Luukku I: Lemppari pelimusiikki

Hei hoi! Anteeksi taas tällainen hiljaiselo, mutta olen suunnitellut blogiin itse asiassa Living in the Moving Forest-joulukalenteria! Tämä tarkoittaa, että lähtölaskentana jouluun blogiin ilmestyy joka päivä joku uusi postaus tästä 1. päivästä sinne 24. päivään saakka! Koettakaahan pysyä mukana. Itse asiassa mun piti tehdä tää joulukalenteri-annoucment jo aikaa sitten, jotta kaikki olisivat osanneet varautua näin hienosti tällaiseen superhienoon spektaakkeliin *köhköh*, mutta joo-o.


Ensimmäisenä "luukkuna" toimii mun lemppari Pokémon-peleissä esiintyvä musiikki! Tämän hienon lempimusiikki-tittelin saa HeartGoldin ja SoulSilverin Kanto Gym Leader Battle-musiikki, josta ei piru vie niin minkään muotoista eeppisyyttä puutu. Ihastuin tähän aikanaan ihan kertaheitolla ja edelleen se toimii! Etenkin kuulokkeilla kuunnellessa ja volyymit Ka(n)tossa.
Vaikka aika monet ottelumusiikeista ovat todella kutkuttavia ja voimakkaita, niin juuri tässä nimenomaisessa musiikissa on sitä jotain voimaa, jota kuunnellessa voi marssia kirjaimellisesti läpi harmaankiven. Tätä kappaletta kuunnellessa häviäminen ei vaan kertakaikkiaan ole vaihtoehtona.

Aina kun tämä soi, niin käännän kuvitteellisen Ash Ketchum-lippikseni väärinpäin, kuten Ashkin teki aikanaan jokakerta, kun oli aika pistää ranttaliksi. Badass.

Mikäs on lukijoiden lemppari pelimusiikkeja Pokémonista? Itsellänikin olisi oikeasti näitä lemppareita vaikka millä mitalla (hyvänä kakkosena varmaan Alderin teema Blackista ja Whitesta...), mutta tämän valitsin kuitenkin suosikikseni :-). Huomenna lisää ja vähän pitempi "luukku" luvassa!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Vähän kiva idea tää! Täytyy tulla joka päivä katsomaan tämäkin kalenteri perinteisen suklaakalenterin lisäksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!! Koetan postata suurin piirtein inhimillisiin aikoihin kaikki luukut, tänään vähän venähti pitkäksi tuo tän päivän luukun kirjoitus :D.

      Poista
  2. Hyvä idea tosiaan :) Ja kyllä! Tää musiikki on vaan niin eeppinen! Ja Alderin teema (ei vs teema) on vaan niin loistava.
    Tosta Alderin teemasta tuli mieleen, että Alderin kotikaupungiksi sopisi paremmin lentimas town. Sekä Alderin teema ja kaupunki ovat kuin perun vuoristo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva jos idea toimii! Ja hienoa, että oot samalla aaltopituudella - nimenomaan juuri tarkoitin tuota Alderin teemamusiikkia, en sitä ottelumusiikia. Tuo Peru-vertaus kyllä sopii Alderille kuin nenä päähän... ah, herra on lempi-championini muutenkin, niin sellainen viisaan ja kokeneen oloinen kuten kuuluukin.

      Poista
  3. Tosi hieno idea! Tuun aivan varmasti joka ikinen päivä sinne Jouluun asti lukemaan luukun! :D

    Oma lempparini on pokemon LeafGreenin/FireRedin gym-musiikki. Siinä on vaan jotakin tosi legendaarista ja mahtavaa samaan aikaan. Nousee iho aina kananlihalle kun sitä kuuntelen! XD Pokemon forevaaahh!! Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa! Tänään meni vähän myöhäiseksi, mutta jos huomenna jo heti aamutuimaan saisin itseni kirjoittamaan luukku numero kolmosen :).

      Menin heti fiilistelemään ja kuuntelee ton FR/LG:n Gym Leader-musiikin. Se on kyllä hyvä! :D Kiitti kommentista!

      Poista
  4. KA(N)TOSSA: tosi hauskasti kirjotettu! XD

    No mutta siis, uhhuh, nyt pitää kyllä tulla joka päivä lukemaan luukut! Noista muista kommenteista päätellen oot kuulut tän nyt monta kertaa mutta: hieno idea tää joulukalenteri! :D

    Oma lempparini on itse asiassa tää sama kappale sun kanssa Avri, koska tämä on vaan niin eeppinen! Parempaa musaa ei löydykään ja sä jos kuka sen ymmärrät ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puujalkahuumorini kukkasia, katsos :DDD.

      Jee, hyvä että joulukalenteri-ideasta tykätään! Pitäisi muutenkin useammin kirjoittaa tänne, mutku on aina niin kiire. Tämä joulukalenteri on ainakin hyvä "tekosyy" pistää viestiä blogiin päivittäin :).

      JESH, ollaan samiksia! Meillä on hyvä ja eeppinen maku :).

      Poista
  5. Omia lempparimusia peleistä on ainakin:

    Kanto Wild Pokémon Battle (RBY)
    Kanto Trainer Battle (RBY)
    Kanto Gym Leader Battle (RBY, BW2)
    Route 1 (RBY)
    Route 4 (RBY)
    Rocket Hideout (RBY)
    Johto Gym Leader Battle (HGSS)
    Johto Champion Battle (GSC, HGSS)
    Hoenn Wild Pokémon Battle (RSE)
    Hoenn Gym Leader Battle (RSE)
    Hoenn Elite Four Battle (RSE)
    Hoenn Champion Battle (RSE)
    Hoenn Legendary Pokémon Battle (RSE, HGSS)
    Littleroot Town (RSE)
    Route 101 (RSE, HGSS)
    Team Magma/Aqua Battle (RSE)
    Fortree City (RSE)
    Sky Pillar (RSE)
    Ever Grande City (RSE)
    Sinnoh Champion Battle (DPP, BW)
    Unova Gym Leader Battle (BW, BW2)
    Unova Rival Battle (BW)

    Lissäkin olisi, mutten nyt taida jaksaa pistää... Ja kuten huomaat, aika iso osa noista musiikeista on noista Rubysta ja Sapphiresta, noissa peleissä on mielestäni ehkä parhaat musiikit kaikista Pokémon-peleistä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo oikeen koskaan lämmennyt hirveästi RSE:n musiikeille D:. Tai kaikki remixit ja sitten myöhempien pelien versioinnit niistä ovat aivan huippuja (esim. anime-versiot, etenkin Hoenn Elite Four Battlesta on yksi kaikkien aikojen suosikkejani). Mutta joku niissä pelin alkuperäisissä musiikeissa vaan on, etten niin välitä :O. Outoa. Yksi ihan superhyvä ja aika unohdettu on RSE:n siellä Lilycovessa olevan merimuseon musiikki!

      Voisi itsekin kirjoittaa tuollaisen pitemmän listan kaikista musiikeista, joista tykkään peleissä :D. Ja vanhat RBY-musiikit on vaan legendoja! Kiitos kommentista Riuku ♥.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!