Luukku V: Pikachu's Winter Vacation - Christmas Night

Ooh, tämä on vähän niinku animemaratonia, mutta ei kuitenkaan. Olen näistä Pikachun lyhäreistä nähnyt ennestään vain ykkösleffan alusta tutun Pikachu's Vacationin, kakkosleffan Pikachu's Rescue Adventuren, kolmosleffan Pikachu & Pichun ja sitten ihan muuten vain olen jostain syystä katsonut tuon Pikachu's PikaBoon - ehkä koska tuossa viimeiseksi mainitussa on yksi ihan sairaan tarttuva rallatus.

Paljon kuvia!

Pikachu's Winter Vacation - Christmas Night

No eihän näissä lyhytpätkissä ole koskaan ollut mitään päätähuimaavaa juonta, mutta verrattuna noihin pariin mitä olen nähnyt, niin tämä on kyllä täysin jotenkin... tarinaton. Ehkä tuo tarinattomuus on ihan hyvä, koska sitten tämä pätkä voi keskittyä täysillä pokémonien söpöilyyn, mikä lienee se pääasia.


Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Togepi, Psyduck ja Vulpix jäävät mökkiin viettämään iltaa, kun Ash, Misty ja Brock lähtevät hoitamaan muutamaksi tunniksi jouluvalmisteluja.

Sisällä mökissä on jo joulukoristeet paikallaan ja niitä pokémonit sitten ihastelevat kovasti... ehkä hiukan lame katsoa, miten haltioissaan pokét ovat jostain joulukuusesta ja joulukranssista, kun ne nyt ovat kumminkin aika tuttuja kapistuksia ihmisille :D. Keittiössä onkin taas kaiken näköisiä herkkuja ja muita juhlatavaraa. Pöydällä on muun muassa tuollaisia juhlahattuja, joita pokémonit aluksi kummastelevat, kunnes Vulpix keksii, että ehkä niitä käytetään päähineinä.Pokémonit puuhailevat sitten omiaan. Tässä lyhytpätkässä näytetään muuten aivan mahtavaa kemiaa Ashin Bulbasaurin ja Squirtlen välillä, nuo ovat niin hulvattomia yhdessä :D! Bulbasaur löytää Bulbasaurin mallisen pikkuleivän ja on juuri pistämässä sitä suuhunsa, kun Squirtle paukkukaramellia avaessaan onnistuu lennähtää Bulbasaurin päälle siten, että keksi lentääkin klassisesti tämän suuhun. Tätähän Bulbasaur ei hyväksy ja alkaa leikkisästi hurjaan takaa-ajoon näyttääkseen Squirtlelle taivaanmerkit :D  Tässä kohtauksessa on niin loistavia ilmeitäkin näiden kahden pokémonin välillä että. Esimerkiksi Squirtlella on niin ihastuttava "et saa mua kiinni, lällää"-ilme, kun Bulbasaur lähtee ajamaan sitä takaa.Toisaalla taas Vulpixin onnistuu työntämään päänsä tuollaiseen joulusukkaan ja jäämään sinne jumiin?! :D Haha, ihan söpöä. Brockin Vulpixilla on jotenkin tosi pehmoinen ja ihastuttava ääni ja katsokaa noita tassuja, aaww. Miksei tätä pokémonia nähty enemmän animessa? Ihan muuten vain, otteluissa ja joka paikassa... Vulpix on söpöläinen.Psyduck sen sijaan on löytänyt varsin kiinnostavan pullon... nimittäin Sparkling Cideria... Pokémon-etiketillä varustettua siideriä, pitäisiköhän ehdottaa, että Alko ottaisi tämän tuotevalikoimiinsa. Mun teki ihan fyysisesti pahaa katsoa, kun Psyduck yritti avata suullaan tuota pulloa, koska koko ajan pelkäsin sen lopulta räjähtävän pokémonressukan suuhun! Oikeasti, tuli ihan sellanen "nooouu ettette te piirtäjät ja sarjan tekijät voi kerta kaikkiaan olla noin julmia"-olo, mutta onneksi Psyduck ei sitten saanut sitä pulloa auki. Vielä.


No nythän katastrofin ainekset ovat valmiit: Bulbasaur ja Squirtle armottomassa takaa-ajossa, Vulpix harhailee näkemättä eteensä ja Psyduckilla on kuohuvaa pullollinen. Pikkuisen pokémonmaisen sähläyksen jälkeen kaikki nuo edellä mainitut seikat aiheuttavat sen, että pokémonit onnistuvat kaatamaan olohuoneen kauniiksi koristellun joulukuusen alas niin että mäjähtää. Pikachu yritti viimeiseen asti suojella puuta kaatumasta ja siksi se lopulta kaatui pokémon-ressukan päälle. Ja mitä tekevät Bulbasaur ja Squirtle-parivaljakko??? NAURAVAT TIETYSTI :DDD. Ei helvetti, vahingonilo on paras ilo, kyllä se jo pokémonissa tiedetään.

