Luukku XXI: Avri vs. Munchy! Kolmas ottelu!

Pahoittelut, että tämä luukku tulee näin myöhään! Kaikki päivät ovat olleet ihan täynnä menoa ja vipinää...

Avrin tiimissä: Igglybuff, Glalie, Donphan, Tropius, Ninetales, Heracross
Munchyn tiimissä: Banette, Walrein, Salamence, Armaldo, Metagross, Donphan

Tästä videosta puuttuu ihan tyyliin kaksi sekuntia lopusta, koska muistikortistani loppui yhtäkkiä tila, mutta varmasti kaikki tajuavat, miten lopussa kävi :D. Eli Triple Battle ála Avri ja Munchy!Mitä mieltä olette ottelusta? Tässä meidän ajatukset...

Avri: Vaikka koin karvaan tappion, niin mulla oli tosi hauskaa tässä ottelussa! Tää oli ehdottomasti paras ja mielenkiintoisin matsi, ehkä myös siksi, että triple battlejen expertti en ole missään nimessä. Äänestitte mulle tosi erikoisia pokémoneja, ja mitään niistä en omistanut etukäteen :D. Hahaha, oli siinä aika työ ja vaiva, että sain Ninetalesin, Donphanin ja Glalien hankittua Y:n. Edellisissä otteluissa Munchy paljasti tasapuolisuuden nimeksi etukäteen oman tiiminsä, mutta tällä kertaa se oli mulle täysi mysteeri ennen ottelua... ja kyllä multa suu loksahti auki, kun meikälle on äänestetty eniten kuulemma Igglybuffia ja Munchyn tiimissä seikkailee sellaisia isoja nimiä kuin Salamence, Metagross ja Walrein :D. No olihan mullakin tosiaan Heracross ja Ninetales mukana matsissa, mutta en tainnut osata oikein tuoda niiden vahvuuksia esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Tropius olisi varmasti loistanut ottelussa, jos se mokoma ei olisi kärsinyt Toxicin hirveästä kiusasta (niinä hetkinä toivoin, että olisin saanut esimerkiksi Igglypuffille Heal Bellin). Luulen, että koko ottelu olisi mun puolelta voinut päättyä hivenen paremmin, jos olisin ollut vähän järkevämpi siinä, mitä tein lopussa Glalien ja Heracrossin kanssa - meikän olisi ehdottomasti pitänyt iskeä Glalien Ice Shardilla mieluummin Donphaniin kuin Banetteen, jolloin olisin voinut EHKÄ pitää Glalieta ja Heracrossiani ottelussa ainakin yhden vuoron pitempään. Mutta Igglybuff oli pieni yllättäjä :3.... ja jotenkin lämpenin sille ihan kamalasti, kun ennen en nimenomaan ole tykännyt Igglybuffista yhtään.

Munchy: Kun aluksi noita ääniä alkoi teiltä tulemaan, niin yllätyin totisesti siitä, että Avrille vyöryi Igglybuff-ääniä, kun minulle ne keskittyi aikalailla Metagrossiin ja Salamenceen :D. Ajattelin, että höh, nyt tästä tulee epäreilua! Ehkä halusitte nähdä mun kerrankin voittavan, haha! Mutta onneksi ottelu oli silti jännittävä ja hauska, ja toki oli hauskaa kokeilla niinkin eksoottisia tapauksia kuin Armaldo ja Walrein! Enkä ollut triple battlejakaan aikaisemmin langattomasti kokeillut, joten tulipa nyt sekin testattua. Minulla oli suuret suunnitelmat Armaldolle, mutta ne sitten vähän kuihtui kasaan, mutta onneksi ottelu sujui silti voitokkaasti. Oli myös hauskaa kohdata tyyliin Tropius, ja tuo Igglybuff tietenkin, joka osoittautui Avrin käsissä aika eteväksi puolustajaksi. Pieniä aivopieruja sattui siellä täällä (Shadow Claw ei tietenkään tehoa Igglybuffiin...), mutta oli tosi hauskaa!


Tänään on viimeinen päivä tehdä TÄMÄ luukkutehtävä. Ja vaikka kalenteri loppuu ensi viikon puolivälissä, niin me Munchyn kanssa kohdataan ottelussa vielä kertaalleen ensi viikolla Rotation Battlessa sunnuntaina! Eli uusia, tällä kertaa 6. generaation, pokémoneja saa äänestää meidän tiimeihin TÄÄLLÄ, kunhan Munchy ehtii ne illemmalla päivittämään :-)


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Nyt on äänestyssivu päivitetty, joten eikun äänestämään:)

  VastaaPoista
 2. Huh, olin jo sillee eikä et tää oli vika otteluvideo, koska joulukalenteri loppuu kesken. Mut kiva, että vielä vedätte ainkin yhen ottelun, sillä näitä on oikeesti tosi kiva kattoo. En tiiä mikä siitä tekee niin erikoista, vai onkse sit vaan se ku ite saa noita pokemoneja teille ehdotella :D mut tsemppiä molemmille Rotation Battleen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Ehkä tästä pitäisi ottaa joku traditio?! :D Ja jotenkin olisi tyhmästi jäänyt uupumaan toi Rotation Battle tosta Singlen, Doublen ja Triplen joukosta, niin oli pakko ottaa se mukaan!

   Poista
 3. Millonkohan se viimeisin ottelu on tulossa tänne? Eikö sen pitänyt tulla jo viime viikonloppuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti, mutta minulla on nettiongelmia 3DS:n kanssa :(.

   Poista
  2. Sori, laitoin kommentin näköjään juuri kun ilmoitit siitä tuossa uusimmassa postauksessa. Mutta toivotaan että saat nettiongelmat voitettua piakkoin! :)

   Poista
  3. Ei mitään, hyvä vaan että kysytte perään, kun kerran ottelua luvattiin :). Elisa Viihteen nettiboksi ei toimi yhtään 3DS:n kanssa D:.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!