Luukku XIX: ExtremeSpeed Genesect

Oon edelleen kipeä ja ihan burnoutin partaalla yhden asiakkaani kanssa, mut huomenna pitäisi helpottaa. Sitten vastaan kommentteihin ja teen jonkun hienon postauksen... ainakin yritän tehdä hienon :D.


Aattelin, että voisin näin pari päivää myöhässä ottaa käsittelyyn ihan super super super pikaisesti tämän uusimman 16. Pokémon-elokuvan, joka julkistettiin tuossa viime viikolla. Joo, kuten siis otsikostakin näkee, niin tuohan on siis nimeltään ExtremeSpeed Genesect.

Eihän tuosta 30 sekunnin pätkästä saa vielä mitään irti, mutta siitä huolimatta oon innoissani. Tätä ennen Genesect on ollut enemmän tai vähemmän aika sellainen mitään sanomaton ja "njääh" pokémon, mutta voi jummijammi sentään, miten hienolta se tossa videossa näyttää. Sitä paitsi toi "ilma-autoilu" näyttää ihan sairaan tyylikkäältä, go Genesect, go! Oon ennen vain pitänyt sitä tollasena rumana kumartelevana hökötyksenä spritejen ja offical artin perusteella, mutta ehkä nyt leffan myötä tämä tekno-ötökkä pääsee oikeuksiinsa?

Ihastuin tohon lyhyen pätkän jotenkin jopa hiukan futuristiseen fiilikseen. Tai kun viimeiset Pokémon-leffat on olleet niin sellaisiin idyllisiin paikkoihin sijoittuneita, niin mukavaa vaihtelua tollanen iso harmaa kaupunki ja Genesectit siellä viilettämässä.


Ja hey, toi leffajuliste shiny-Genesectin kera on ihan pirun hieno. Minulle, kiitos!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

  1. Jaksamisia asiakkaan kanssa ja toivottavasti paranet pian Avri x). Heräsi ihan kiinnostus että mitä oikein teet työksi.

    Genesectistä en ole oikein mitään mieltä, mutta tuo automuoto on kyllä hauska. Olisi varmaan siistiä matkustaa sen kyydissä! Tuo juliste on kyllä hieno, kelpaisi minullekin c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, vielä ei näy paranemisen merkkejä :(. Ja oon mainosmies. Tosin en mies. Enkä edes valmistunut.

      Joo, mä haluan ainakin autokseni Genesectin! Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Ymmärsinköhän minä tuon trailerin oikein, ku tuossa näky sekä tavallinen että shiny Genesect...?

    Viimeisin poksuleffa minkä katoin (siis uusin), on tuo missä Zorua ja Zoroark esiintyivät, oon ihan hitsin jäljessä näissä leffoissa :I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oikein ymmärsit, leffassa esiintyy tosiaan ihan normi ja sitten shiny Genesect. Shiny on niin upea :O.

      Itse asiassa mulla on ihan sama juttu ja tota Zorua ja Zoroarkia katsoin vaan sivusilmällä... Pitäisi ottaa kiinni tahti.

      Poista
  3. Oon myös tosi innoissani tästä leffasta! :D Toivoisin tosin että se poikkeis näistä monesta muusta silleen, että tuo tavallinen ja shiny Genesect ei tappelis tai tuhois tuota kaupunkia. Se on jotenkin niin nähty näissä pokemon-leffoissa!

    Ite oon aina tykänny Genesectistä, ja se on musta kivoin kaikista 5. sukupolven legendaarisista pokeista. Noi muut ei oikein jaksa innostaa, mutta tää vaikuttaa kiinnostavalta tyypilt.ä. Ja tuo shiny Genesect on kyllä tosi hieno, ja oikein edukseen tossa kauniissa julisteessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa toivon mäkin :D. Tosin aika todennäköisesti juoni menee just noin, että kaksi Genesectiä vaan rähisee ja sitten Ash kavereineen yrittää saada ne totta kai sopimaan, ettei kaupunki tuhoudu tms :D.

      Itse asiassa mitä enemmän oon nyt tota traileria ja etenkin tota julisteen kuvaa katsonut, sitä enemmän Genesect alkaa toden teolla miellyttää. Toihan on ihan sairaan siisti pokémon... ja shiny on upea! Kiitti kommentista:)

      Poista
  4. Onkohan tuo taivaalla lentävä juttu tuossa julisteessa se normaalin värinen Genesect, koska ainakin musta se näyttää tommoselta liilalta tähdenlennolta. Jospa se on taivaalla kiitävä pokemon?

    Hieno teksti taas kerran, toivottavasti paranet pian! Odotan innolla tätä leffaa ja seuraavaa luukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, varmaan onkin just se normi-Genesect siellä :). Hieno muutenkin toi, miten se näyttää tollaselta tähdenlennolta. Gwaah, tää pokémon on hieno.

      Oi kiitos kiitos, koetan kyllä parantua :D. Pitäisi kehittää jotain hienoa viimeisille luukuille, harmi että tää sairastelu nyt vähän tekee hallaa tälle postailulle...

      Poista
  5. Luin jostain että tässä elokuvassa on neljä Genesectiä, joista yksi on shiny ja se on niiden muiden pomo. Ne näkyi myös yhdessä sellaisessa japanilaisessa julisteessa tai mikä onkaan, missä oli myös Dragonaitin ja Charizardin kuva. Voi kun Ashin Charizard olisi siinä leffassa, niin se olisi paras kaikista näisä uudemmista! :D I love Ash's Charizard too much! <33

    Tässä on se kuva:

    http://pokebeach.com/news/0113/corocoro-3.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOOOIIII TOIVOTAAN ETTÄ SE OLISI ASHIN CHARIZARD SIELLÄ!... Tosin miksi ei olisi, kun nyt ne on tuoneet BW:ssä hetkeksi muitakin vanhoja tuttuja takaisin...

      Poista
    2. Sain selville että se tosiaan ON Ashin Charizard! Nuo Genesectit (joita on oikeasti viisi kappaletta) esiintyy muutamassa pokemonjaksossa, plus myös tuossa leffassa. Näin tapahtu viimeksi vissiin Mewtwon kohdalla! Ja koska Ashin Charizard palaa animessa juuri niissä jaksoissa, niin ei olisi yllätys jos se löytyisi leffastakin! Ai että odotan innolla tätä nyt! :D

      Tässä on vielä "todisteet" siitä XD:

      http://www.youtube.com/watch?v=FxusPsr30N0

      Aika epic video, en ole varmaan ikinä odottanut näin malttamattomana pokemon animen jatkumista! :D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!