Pikachu vetää tuosta naureskelusta vielä ihan valtavat pultit ja onnistuu sähköiskullaan katkaisemaan talosta sähköt. Hehe, tulee ihan mieleen kun meiltä paloi yks joulu aika ratkaisevan tärkeä sulake ja se olikin aika jännää, kun ei tiedetty yhtään, mistä sellaisiakin saisi siihen hätään ja talo aivan pimeänä... Anyway, kauhea sotku ja pimeys saa pokémonien mielen äkkiä alas. Lattialle on lentänyt myös takan reunuksella ollut soittorasia, joka kumminkin taas valaisee musiikillaan ja pienillä valoillaan pokémonien mielen (kylläpäs pokét tulevat vähästä iloiseksi). Soittorasiankin soitto kumminkin loppuu pian ja pokémonit palaavat takaisin hirveään todellisuuteen, jossa joulukuusi on lattialla ja sotkua joka puolella.


Perinteiseen tapaan tässä kohdin vedetään yhtä käyttä ja pokémonit alkavat yhdessä siivota ja järjestää paikkoja kuntoon, jotta Ash, Misty ja Brock voivat palata takaisin lämpimään jouluhenkiseen mökkiin.


Ash, Misty ja Brock löytävätkin pokémonit odottamassa heitä, joulukuusi pystyssä, soittorasia soimassa ja Pikachu tuomassa sähköä pimeyteen. Aaw! The end! En kyllä varmaan katso tätä ihan lähivuosina toistamiseen, oli nimittäin sen verran jopa tylsä tai ponneton, vaikkakin ihan söpö pikkukertomus. Squirtlen ja Bulbasaurin takia kannattaa katsoa!

Onko lukijoista joku nähnyt tämän?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Olen nähnyt tämän varmaan sata kertaa! Pienenä tää oli sellainen must-juttu, eli piti joka Joulu ottaa ja katsoa tämä, kun se löytyi joltain vanhalta nauhalta. :D

  Ihan niin kuin se Lumiukko tulee joka Joulu, niin meillä katottiin pokemonia joka Joulu.

  Olen siis nähnyt tämän niin monta kertaa, että olen ylikyllästynyt siihen, mutta on se musta edelleen vaan jotenkin tosi söpö pikkutarina. Varsinkin tuo kohta kun pokemonit kuuntelevat tota rasian musiikkia, niin se on jotekin jäänyt sellaisena tosi söpönä asiana mieleeni. :)

  Tämä joulutarina tietääkseni jatkuisi vielä, sellaisella lyhytelokuvalla kuin Kanga-Games tai joku tuollainen, missä pokemonit leikkivät lumisotaa ja laskee mäkeä sen jonkun Kangaskhanin kanssa (taisin kirjottaa sen nimen ihan väärin :P). Siinä lyhärissä tuo Squirtlen ja Bulban ihana kemia jatkuu, kun Bulbasaur käyttää Squirtlea kelkkana. Hahah! Se on kyllä mahtava kohta!

  Ja tuo Pikachu's Coming biisi on muuten todella tarttuva kipale :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, miksen mä ole nähnyt tätä koskaan pienenä. Olisi voinut olla upeampi kokemus, jos mullakin olisi tuollainen samanlainen perinne taustalla kuten sulla!

   Ja ihan sairaan söpöhän tämä on ja pokémonit on animoitu tosi tarkasti ja kauniisti. Tuosta soittorasia-kohdasta on syöpynyt kyllä hyvin jo ensimmäiseltä katselukerralta se, miten lumoavasti se rasian valo lankeaa Pikachun ylle, kun pikkuhiiri avaa sen rasian :).

   Oooh, jee, lisää Bulbasauria ja Squirtlea! Ajattelin kirjoittaa tuosta Kanga-Gamesista erikseen tässä joku päivä. Lisää söpöjä kuvia blogiin!!!

   Kiitoshhh kommentista!

   Poista
 2. Vau, en ole koskaan nähnyt tällaista! Näyttää ihan hauskalta ja voi ei tuota siideripulloa xDD!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta viserrä, toi siideripullo nosti hymyn huulille väkisinkin :D. Missään ei tainnut lukea edes, että se olisi ollut alkoholitonta...!

   Poista
 3. Nyt on pakko tunnustaa, etten ole KOSKAAN nähnyt tätä pätkää, vaikka olen halunnut. Tosi symppikseltä vaikuttaa kyllä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama homma, tää oli nyt ensimmäinen kerta kuin näin sen :D. Katsohan tuota alempana olevaa kommenttia, niin voit käydä kurkkaamassa linkistä ;).

   Poista
 4. Sori Avri, en tiiä tykkäätkö että tänne laittaa linkkejä tämmösiin, mutta tässä kaikille kiinnostuneille linkki, mistä tämän söpöilyn voi katsoa:

  http://pokemonepisode.org/chronicles-22-pikachus-winter-vacation-christmas-night-kanga-games/

  Eli siis jos kiinnostaa niin tuolta sivultahan tämä löytyy :) Olkaa hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa laittaa mun puolesta mielellään linkkejä tollasiin striimattaviin videosivustoihin, mutta ei varsinaisille lataussivustoille :)!

   Kiitoksia linkistä, toivottavasti kaikki löytää ton söpöilypätkän!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!