Luukku VI: Oshawott on Oshawott

Kiirettä pitää ja vastaan kaikkiin kommentteihin iltasella / huomenna ♥.


Tänään tulee vain hyvin pikainen luukku, vaikka toisaalta itsenäisyyspäivän kunniaksi olisi ehkä pitänyt keksiä jotain upeampaa? Sen sijaan halusin muistuttaa, osaksi tosiaan vaan itelleni, miksi White2:ssa en ole antanut aloituspokéni Oshawottin kehittyä laisinkaan. Koska se on niin pirun suloinen!
Hassua, kun silloin joskus kun nää enkkunimet tulivat, en millään olisi halunnut sulattaa Oshawottin nimeä :D. Se oli aluksi niin karmaiseva ja fiilis oli lähinnä että OshaWHAT. Mutta nykyään ei tulisi mieleenkään kutsua tätä söpöläistä miksikään Mijumaruksi, tää enkkunimi hakkaa Mijumaruilut ihan mennen tullen >:). Harmi kun tuo pätkä tuossa on japskiversiosta, niin siinä ei kuulu hurmaavaa Oshawottailua.

Koetin muuten miettiä, että mikä pokémon olisi sellainen suomipokémon... Ehkä saunavihta-Burmy, koska sauna ja rauduskoivu on Suomen kansallispuu? No anyway, hyvää Suomen itsenäisyyspäivää vain kaikille!

Hiukan toi Burmy on hassu.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. Voi tuota Pochamaa.
    /missed the point completely.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuota Oshawottia.
      /missed the point completely.

      Kawaii!

      Poista
  2. Hyvää itsenäisyyspäivää Avri x3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, thanks, samoin sulle näin hiukkasen myöhässä!

      Poista
  3. Minusta "suomalaisiksi pokemoneiksi" sopisivat ainakin:

    - HootHoot
    - Noctowl
    - Stantler
    - Furret
    - Murkrow
    - Ursaring
    - Swinub
    - Miltank
    - Poochyena
    - Mightyena
    - Seedot
    - Nuzleaf
    - Shroomish
    - Snorunt
    - Buizel
    - Buneary
    - Cherubi

    jne.

    Heh, tuli vähän pitkä lista XD Ja Oshawott on ihana!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, siinä on kyllä listaa. Voisin liputtaa tuon Snoruntin puolesta, sopisi ainakin tähän tämän hetkiseen säähän (ikkunasta näkyy miten lunta vaan tuiskuttaa... hmmm)!

      Ja Oshawott on! Kiitos kommentista :).

      Poista
  4. Okei, mä käytin ainakin viisi minuutia kun yritin tajuta, että mitä toi otsikko oikein meinaa XD Luulin että se on niinkun englanniksi "oshawott on oshawott", eli vähän niin kuin oshawott oshawotissa, ja olin sileen mitä ihmettä. :D

    Sitten varmaan tosiaan viiden minuutin pohdinnan jälkeen hoksasin että se on ihan suomea ja meinaa ihan suomeks että oshawott on oshawott (eikä mijumaru). Oon näköjään vähän hidas tänään ^^'

    Mutta hieno luukku siitä huolimatta, vaikka olikin tämmöinen pieni :) Tuo video on tosi söpö, oon nähnyt sen joskus ennenkin kun oon fiilistellyt pokemonia youtubessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahaha :D! No ei toi otsikko kyllä mikään luovuuden kukkanen ollut, vähän vaikee keksiä mitään järkeviä otsikoita näihin pikkuluukkuihin. Tai pikkupostauksiin ylipäätänsä. Tätä kirjoittaessa heitinkin ton otsikon ihan vikaksi ja se oli sillee "äää äkkiä joku vaan!" :D.

      Ooh, oi kiitos! Ja eihän sitä kai aina jaksa lukea (saati minä kirjoittaa) sellaisia hirveen pitkiä ja ihmeellisiä luukkuja. Välillä jotain pientä! Kiitos kommentista! :)

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!