Eheheheh en voi uskoa tätä :-D. Siirsin kamerasta Pokémon Y-kuvia koneelle, jotta voisin kirjoittaa jutuista taas tilanneupdatea. Kuten aina, poistan kuvat kamerasta sitten siirron jälkeen... vaan jostain syystä vain kourallinen kuvista on oikeasti siirtynyt koneelle ja loput ovat kadonneet jonnekin bittiavaruuteen! Ei varmaan tarvi kertoa, että menin jo tietty poistamaan nämä kamerasta... EIIIiiiihihiiiii.

Sinne meni muun muassa 4. saliottelun, Kalosin Power Plantin, Honedgen kehittymisen ja Lumiose Cityn kuvat... nooh, sentään en vielä haastanut 5. salia, vaan se on vuorossa seuraavaksi. Eipä voi mitään, täytyypi sitten pärjätä ilman kuvia ja käydä napsimassa jotain maisemakuvia :-D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

15 kommenttia:

 1. Voi voi. Itselle on käynyt sama juttu joskus. D:

  VastaaPoista
 2. Harmi, nooh.. Teksti on tärkeintä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. By the way, tulin tuossa pelatessani todenneeksi, että vihjeitä rubyn ja sapphiren remakeista tulee aika paljon vastaan.. :o onkohan kellään mitään tietoa ovatko sellaiset mahdollisesti tekeillä? :P vai kiusoittelevatkohan vain..

   Poista
  2. RS(E) remakeista on ollut puhetta jo varmaan viisi vuotta, jos ei ylikin. Mutta olen ihan samaa mieltä, koko peli on kuin yksi valtava vihjaus siihen, että nuo kyseiset pelit ovat tulossa. Tietysti XY:ssä on paljon viittauksia muidenkin generaatioiden peleihin, mutta kolmanteen generaatioon lukematon kasa enemmän. Ja eiköhän se oli itsestään selvää muutenkin, että näille on tulossa remaket jossain vaiheessa, koska 3. gen = FR/LG, 4. gen = HG/SS, viides skipattiin (luultavasti, koska seuraavat pelit olivat kuitenkin siirtymässä uudelle konsolille).

   Tai jos ei ole, niin voin kuvitella trollinaamat TrollFreakin toimistossa.

   Poista
  3. Olen kyllä itsekkin tietoinen, että noista on paljon puhuttu ja varmaa sitäkin enemmän odotettu. :D mietin lähinnä onko kellään parempaa tietoa tuosta. Nooh.. Aika näyttää, eiköhän Noissa X:ssä ja Y:ssä ole vielä melkosesti pelattavaa.

   Poista
 3. Jeps! Kuva tuo vaan tunnelmaa :D teksti on tärkein

  VastaaPoista
 4. Anyway, on pakko kysyä mistä te jotka olette ostaaneet Pokemon X:n tai Y:n, mistä kaupasta olette ostateet? Ite ku kävin yks päivä Ylivieskassa, siel ei ollut niitä pelejä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ennakkotilasin jo muutama kuukausi ennen julkaisua.. Juurikin tämän takia, että sitten joudun etsimään ties mistä, kun joka paikasta loppu.

   Poista
  2. Tosin tahtoisin myös Y:n, (X siis on jo) mutta en usko että löydän sitä mistään. :s

   Poista
  3. Gigantissa vasta JOULUKUUSSA tulee, Kärkkäisellä ei ollut, Prismas ei ollut ja eikä K-Supermarketis. Ehkä niitä ei ollut vielä sinne, ku en nähny missää niitä hintalappuja hyllyis.

   Poista
  4. Luulisi tosiaan ottava varastoon suuremmat erät.. Olen nyt todella monelta taholta kuullut samasta ongelmasta. :o taidan lykätä Y-versioni hommaamista suosiolla myöhemmäksi..

   Poista
  5. Jos hetken malttaa odottaa, niin puolenkuun pelit -sivustolta X:n tai Y:n voi tietenkin tilata. Käsittääkseni niillä on tuotetta varastossa ja tasaisesti tulee lisää.

   Poista
  6. Jäi se käsitys ettei niitä ollut silloin ollenkaa tullut. Saatan ehkä olla väärässä. Mutta en malta odottaa, tekis mieli päästä jo pelaa :P

   Poista
  7. Uskon. :D itselläni oli/on samat fiilikset. :D

   Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!