Luukku XXIV: Hyvää joulua lukijat!

Hyvää joulua lukijat! Toivottavat Avri ja Torterra! Muistaako kukaan vuoden 2012 joulukalenterin viimeistä luukkua ja tämän päivän luukun yhtäläisyyttä? ;)

Tukka lähtenyt ja ryppyjä tullut sitten vuoden 2012. Torterra
sen sijaan on pysynyt yhtä hehkeänä vuosista välittämättä.
No, kuva olisi voinut olla jouluisempikin :DD. Hups. Hehehe. Täällä ei ole vielä lahjoja availtu, mutta uumoilen pientä kasvua Pokémon-krääsäkokoelmaan. Jo aiemmin tällä viikolla satuin saamaan kavereilta Pokémon-aiheisia lahjoja, joista voisinkin ottaa kuvat tänne blogiin noina joulun välipäivinä :-). Mitenkäs kaikilla on mennyt jouluaatto?

No mutta kumminkin, supermega hyvää joulua ihan kaikille! Ja ennen kaikkea suuri kiitos tämän vuoden joulukalenteriin osallistumisesta! Tuloksia (ja palkintoja) voi odotella uutena vuotena, sillä pisteiden laskemisesta on aikamoinen työ tulossa vielä minulle ja Munchylle :). Niin ja valtava kädenpuristus ja selkään taputus myös Munchylle, jonka ehdotuksesta lähdettiin tätä yhteistä joulukalenteria kokeilemaan. Tää oli tosi hauska kokemus ja Munchyn tekstit oli kyllä jokainen tosi kiinnostavia ja piristivät blogin tavallista sisältöä varmasti. Ehdottomasti lisää yhteistyötä tulevaisuudessa!

Olette mahtavia! Oli tosi hauskaa tämän joulukalenterin parissa ja muutenkin hiljaisen alkuvuoden jälkeen oli kiva palata takaisin aktiiviseen pokémon-bloggailuun! No niin, nyt taitaa olla ruoka tuloillaan, joten minä ja Torterra siirrytään takavasemmalle...

Mutta hei, älkää unohtako että minä ja Munchy kohtaamme vielä kertaalleen pokémon-ottelussa tämän viikonlopulla! Jälleen joka päivä voi äänestää meille pokémoneja tiimiin TÄÄLLÄ!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Hyvää joulua ja kiitos kivasta joulukalenterista vain Avrille sekä myös Munchylle c:.

  VastaaPoista
 2. Rauhallista joulua ja kiitoksia molemmille antoisasta joulukalenterista! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua sinnekin, ja kiitos molemmille mielenkiintoisesta ja kattavasta joulukalenterista ! (:

  Itsekin tiedän saavani jotain pokemonaiheista joululahjaksi, kun kaveri tilasi jotain ebaysta. Mutta se tulee vasta ensi vuoden puolella joten sen näkee vasta silloin mitä se on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, tuu kertomaan sitten, mitä pokémonaiheista sait :D.

   Ja ihan super mukavaa loppujoulunaikaa sullekin, Jonski!

   Poista
 4. Melkoista häslinkiä oli tämä joulunaika niin kommentoin nyt tänne vähän myöhässä, mutta ehkäpä joku vielä huomaa haha! Kiitosta siis vain kaikille joulukalenteriin osallistujille ja hyvää joulua!

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!