Pokémon-maailmassa, sillä kaikista ei voi tulla Pokémon-mestareita. Sarjakuvan ihmispäähenkilö on parikymmentä vuotta ja risat oleva nuori mies, junior copywriter, joka kärsii hiukan motivaation ja ideoiden puutteesta alalla, jossa idearikkaat ja innovatiiviset näyttävät kyntensä. Kaikki muuttuu kuitenkin päivänä, jolloin sankarimme tapaa Oshawottin... vaan miten? Mainostoimisto on tietysti täynnä pokémon-apureita, kuten kaupalliseen maailmaan usein liian taiteelliseksi heittäytyvä Smeargle, koodaripuolen apuri Porygon2 ja hyvin suosituiksi Pokémon-mainoskasvoiksi nousseet Cottonee ja Petilil, jotka ovat kumminkin aivan häikäilemättömiä kilpasisaria.

Kaikennäköisiä ideoita otan muuten vastaan ihan mielelläni, voisi olla hauskaa laittaa sarjakuvaan jotain lukijoiden toivomia juttuja, kuten joidenkin pokémonien cameoita ja sen sellaisia :D.

Oletteko muuten lukeneet mitään Pokémon-fanisarjakuvia internetissä? Tässä linkkejä pariin vallan muikeaan vaihtoehtoon, jos kiinnostusta on!

Super Effective
- Super Effective (seuraa FireRed/LeafGreen-juonta löyhästi humoristisessa mielessä, saisi tosin päivittää ahkerammin;D On-going ja lämmin suositus!)

- Black Adventures (BW-peleihin löyhästi sijoittuva jo päättynyt sarjakuva, jossa tyyli on vähemmän sarjakuvamainen ja vaihtelee aika paljon. Lisäksi samalta sivulta löytyy myös on-going XY Adventures, jossa piirtotyyli on hyvin erilainen)

- Moképon  (erittäin upeasti Kantoon sijoittuva sarjakuva originaaleilla ihmishahmoilla, on-going ja hyvin lämmin suositus!)

- Pokémon: Hard-Mode (piirtäjän Nuzlocke-haasteesta inspiroituneita sarjakuvia, joita on tehty myös Rubysta ja FireRedistä)

Pakko myös nopeasti mainita, että tässä olisi ollut tosi hienon näköinen realistiseksi piiretty Pokémon-sarjakuva, mutta to be continued-lopusta huolimatta sille ei ole tullut yhtään jatkoa. Sääli. Silti sen verran näyttävän näköinen, että linkkaan tähän tuon yhdenkin sivun.

Tässä siis luukku 14, versio 1.0! Ottelusta tulee video myöhemmin, joten stay tuned! Joulun ei olekaan kuin hetki, joko on lahjatoiveet esitetty ja muiden lahjat hankttuina?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva idea sun sarjakuvassa!
  Super Effective on aivan hillitön! En muista milloin sen löysin, mutta sen tekeminen tuntui tyssänneen yhdessä vaiheessa niin pitkäksi aikaa että lopetin seuraamisen. Nyt saanut jo näköjään jonkin verran jatkoa, vaikka piirrostyyli on vähän muuttunut alkupäästä. Hauska edelleen.
  Olen itsekin tehnyt pari kolme pokemon sarjakuvaa joskus ala-asteen aikoina. Viimeisen aloitin niihin aikoihin kun Hoenn kausi animessa alkoi Suomessa. Ihan karmean näköisiähän ne ovat, ja silloin harvoin mun niitä huvikseni luen, niin suuresti hävettää niin kuvat kuin tarinatkin :D Samassa kansiossa on myös vuosia sitten suunnittelemani uudet pokemonit, joihin osaan olen jopa ihan tyytyväinen vielä tänäpäivänäkin. Välillä olen koittanut aloitella taas sarjakuvaa, mutta koska piirustustaito on jäänyt sinne kymmenvuotiaan tasolle niin homma on tyssännyt pariin ruutuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, mäkin tykästyin siihen vaikka kuinka, mutta just kun se ei päivittänyt tosi pitkään aikaan, niin innostus siihen kuoli sitten ihan hetkessä. Mäkin just huomasin et tossa onkin jatkoa, mitä en olekaan vielä nähnyt. Ja susta tulee niin mieleen Super Effectiven Red-hahmo, ehkä kun se on sun avatar, mutta myös jotenkin... se on niin sinä! Kuvittelen sut mielessäni Rediksi :O. Kai oot aika otettu?
   Mua kiinnostaa nyt kamalasti pikku-Saken sarjakuvat! Mua harmittaa, että tosi monet vanhat Pokémon-piirrustukset on hävitetty ajat sitten, olisi hauska katsella niitä nykyään... Siskoni joskus piirsi nolla-piirrustustaidoillaan jotain Digimon-sarjakuvaa ja se oli niin legendaarinen, osaksi jo sen takia, kun piirrustustyyli oli niin naivin symppis ja huono. Että jos tarina on hyvä, niin ei sen piirrustustaidon tarvitse niin ihmeellinen musta olla. Niissä 10-vuotiaan tasoisen piirroksissa on jotain omaa taikaa :D

   Poista
 2. Ooh, en malta odottaa sun sarjakuvaa! Vaikuttaisi näin alkuun ainakin tosi mahtavalta! Luonnollisesti ehdottaisin jonkinlaista Munchlax-cameota, kuinkas muuten...

  Kiitos myös sarjakuvavinkeistä, tiedänpä yhden idean lisää, miten täyttää vapaa-aikaa! Itse olen joskus törmännyt Tamarinfrog-nimiseen suomalaiseen artistiin Deviantartissa (ennen tunnettiin nimellä BehindtG), joka piirtää Random Doom-nimistä moniosaista sarjakuvaa. Täältä löytyy vissiinkin ne: http://tamarinfrog.deviantart.com/gallery/9029073/Random-Doom-the-Series

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainkin hyvän idean heti tuohon Munchlaxin rooliin... jotain vähän erilaista, eikä pelkästäään niitä ahmatti-Munchlaxeja, vaikka sekin toki kuuluu Munchlaxiin :D.

   Ooh, tuo täytyykin tsekata hetimiten.

   Poista
 3. Olen nähnyt Tumblr-sivustolla yllättävän paljon hyviä Pokemon-sarjakuvia. Joskus pidempiä ja joskus ihan tosi lyhyitä, vain yhden sivun pituisia. Tässä on yksi hyvä esimerkki lyhyestä, jossa selitetään miten Missigno syntyi:

  http://armin-leg0ut.tumblr.com/post/59029898970

  En tiedä miksi tuo on musta ihan älyttömän hyvä. :D

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!