Luukku XVIII: Inhokkipokémonit ála Avri

Inhokkipokémonit-kirjoittelu jatkuu, koska tämä seuraava ei tarjoa paljoa tekstiä, joten jaksan kipeänä kirjoittaa tämän:
Nimittäin onneksi olkoon, tämä kamaluus on löytänyt itsensä sijalle 4. Peittäkää silmänne Eelektrikin edessä - ellette tietty satu pitämään tästä, siinä tapauksessa kannattaa ehkä lopettaa koko kirjoituksen lukeminen, koska...

... HYI helvetin perse, miksi, miksi, miksi???! Mikä on tämä kamaluus, yääääh! Jos inhosin pari postausta sitten kampela-Stunfiskia, niin se ei kyllä vedä vertoja lainkaan nahkiaiselle, joka tämä Eelektrik muun muassa on, sähköankeriaan lisäksi. Meinasin saada halvauksen, kun näin tämän ensimmäistä kertaa. En voinut uskoa, että maailman kaikista eläimistä ja otuksista, Pokémonissa on sitten menty toteuttamaan nahkiainen.

Koska onhan nahkiaisen imukuppi-suu mitä hurmaavin? Otetaanpas Wikimedia Commonsista pari maan mainiota referenssikuvaa...

Eastern-brook-lamprey L reissneri-02

Petromyzon marinus.003 - Aquarium Finisterrae

Mikä hauskinta totta kai, tuolla leuattomalla suulla ne imevät kaloista veret pihalle. Eelektrikin Pokédex-entrykin muuten vihjaa, että pokémonilla on suuri ruokahalu, ties vaikka sekin imisi niistä Seakingeistä veret ja jättäisi sitten kuivuneet pokémonkalat jälkeensä. Hurmaavaa, eikö totta? Aikuisen nahkiaisen ihon pinta on limainen, se on selkärangaton ja suomuton. Tiesittekö, että nahkiaisen vauvat ovat itse asiassa matomaisia toukkia, joita myllertää veden pohjaliejussa. Eikä niillä ole aluksi edes silmiä, vaan ne kehittyvät joskus vuoden päästä paikalleen. Pelkkä ajatus, että tuollaisia iljettäviä lieroja vilistää Suomenkin vesissä saa inhon väreilemään selkärangassa.  Ei muuta kuin uimaan... En voi ymmärtää, miten tätä iljettävän näköistä lieroa voidaan pitää jonain suurenakin herkkuna.

Luojan kiitos Eelektrik kehittyy sitten hiukan vähemmän inhottavaksi Eelektrossiksi, joka ei ole enää niin nahkiainen. Ei Eelektrossissakaan liikaa kehumista ole, koska se muistuttaa olemuksellaan mua aina tästä sen aikaisemman muodon kauhukuvasta. Valitettavasti aika monet muut tuntuvat olevan sitä mieltä, että Eelektross on ehkä hienointa ikinä, vaan ovatkohan he ikinä huomanneet millainen suu Eelektrikillä on? Eeew.. :((((((((. Näen painajaisia ja saan inhonväreitä.

Onko pakko kirjoittaa enempää? Tästä tuli kyllä vähän enemmän tällainen nahkiaishateing, mutta minkäs teet, kun Eelektrikin suu tuo vaan mieleen kuvan tuosta ympyräsuisesta selkärangattomasta otuksesta. INHOAN TÄTÄ POKÉMONIA, kiistatta rumin pokémon, jota maa päällään kantaa. Rumempi jopa kuin mikään, mikä tulee listassa seuraavaksi. TUO SUU.

// anteeksi caps lock ♥


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

18 kommenttia:

 1. o_o

  ...Kuvitteleppa vaan mitä Eelektross sitten pystyy tekemään niille pikku kaloille noilla "käsillään" mitkä sille on kasvanut... :s

  jA HYI HELVETTI NYT TULI SITTEN MIELIKUVA tuollaisesta jättimäisestä Eelektrossista joka vaanii merellä jossain vesikasvien seassa kun oot uimassa jajaja asdsasdsd hyi :(( sitten ne ois varmaan kuitenkin ihan hirmu nopeita ja ken tietää vaikka hyökkäisivät ihmistenkin kimppuun, = VAMPYYRI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, HYYYRRRRRRRHHH HYI. Kamala toi sun mielikuva. Kyllä tämä pokémon on pahoista pahoin, ei siitä pääse mihinkään.

