Luukku XIV: Suosikkipokémonit ála Avri

Kommentteihin vastaaminen viivästyy taas hiukan, sori sori sori, mutta mun on pakko päästä nukkumaan tai kuolen :O.

Hahaa, älkää luulkokaan että oikeasti tarjoilisin koko joulukuun pelkkiä inhokkeja! Olihan nyt vaihtelun ja joulumielen nostattamisen vuoksi alkaa listata myös niitä suosikkeja ylös, vaikka se huomattavasti vaikeammalta mulle tuntuukin. Oon osaa listan pokémoneista koettanut siirrellä sijalta toiselle ja koskaan en ole ollut täysin tyytyväinen. Mutta mennään nyt tällä...

Sama homma kuin inhokeissa, eli lähden countdownina etenemään sijalta kymmenen alas itse ensimmäiselle sijalle, joka on varattu meitsin lempparille. Yeesh!












Jostain syystä suosikkilistauksestani sijalta 10. löytyy tällainen supersöpöläinen kuin Swadloon ♥. Oikeasti pähkäilin vaikka kuinka kauan, olisiko tämä sija pitänyt antaa vaikkapa Parasectille, jonka nyt jouduin valitettavasti jättämää top-10:stä pois, vaikka kuinka haluaisin antaa sieniressukalle rakkauttani. Parasect on upea, joskin älyttömän pelottava pokémon.

Mutta palataan Swadlooniin, johon hullaannuin aivan ensihetkestä! 5. generaation ollessa tuloillaan Sewaddle julkaistiin kauan ennen Swadloonia ja Leavannya, ja jo sen pikkutoukan nähdessäni tiesin, että tämä kaveri tulee lähtemään mukaan tiimini. Vaikka siinä kohtaa en vielä tiennytkään, millaisia upeita kehitysmuotoja Sewaddle-toukalle annetaan. Joistain vanhoista postauksistani eri Pokémon-foorumeille (liian noloja, jotta jakelisin linkkejä :D) löytyy Kurumiru listattuna etukäteen suunniteltuun kuuden joukkoon. Hassusti kyllä, Leavanny oli lopulta myös ainut pokémon, joka päätyi Whiten tiimini. Kaikki muut siihen suunnittelemani pokémonit joutuivat vaihtoon.

Vaikka tykkään ihan hurjasti Sewaddlesta ja Leavannysta, niin ei auta mitään, Swadloon on näistä kiistatta eeppisin. Katsokaa nyt sitä!!! Mikä möykky! Koen jotain kummaa samaistumista Swadloonin olemukseen, ehkä jos oisin pokémon, niin oisin Swadloon? Se on tuollainen sympaattisen näköinen äkäpussi, joka koettaa kantaa arvokkuutensa parhaansa mukaan, mutta epäonnistuu ja näyttää vaan koko ajan ihan supersöpöltä, vaikka se kuinka yrittäisi olla eeppinen ja vakavasti otettava monsteri. Ihan mun arkipäivän ongelmia :D! Veikkaan että jos meikä tai Swadloon päästäisiin Linnan juhliin, jossa pitäisi kerrankin olla oikein tosi edustuksellinen, niin me kummatkin varmaan kompastuttaisiin johonkin maton kulmaan ja lennettäisiin yksitoista kärrynpyörää eteenpäin. Ja siltikään kukaan ei pitäisi sitä varsinaisesti mokana, vaan ainoastaan söpönä temppuna... Kyllä, minä ja Swadloon ollaan sielunkumppaneita.

ILME!
Swadloonin ulkonäössä viehättää ihan kaikki. Se on pyöreä, se on pieni, sillä on asenteikas ilme ja lisäksi se on hiukan mystinen ja erikoinen. Oon niin kyllästynyt kaikkin söpöihin pikkueläinpokémoneihin, jotka joo voivat olla söpöjä, mutta ovat niin epäoriginaaleja! Tässä on jotain tosi erikoista ja uutta, mikä vaan moninkertaistaa söpöysprosentit. Ja lisäksi se on ruoho/ötökkä-tyyppiä, joista kummatkin tyypitykset kuuluvat suosikkeihini! Leavannyni X-Scissor ja Leaf Blade ovat Whitessa tehnyt monista vastustajista selvää!


Pakko antaa myös pisteet Swadloonille kotiin siitä, että kyseinen pokémon ja sen kehitysmuodot ovat täydellisen hyviä pokémoneja. Niiden Pokédex-entryissä ei kerrota, miten Leavanny raatelee saaliinsa kappaleiksi, ja vaikka välillä tuollaiset raakalaismaisuudet ovat kiinnostavia ja kiehtovia, niin joskus tämä sympaattisuus vie voiton. Metsässä, jossa asuu Sewaddleja ja Swadlooneja, puut ja kasvit kasvavat terveinä ja erityisen suuriksi, sillä pokémonit auttavat metsää imemään ravinteita pudonneista puunlehdistä. Ja Leavanny kutoo vaatteita pikkupokémoneille. Näiden pitäisi saada joku "Vuoden hyvä pokémon"-palkinto.

