Y-tiimi tähän asti.

Ajattelin, että voisin nyt vilauttaa hiukan tiimiäni ja lähinnä niiden movepoolia ja statseja, koska Kalos-pokét ovat vielä aika uusia joten jos ei itse ole näitä sattunut käyttämään, niin eihän näistä tiedä mitään. Mulla ei oo hajuakaan esim. missä Fennekin on vahvoilla tai mitä liikkeitä koko pokémon osaa...


Siinä on ensin Quilladin, Bunnelby ja Vivillon. Kuvia voi klikata suuremmaksi, niin näkee paremmin :-). Quilladinin hyökkäyslitania näin pelin alkuun on oikeinkin jees, kun taas Bunnelby ja Vivillon ovat olleet ehkä vähän pettymyksiä. Bunnelbylle olen opettanut Returnin ja Cutin, eikä se ole oikeastaan aikoihin mun mielestä oppinut mitään uutta... saisi oppia Digin pian (ja kehittyäkin ehkä, eiköhän siltä joku muoto löydy). Vivillon on taas oppinut tasan kaksi hyökkäystä kehityttyään, Psybeamin ja sitten heti kehittymisen jälkeen Struggle Bugin. Stun Spore on Scatterbug-ajoilta ja Protect Spewpaksi kehittymisestä lähtien.

 

Ja siinä ovat uusimmat, Degen ja Hattara. Degeniltä puuttuu sellainen oikein kunnon hyökkäys, vaikka onhan noillakin pärjätty. Hattaralla taas Fake Tears + Fairy Wind-combo toimii oikein passelisti näin alussa! Jännittävää nähdä, että millaisia Fairy-tyypin hyökkäyksiä löytyy. Mulle kävi myös sillä lailla hupsista heijaa että menin ja EV-koulutin kummatkin näistä Super Trainingilla... oli siinä sitten aika päättäminen, kun en tiennyt yhtään missä nämä mokomat ovat hyviä ja missä ei. Degenin nyt pystyi arvaamaan, että se on Attackissa hyvä, lisäksi kasvattelin Defenseä sekä jonkin verran HP:ta ja Sp. Defenseä. Hattaralla taas panostin Sp. Attackiin, ja sitten loppu treenaus Sp. Defenseen ja tasaisesti HP:een ja Defenseen. Hups EV-koulutukseen saattoi mennä hiukan aikaa... :-3.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

12 kommenttia:

 1. Toi oli kyllä harmi kun honedgellä ei mitään maata mullistavia liikkeitä alussa ole. (tsi no.. Eihän nyt kellään) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se Shadow Sneakin aika 20-tasoisena. Ja löysin Shadow Claw-TM:n, jonka voisinkin opettaa sille!

   Poista
  2. Mitä ihmettä oon oikein kirjoitellut??? :DDD Onneksi se SAA Shadow Sneakin 20-tasoisena. Mikä tuo "aika"kin tuolla on välissä hahah what

   Poista
  3. Heh, ymmärsin kyllä mitä ajoit takaa jo ensimmäisellä kommentilla. :D

   Poista
 2. Ite löysin Pokemon Showdownista noi Base Statsit Pokeille. Kannattaa käydä kahtomassa, millaisia ovat Poken vahvuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :-). Menen ehkä jossain kohtia katsomaan... mutta vielä haluan olla ylivarovainen spoilereiden kanssa :-D.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää tiimi:) Itsellä on tässä vaiheessa jo koko tiimi valittuna ja käytössä, mutta pelin alkumetreillä oli mukavaa täyttää tiimin loppujäsenet ihan jollain randomeilla, eri reiteiltä pyydystetyillä Pokémoneilla. Pitkään jaksoin sitä event-Torchiciakin joukossa pitää, mutta väistyi sitten varsinaisen tiimiläisen edestä jokin aika sitten. Uusittu EXP. Share auttoi kyllä koko tiimiä pysymään suhteellisen vahvana, vaikka varsinkin silloin alussa suurin osa olikin ihan random Weedlejä ja Scatterbugeja sun muita.

  Nyt peliä jo melkoisesti pelanneena (tiimin jäsenet siinä lähellä tasoa 60 ja 7. sali hoidettuna) on huomannut, kuinka paljon tuo EXP Share oikeasti tehoaakaan. Kaikki tiimini Pokémonit, jopa ne yleisesti heikommat, ovat olleet joku 10 tasoa salipäälliköitäkin korkeammalla. Ei voi siis juurikaan sanoa, että olisi ollut vaikeaa... se lienee sitten kakspiippunen juttu, et onko hyvä vai huono asia:D

  PS: Samiksia, Chespinillä aloitin minäkin ja jos sen Skrelpinkin hankit, niin sekin on mulla tiimissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, miten mä jotenkin kuvittelin, että aloitin Fennekinillä :O... Eiku, joo, kyllä mä muistelisin nyt että sä olit yksi niistä harvoista, jotka ymmärsi heti alusta alkaen kuinka hieno otus Quilladin on! Loistavia valintoja meillä kahdella, kyllä vain.
   Skrelpin kyllä varmaan hankin.... tai no tiedä sitä vielä, mitä pokémoneja vastaan tulee ja mieli tekee ottaa tiimiin. Nää uudet grafiikat saa vanhatkin pokémonit näyttämään niin hienoilta, että melkein väkisin halusin Machopinkin mukaan tiimiin :-D.

   Ohoho, no onneksi minulla on Exp. Share pois käytöstä. Toisen salin kohdalla pokémonieni tasot laahasivat muutaman levelin alempana, mutta ehkä pian joudun minäkin säännöstelemään tuota, kuinka vahvoiksi päästän pokét... yleensä koetan pitää noita samoilla tasoilla, mitä saleillakin on. Harmi vaan, että nyt en koskaan tiedä, kuinka vahvoja salijohtajat on :-D. Kyllä tässä vähän eroa on, kun pelaa tällä lailla "sokkona".

   Poista
  2. Joo, jonkin verran sokkona oon minäkin mennyt, joten senkin vuoksi on ollut hankala mitenkään rajoittaa tai säännöstellä tuota experienceä:D Huomasin kanssa, että ilmeisesti tuo "affection" tuolla Pokémon-Amiessa saa Pokémonit keräämään enemmän exp:iä kuin normaalisti (boostattuna, kuin vaihto-Pokémonit konsanaan!), joten sekin varmaan selittää... sillä kun on tullut leikittyä niin, että tiimin jäsenillä on enemmän tai vähemmä max affectionit, hups! No, onpahan ainakin vahva tiimi jos ei muuta...

   Poista
  3. Kylläpäs me nyt ollaan tehty tää pelaaminen hankalaksi, kun vältellään spoileja :-D. Mullakin noi kaikki pokémonit saa tuota boostattua experienceä.... mutta minkäs teet, Amiella leikkiminen on kivaa! Ja aina voi kehittää jotain omia haasteita hahah.

   Poista
 4. Tuo Vivillon on niin nätti! :3 Ihana tiimi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja se kyllä on, tykkään tosta väristä kovasti! Tuskin tulevat Vivillon tai Bunnelby (tai nykyään sen evo) olemaan ihan loppuun asti tiimissä mukana... tosin mistäs sitä tietää!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!