Uusi tiimiläinen: Dedenne


Mi-mi-mi-miten olen pystynyt unohtamaan tämän pokémonin täysin?? Yllättäen tyttö-Dedenne vaan pomppasi vastaan ja nappasin sen oitis ja vaihdoin Pulla-nimisen sähköhamsterin Tyruntin tilalle. Voi eiiiiii se on söpö ja pieni ja hamsterimainen.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

 1. Pidän Dedennestä myös, vaikka vähän Raichulta näyttääkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on oikea Mini-Raichu. Musta se on vaan entistä suurempi syy tykätä siitä :-D.

   Poista
 2. Dedenne on söpöin ikinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti Mamoswine ja Torterran ja Cradilyn ja Swirlixin jälkeen, kyllä vain! Dedenne :333.

   Poista
  2. Hahah! Joo, juurikin näin! :D

   Poista
 3. Mulla se on puoltiimiläimen. Siis on aina mukana, mut en kehittele sitä yhtään. Paitsi hätätapauksissa. Niissä se on kehittynyt 6 levaa. Sähkö ja keiju tyyppi tekee siitä tosi kestävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keiju-tyypistä on tullut yksi mun suuria suosikkeja! Tollaseksi mini-Pikachuksi se on tosi pätevä ollut, pärjännyt tiimissä oikeinkin hienosti. Jeee.

   Poista
 4. Dedenne on itse suloisuus! Ensin vähän karsastin sitä, koska se näyttää niin paljon Raichulta, enkä muutenkaan noista Pika-klooneista juuri tykkää... mutta Dedenne on ehdottomasti paras niistä kaikista! Ainoastaan Pachirisu voisi ehkä mun silmissä sille pärjätä, mutta nyt ei olla Sinnohissa vaan Kalosissa: Go Dedenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloinen on ehkä juuri oikea sana Dedennelle. Mä oon just näistä Pika-klooneista käyttänyt Pachirisua Diamondissa ja nyt tätä, meillä on siis samat mieltymykset näissä! Tää Fairy-type tekee kyllä Dedennestä voimakkaimman pika-kloonin :o. Piru vie, ei tää mitään evoluutiota edes tarvitsekaan! Söpö ja toimii hienosti näin peruspelaamisessa. Ja se on niin luttana, ettei tohon voi ikinä kyllästyä.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!