Ja eihän sille mitään voi, että Batmanin suurena ystävänä en voi muuta kuin ihastella tuota Swadloonin Batmanmäisyyttä. Tässä pokémonissahan on kaikki täydellisen pokémonin ainekset!
Muuten, shiny-Swadloon on jotain aivan upeaa, toivottavasti jonain päivänä saisin sellaisen itselleni. En antaisi sen koskaan kehittyä ♥.

No niin, nyt saatte vastavuoroisesti haukkua mun suosikit, jos olen listannut inhokkeihini jotain lukijoitten omia suosikkeja :D! En ole varmaan tarpeeksi usein sanonut tätä, mutta olette ihan mahtavia, te kaikki lukijat. Tuntuu niin huikealta, että joku a) lukee tätä blogia, b) jaksaa kommentoida ja jutskailla mun kanssa aiheesta! Love ya!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Mä niin luulin leavannyn pääsevän listallesi, mutta väärin meni :) Mut swadloon on vaan niin ihana <3 Tollane ujo otus joka on vähä tollane tylsistyneen olonen :D
    Ja parasect! Ooh! Meillä on niin samanlainen maku! Kaikki ruohotyypit on vaan niin awwww... Saat sitten kirjottaa torterrasta/turtwigista (lempipokemonistani) pitkän tekstin :D Haha :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin hetken, oisko pitänyt laittaa tähän suosiolla sitten kehityskaaren viimeinen muoto ja täten Leavanny, mut sit aattelin että Swadloonia vaan kehiin. Se on niiiiiiin lutuinen!! ♥
      Oooh, aivan mahtavaa!! Jos meillä on samanlainen maku, niin se tarkottaa että sun makusi on loistava :D. Harvoin tapaa toista, joka arvostaa Parasectia!

      Ja voin kyllä luvata pitkän tekstin, hehe!

      Poista
  2. Swadloon on kyllä söpö! Pokémon COnquest pelatessa tuli ihastuttua sen pelispriteen, (http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/47/PCP541.png). Just tuo badass ilme on kyllä paras.

    Mutta näitä listauksia on kiva lukea :) en kyllä itte saisi valittua top 10 suosikkipoksua ittelleni, tykkään kuitenkin niin monesta eri poksusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooooo tui tui toi kuva! Se on tollanen sankari-look Swadloon. Hitto miten yksi pokémon onnistuu olemaan söpö ja badass samaan aikaan.

      Hee, kiitos kovasti! Oon itse asiassa valmistellut näitä suosikki/inhokkipokékirjoituksia yli vuoden verran (:D), koska en oo vaan osannut laittaa näitä mihinkään järjestykseen ja niin monet huiput tuntuu jäävän jatkuvasti listalta. Noh, mennään nyt näillä, vaikka varmaan vuoden päästä jo haluisin muokata listauksia. Kiitti kommentista Marle!

      Poista
  3. Awww, kiitos itsellesi Avri, kun jaksat lukea näitä meidän höpötyksiä täällä! Musta on ihanaa kuinka aktiivinen sä oot näillä sivuilla ja vastaat kaikkien kommentteihin :)

    Omasta mielestäni Swadloon on tuollainen ihan söppänä, muttei mikään "pakko saada" pokemon. Sillä on kyllä mahtava tuo ilme (varsinkin tuossa yhdessä kuvassa), kun se on aina tollanen vakavan olonen. En tiiä miks, mutta mulla tulee tosta sen "lehtipuvusta" mieleen aamutakki, jonka sisään se on kääriytynyt. Haha! :D

    Voisin niin kuvitella että koputan johonkin kartanon ovelle aamutuimaan, ja sieltä avaisi oven sellainen rikas piippua suussaan pitävä Swadloon, jolla on toi sen "aamutakki" yllään ja sitten tuollanen vakava, mutta söpö ilme ja se on silleen "mitä asiaa?". XD

    Mulla tää mielikuvitus juoksee välillä vähän outoihin paikkoihin, mutta joo - Swadloon on söpö tapaus ja kiva että se on sun top-listalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin jaksan lukea ♥ These make my day...! Harmittaa välillä kun kommentteihin vastailu viivästyy, kun on niin paljon kaikkea ohjelmaa, mutta on se kyllä yksi parhaimmista fiiliksistä kun saa höpistä pokéjuttuja ja lukijat höpisee mulle takaisin. Awws!

      Kokeile ottaa se tiimiin joskus, kohta siitä tulee sullekin "pakko saada"-pokémon :D. No ei nyt. Mutta mahtava ilme sillä tosiaan on ja hiukan itekin huvituin juuri tuosta O__O-kuvasta. Voin just kuvitella et se on lähtenyt otteluun tosi badassina ja ylpeänä, kunnes vastustaja tekee jotain täysin odottamatonta ja uskomatonta ja nyt Swadloon on ihan hämillään :D.

      Oooooooh, ihan mahtava mielikuva toi aamutakki-juttu :D. Tossa mielikuvassasi on kyllä kaikki mun lempielementit: piippu, kartano, varakkuus ja Swadloon. A dream come true, eh?

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!