Luukku X: Pikachu's Winter Vacation - Kanga Games

Wohaa, jouluaattoon on muuten enää 14 päivää :).

Pikachu's Winter Vacation - Kanga Games

Wohaa, pistetääs nyt tämä jatko tälle kirjoitukselle. Tätäkään en ole siis ennen nähnyt, kuten en edellistäkään, joten ihan jännä uusi kokemus kyseessä. Tällä erää Ash, Misty ja Brock ovat saapuneet viettämään yötä jonnekin hökkeliin keskelle ei yhtikäs mitään, pakoon hyytävää talvi-ilmaa. Aamulla Pikachu herää kauniiseen auringonpaisteeseen ja pian kaikki pokémonit rynnistävätkin ulos nauttimaan talviaamusta kouluttajien vielä nukkuessa.


Psyduckin ilme, hahaha. Mutta hey! Mahtavaa että Brockin Geodudekin on mukana. Se raukka saa aivan liian vähän huomiota. Lisäksi myöhemmin mukaan tulee myös Brockin Onix ja täytyy vaan ihmetellä, että mistä kummasta sekin oikein putkahti esiin... Jättikö Brock oikeasti Onixinsa ulos kylmään yksinään lojumaan, koska ei se nyt ainakaan tuolta mökistä tullut...

Koska kyseessä on tämä söpöily-lyhäri, niin tässä pari cute overload-kuvaa. Pokémonit peuhaavat lumessa ja Pikachun päälle läjähtää tuollainen läjä lunta. Aaaww. Pakko muuten sanoa, että nämä lyhärit on siitä kiva aina katsoa, että pokémonien animointi on ihan erilaista kuin normaaleissa tv-sarjan jaksoissa. Koska nää on niin lyhyitä ja sillä tavalla "juonettomia", niin näissä on keskitytty just esittelemään näitä pokéja ja niiden liikkeitä. Hienoja yksityiskohtia on paljon.
Seuraavaksi Togepi ihasteleekin sitä, miten lumeen jää jalanjälkiä. Psyduck ei tyydy pelkkiin jalanjälkiin, vaan  pistelee päätään lumeen kovaa tahtia :D. Haha, noi muut pokémonit on niin hienoja, kun niiden ilmeet on lähinnä sellaiset "mitähän helvettiä sä oikeen teet".

Vallaton Togepi lähtee tutkimaan ympäristöä entistä pitemmälle ja löytää vähän matkan päästä valtavan suuret jalanjäljet. Pikachu yrittää siinä sitten vähän nuhdella Togepia sillä lailla tiehensä marssimisesta, mutta kaiken keskeyttää valtaisa töminä, joka paljastuu Kangaskhanin valtaviksi askeliksi. Tykkäsin joskus ihan sairaasti Kangaskhanista, etenkin Red&Blue-aikana, se pirun pokémon oli niin supermystinen, kun sen näki tyyliin kerran vuodessa siellä hemmetin Safari Zonella ja silloinkin se mokoma aina luikki karkuun.


Squirtlen naama :DDDD
Kangaskhanilla on ihan vammainen ääni (saan sanoa kaikkea vammaiseksi, koska oon itse, haha)! Anyway, pokémon esittelee myös vauva-Kangaskhanin (ah tuo niin mystinen otus), joka on aika ujo tapaus ja piiloutuu hetkessä takaisin tuohon... miksi tota nyt sanotaan. No tonne masupussiin :DDD. Bulbasaurin ja Squirtlen välinen lumisota saa kuiteskin ujon Kangaskhan-vauvvelinkin utealiaisuuden heräämään ja mutsi tuuppaa jälkikasvunsa leikkimään toisten kanssa. Ujous voitetaan äkkiä ja kunnon lumisota alkaa. Mäki haluun.

Äiti-Kangaskhan on mielissään siitä, että mukula leikkii noiden muiden pokémonien kanssa. Pikachu, Togepi ja Kangaskhan-vauva sotailevat vastassaan Squirtle ja Bulbasaur. Tässä kohtaa on tosi lyhyt kohta, jossa Meowth yksikseen seurailee noiden pokémonien "amatöörimäistä" eli aivan liian lässyä lumisotaa korkealta mäenhuipulta ja päättää heittää heitä oikeen mojovalla lumipallolla. Homma ei kumminkaan suju ja lopulta Meowth kierii mäkeä alas yhtenä isona lumipallona ja ampaisee tiehensä... Minne lie on taas Jessien ja Jamesin kattiparka jättänyt, kun tuolla lumessa yksin taapersi eteenpäin.


Jees jees, sitten Kangaskhan-vauva ja Togepi löytävät lumesta hylätyn punaisen pulkan ja siitäpäs riemu sitten syntyy. Pikachu, vauva ja Togepi lähtevät hurjaan mäenlaskuun. Bulbasaurkin haluaa päästä laskemaan mäkeä ja vetää näppärästi Squirtlesta itselleen pulkan :D. Aawww nuo kaksi ovat niin mainioita. Edelleen mikään ei Pokémon-historian jäähyväisistä voita vaikuttavuudellaan sitä, kun Ashin Squirtle palasi takaisin Squirtle Squadiin ja se jätti lyhyet hyvästit Bulbasaurille. Awwh.