   Eelektrik = <////3

   Kiitos kommentista Patamon, nauran noille sun reaktioille aina, niin söpöjä!

   Poista
  2. Hyihyihyihyi :((((

   Mutta aww, itse olet söpöin! <3

   Poista
 2. Hahah! Ei pahalla Avri, mutta musta Elektrik on... okei, tässä se tulee, valmiina jaaaa: musta se on itse asiassa nimittäin suloinen! Sori jos järkytyit! XD

  Nuo Wikipedian kuvat ovat kyllä aivan kammottavia, mutta jostain syystä en vaan ajattele Elektrikkiä tommoiseksi, vaan nään sen semmosena söpönä kalana ^^' Onhan se ainakin silmistä vähän tommonen mölli, mutta pidän siitä. Ei se mikään lempparipoke tosiaankaan ole, mutta jos pitäisi valita, niin olisi se enemmän 'tykkää', kuin 'ei tykkää' puolella! :D

  Ja sitten siitä tosiaan kehittyy aina vaan hienompi ja kauniimpi otus, kun sille kasvaa ne kädet. (Anteeksi Avri haha :D) Onhan kaikenlaiset pohjamudissa mönkivät nahkiaiset ihan kamalia, mutta siitä huolimatta pidän tästä pokesta kovasti. Paljon enemmän kuin esim. Piplupista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Ei pahalla Anonyymi, mutta nyt sait Eelektrik-myönteisenä ikuisen porttikiellon blogiin... okei, et saanut, kunhan kiusasin :DDD!!!!

   Mutta mutta mutta EI :D. Ei se noin mene, sen suu on ruma ja kamala ja aivan liian nahkiaismainen :D. Ei ole söpö, ei ole ei ole ei ole... etkö usko vai? Pahus.
   Voi voi voi, ehkä me voidaan tehdä tällainen hyvä työnjako, että sä saat koulutella mielin määrin Eelektrikejä ja Eelektrosseja ja mun ei sitten tarvitse koskaan kajota niihin? Loistava suunnitelma, eikös?

   PS. Oikeasti tykkään hurjana, jos joku on eri mieltä kanssani jostain pokémonista :D. Kiitos siis tästä ♥.

   Poista
  2. Hahaha! Toi yhteistyö sopii! Mä voin kouluttaa kaikki pokemon-nahkiaiset sun puolesta, niin sä voit kouluttaa kaikki muut! loistava työnjako :DD

   Ja kiva kuulla että tykkäät erimielisyyksistä. Oon joutunut olemaan sun kanssa niin usein samaa mieltä, että nyt viimein löytyi onneksi sitten joku mistä ollaan aivan eri äärirajoissa hahaha XD

   Poista
  3. Ihan loistava työnjako :D. Mulle kaikki, sulle nahkiaiset ♥.

   Ja joo, todellakin, musta on vaan hauskaa jos joku on ihan eri mieltä mun kanssa, koska se on vaan tosi jännittävää!! Musta on vaan hauskaa kuulla ja keskustella erimielisyyksistä, koska ne avartaa hirveästi. En oo lainkaan sellanen, joka lähtisi vetää jotain riitaa tai eripuraa siitä, että joku on eri mieltä mun kanssa jostain, joten ei tarvii koskaan pelätä sitä :D.

   Poista
 3. Ensimmäisen kerran Eelektrikin nähdessäni ajattelin, että onpas ruma ja ällöttävä pokemon, enkä sellaista tule varmasti ikinä käyttämään missään pelissäni! Hetken mielijohteesta heivasin kuitenkin juuri kehittyneen Ampharosin White 2:n tiimistäni, ja lähdin metsästämään Tynamoa! Tynamon löydettyäni ihastuin siihen välittömästi, vaikka tylsäähän se oli kun ei tuo mitään uusia liikkeitä oppinut. :(

  Eelektrossiin rakastuin myös heti sen nähdessäni. Vaikka sen nopeus onkin surkea, on se vaan niin hieno! Enkä nyt enää ollenkaan kadu Ampharosin vaihtumista tuollaiseen ihanuuteen, sillä Ampharosit koettiin jo HeartGoldin ja SoulSilverin aikana! :D

  Eelektrikistä en kuitenkaan missään vaiheessa oppinut pitämään niin paljon kuin sen kahdesta muusta kehitysmuodosta. Se oli kertakaikkiaan liian ruma! Tuollainen iljettävä maan matonen... Yääghh!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No thank god tässä on taas yksi, joka ymmärtää, että Eelektrik on aivan kauhea :D! Täysin en kumminkaan pysty hyväksymään tätä sun Eelektrossin käyttöäsi, mutta ehkä se nyt menettelee, jos kerta Eelektrik on edelleen ruma ja iljeättävä - loistavia sanavalintoja :D. Tynamo on kyllä ihan söötti, mutta kun kehitysmuodot ovat mitä ovat...