Myös Onix, Geodude, Vulpix ja Psyduck osallistuvat mäenlaskuun Onixin toimiessa pulkkana. Olisi varmaan huikeaa ratsastaa Onixin - tai vielä parempaa - Steelixin selässä alas korkeaa lumista mäkeä.


Iloinen mäenlasku kuitenkin saa uhkaavan käänteen, kun monsut hoksaavat liukuvansa tuhatta ja sataa suoraan kohti isoa järveä. Kaikki hyppäävät kauhuissaan Onixin kyytiin, mutta kovaa vauhtia ei niin vain saa pysäytetyksi. Vahvat äidinvaistot omistava Kangaskhan kumminkin ryntää vauvansa apuun ja saa juuri ja juuri suurilla voimillaan Onixin pysähtymään ennen kuin kaikki pokémonit olisivat läjähtäneet jääkylmään veteen.

Pokémonit leikkivät, kunnes ilta alkaa tehdä tuloaan ja Kangaskhanin on vauvoineen lähdettävä. Kiva kun pokémonit ovat viettäneet koko päivän ulkona, eikä kouluttajista ole ollut tietoakaan sitten viimeksi kun ne nähtiin aamulla nukkumassa... Anyway, kaikki ovat surullisia siitä, että pokémonien tiet eroavat, mutta Pikachu ja kumppanit unohtavat haikean mielen nopeasti, kun Ash, Misty ja Brock huutelevat kaipauksiaan heille. Loppu, aaww.


Tämäkin pätkä meni kategoriassa sinne "ihan söpö"-asteelle. Ei tätä kyllä ihan heti taaskaan jaksa katsoa, mutta ehkä joskus taas! Pikachun pelastus on edelleen mun lemppari Pikachu-lyhäri!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. "masupussi" awwww, olipas söpösti sanottu! :D

  Anyway, on tullut nähtyä tämäkin osa, kuten edllinenkin varmaan sata kertaa! Onhan tämäkin osa aika söpö, ja tuo vauva on kyllä heleskutin mystinen otus. Kasvaakohan se joskus tuosta sitten täysikasvuiseksi, jolloin äidin masupussi jää tyhjäksi? Professori Oak sen yksin tietää... lol

  On muuten totta että tolla Kangaskhanilla on järkyttävän outo ääni tässä XD Ja on nuo pokemonit muuten aika yksinkertaisia olentoja, kun tulevat iloiseksi siitä, että saavat roikkua Kangan korvissa siinä lopussa. Hahah!

  No mutta, kiva luukku jälleen kerran (pelasti tylsän koti-iltani) ja jään odottelemaan seuraavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi mä en keksi sille nyt mitään järkevämpää nimeä kuin masupussi :D. Mikä se on oikeasti aaa aivoni.

   Niinpä! Ja kun Kangaskhanin hatchaa munasta, niin vauva tulee kaupan päällisenä... Mitä jos tuo vauva joutuu hukkaan ja erilleen äidistään? Kasvaako siitä koskaan tollanen iso Kangaskhan? Ja kutsutaanko tota vauvaakin Kangaskhaniksi? Vai vaan Kangaskhanin vauvaksi.

   Pokét tuntuu tulevan vähän joka asiasta iloiseksi... jos mä katson aamulla ikkunasta ulos ja näen isot kinokset lunta, niin mun eka ajatus on kyllä "en varmana lähe ulos jään kotiin" :DD Ehkä mun pitäis vähän treenata ja ottaa pokémoneista mallia!

   Ooh, kiitos samoin kommentista! Huomenna taas... jotain :).

   Poista
 2. Haha, just kun katsoin tämän pätkän niin täällä on heti juttua tästä. XD Tykkäsin todella näistä lyhäreistä, olivat sopivan pituisia ja todella söpöjä, tosin ei niitä jaksaisi ainakaan ihan heti katsoa uudestaan.

  En itsekään yhtään tykännyt tuosta Kangaskhanin äänestä. Hiukan ihmetytti vain se, että tulityypin Vulpix tykkäsi kieriskellä lumessa, joka on itse asiassa kiinteää vettä. Hmm... Tai no, voikohan sen laskea tavallaan jääksi, kun ice-tyypin hyökkäykset eivät muutenkaan tehoa tulipoksuihin.

  Ottakaa nyt tuosta hölötyksestä selvää. ^^;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, oikein söpöjä nämä lyhärit kyllä :). Erityisesti pokémonien söpöön liikkumisen oli panostettu!

   Jep, Kangaskhan oli outo... Muakin vähän ihmetytti tuo Vulpix, sillä kuvittelisi tosiaan ettei tulipokémon olisi ihan noin innoissaan lumessa kieriskelyssä, vaikka se lumi laskettaisiinkin jääksi. Mutta unohdin ihmettelyni melkein heti, kun vaan katselin sitä kieriskelyä. Vulpix oli niin SÖPÖ siinä! aawwh.

   Kiitos kommentista Riuku! Mukavaa et säkin katsoit nämä :)!

   Poista
 3. Minä tykkään yhä siitä teoriasta, että kun Kangaskhan kuolee niin vauva ottaa sen kallon ja muuttuu näin Cuboneksi. Se on kiva ideana.

  Bulbasaur on niin reilu kaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Cubone-Kangaskhan-juttu on mulla jo aika vakiintunut head canon hohoho. Jotenkin sopisi RBY-aikojen raakaan teemaankin.

   Bulbasaur on ihan paras. Squirtlen kanssa.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!