   Mut se on kyllä hauskaa, kun joskus sitä täytyy vaan jonkun mielijohteen myötä vain kokeilla jotain pokémonia ja sitten siihen ihastuu täysin käytön myötä! Mullekin käynyt moooonta kertaa näin.

   Poista
 4. Eelektross on musta aika symppiksen näkönen (jopa). Sen animoitu spritekin on musta siisti :> heiluu sillain kivasti. Mutta siisteintä on ehkä, että Eelektrossilla ei oo mitään tyyppiheikkouksia (harmillista myös, jos vastustajalla on kyseinen pokémon). Mutta tiimiin ei oo vielä päätynyt.

  Nahkiainen ulkonäötään ei minua kyllä edes ällötä, Eelektrikin ilme on vaan nyt tollanen mulkoileva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosiaan hassua on se, että näiden kalapoksujen tyyppiä ei ole vesi!

   Poista
  2. Eelektross ei ole niin kamala kuin Eelektrik, aluksi jopa pidin siitä jonkin verran, mutta EI :D. Ei niin ei :D. Mua muuten ärsyttää niin paljon, ettei tolla oo vettä tyypinään! Se oli aluksi pelkän kuvan perusteella niin selvä vesi/sähköpokémon, mutta ehei. Prkl :D.

   Miten nahkiainen EI voi ällöttää ;__;...

   Kiitos kommentista Marle-muru!

   Poista
 5. Eelektross on yksi mun lemppareista vitosgenestä, ja Eelektrik on söpis kanssa :'D En ollut sen suuta lähtenyt noin paljon ajattelemaan, mutta nyt tekisi mieli piirtää vähän jänskää fanarttia.. hehe. Pakko kyllä myöntää että tollaiset ympyriäiset suut tuovat mullekin kylmän väreitä, jäänyt jostain lapsuudesta mieleen kuva siitä yhestä otuksesta Resident Evilissä.
  Eelektrikistä täytyy saada semmonen pitkänmallinen pipo niin että se näyttää kuin se oisi kiinni päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EEEEEIIIIII :DDD. Ei ole lemppari, ei ole ei ole :DD. Miksi ette näe tämän pokén kamaluutta? Haha!

   MUTTA ooooooh, toi Eelektrik-pipo olisi pokémonista huolimatta ihan pirun siisti! Siis wow... Pitäisiköhän kutoa tollanen ja esitellä sitten blogissa ylpeänä? Pipon idean copyright: Anonyymi Inhokkipokémonit-postauksessa...

   Saatan ihan oikeasti jopa tehdä tollasen pipon :D. Olisi niin hieno ajatuksena.

   Poista
  2. "Pipon idean copyright: Anonyymi Inhokkipokémonit-postauksessa..." HAHAH.

   Tee se, Avri!!!

   Poista
 6. Eeletrik on aika kammottavan näköinen,ja oon pienenä nähnyt kammottavaa painajaista:Nahkiainen suussa.Mutta kyllähän se ihan vahva on,ja voisin sen pyydystää Black 2 peliini jonka jouluna saan.Vahva,mutta ällö.Luin muuten koko blogin neljän päivän aikana.Ihan hyvin,vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kamala :(. Ja aivan kauheelta kuulostaa toi sun painajaiseski, hyyiiii helvada D: D: D:. Ei nahkiaisia mun lähellekään... Tuu kertoo, mitä pokémoneja oot ottanut sitten tiimiin, kun sen Black2:n saat!
   Ja wow, todellakin on hyvin! Oon tosi otettu, että tätä blogitusta jaksaa lukea ja vielä koko blogi alusta loppuun noin lyhyessä ajassa. Tervetuloa Zacos ja kiitos kommenteista!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!