Pokémon Y - Osa I: Alku

Jee, nyt olen hetken verran ehtinyt pelata uutta Pokémon Y:tä. Vielä en ole siis todellakaan pitkällä, mutta otetaan tällainen minikatsaus. Ilmeisesti pelistä ei voi ottaa screenshotteja 3DS:llä itsessään, vai?? Anyway, otin kämäisiä kuvia kameralla vaan ruudulta...

Pelihahmoksi valitsin blondin poikahahmon, jonka nimeksi annoin Benny. Peli alkaa kun Fletchling lentää huoneeseen herättämään nukkuvan pelihahmon. Aaaaww toi pyjama on niin symppis


Heti pelin alussa selviää, että tässä ollaan vasta muutettu tähän aloituskaupunkiin... Ootas, mikäs sen nimi oli, se muistutti Vanilitea... Vaniville Town! Shauna ja Serena esittäytyvät ja kutsuvat meikän seuraavaan kaupunkiin tapaamaan heidän jenginsä, sillä Kalosin oma professori Sycamorella on heille tehtävä. Joten ei muuta kuin juoksuksi Route 1:lle, joka johtaa seuraavaan kaupunkiin. Route 1 on ihan super lyhyt ja ei sisällä mitään, mutta aaaaaah tää peli on niin hienon näköinen :O.


Seuraavassa kaupungissa sitten tavataan tuo porukka, jonka kaikkien nimiä en enää muista. Nuo jätkät oli jotain T:llä alkavia, kai. He pohdiskelevat, että millä lempinimellä kutsua minua ja OOOOOOHHH pääsin valitsemaan itselleni lempinimen!! Tää on hienoa siksi, koska "Benny the Bunny" on mun uusin lempinimen tapainen irl, ja siitä inspiroituneena nimesin hahmoni Bennyksi. Mutta nyt saan sitten Bunnynkin mukaan! Hitto vie miten miehekästä.


Tää on aika jännä, koska oman ensimmäisen pokémonin saa näiltä tyypeiltä (jotka ovat saaneet ne professorilta), eikä itse Professor Sycamorea näy missään. Valitsin totta kai Chespinin! Se on niin symppis ja söötti. Ja jauuuuuuuu, tuo pullea söpö poika, olisko sen nimi ollut Trevor tai joku, ojentaa mulle vielä professorilta kirjeen, joka täytyy viedä äitimammalle. Hyvä, että peleissä on vähän keskitytty nykyään myös siihen, että tuo mukula ei vaan karkaa maailmalle, vaan äidillä on edes jotain sanottavaa siihen. Tässäkin pelissä äiti pakkaa meitsin repun ja toivottaa onnea ja kaikkea, eikä ole vain sellainen kylmä "no tervemenoa sit vaan"-tyyppi. Lempparini on kumminkin GSC:ssä, jossa äiti joskus soittaa perään, jos et käynyt kertomassa siitä, että lähdit pokémon-matkalle xD.


Ennen kuin äidille saa toimitettua kirjeen, tää uusi kaveri Shauna haastaa meikän otteluun. Shauna valitsee starttereista sen, joka on heikoilla mun startteria vastaan, eli tässä tapauksessa Froakien. Ui ui ui ui mun Teddy-Chespin on niin söpö! JA OTTELUT OVAT WOUUUUU. Kamera liikkuu tosi kivasti ja elävöittää otteluita!! Ja esim. Bubble oikeasti näyttää siltä, että se tulee sieltä Froakien suusta ja osuu Chespiniin. Oli muuten tosi iso yllätys, että nää startterit osaa jo tasolla 5 vaikka mitä :O. Eli siis oman tyypin hyökkäyksen! Chespinin kohdalla Vine Whipin. Mä voitin (luonnollisesti).


Aika äkkiä pääsee jo Route 2:lle pyydystämään otuksia. Alkuvaiheessa routea Serena esittelee, kuinka pokémon pyydystetään, mikä oli ihan hyvä, koska se paljasti että tältä alueelta saa Bunnelbyjä! Halusin oitis itselleni myös sellaisen - ainakin näin aluksi. Bun-niminen Bunnelby on siis ensimmäinen pyydykseni Kalos-alueella!


Toisena mukaan tarttui Scatterbug, jonka nimesin Princessiksi. Aaaawwwh. Tässä alussa on ihan hiton paljon pokémon-valinnanvaraa :O. Fletchling, Bunnelby, Scatterbug, Caterpie, Pidgey, Panpour, Panpear ja Pansage nyt ainaskin - tiedä sitten mitä muuta vielä pian paljastuu. Hiukan mua houkutti pyydystää esim. Panpear, mutta eeeeeeiiih, koetan tehdä Kalos-tiimin, jossa on vain Kalos-pokéja. Tosin Squirtlelle voi ehkä olla tilaa... ehkä.

En malta odottaa, että Bun kehittyy!... Jos se siis kehittyy, en tiedä :DDD. Uskoisin niin kumminkin. Kävin äsken haravoimassa ja pitämässä taukoa, mutta nyt takaisin Kalosin metsään! Me likes this game!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

15 kommenttia:

 1. Tuo valinnanpaljous jo melkein raivostuttaa, kun aluksi ajattelin tyyliin että nappaan jokaisen uuden otuksen Pokedexiä täyttämään.. mutta nyt kyllä jää keräilyt myöhemmälle :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä vähän samaa mieltä :OO! Oikeasti, edellisissä generaatioissa kaikki hieno on tullut vasta tyyliin Victory Roadilla vastaan, mutta Kalosissa jo heti kättelyssä annetaan läjäpäin vaihtoehtoja tiimiin...

   Poista
 2. Ollaan aika samiksii mäkin otin blondin pojan ja chespinin. On kyl hieno grafiikka.

  VastaaPoista
 3. Oon niin kede! Tänään on ollut ihan super tylsä päivä kun olen vaan odotellut maanantaita jolloin (toivottavasti!) saan oman pelini.
  Alku pettymykseni starttereiden vikoihin muotoihin ja muihinkin uusiin pokemoneihin on jolain tapaa jo väistynyt, ja voi olla että yritän puhdasta Kalos tiimiä (tosin Squirtle tulee melko varmana silti mukaan).
  Peli näyttää tosi hienolta jo pelkästään noissa kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin sitä tulee oikein vesikielellä odotettua maanantai-päiviä :D. Kyllä sä sen pian saat! Tuon takia en ikinä tilaa tällaisia juttuja netistä, vaan marssin aamutuimaan aina kauppaan. En kestäisi odotusta :-D.
   Suosittelen Kalos-tiimiä! Mähän nyt en sitten yhtään tiedä mitä kaikkea mua odottaa, tähän mennessä vastaan tulleet pokét ovat olleet ihan tuttuja. Tosin sen verran olen kuullut, että uusia pokéja ei kai ole tällä kertaa paljoa :-(.

   Poista
 4. Honedgen ja Froakien viimeset evot on parasta. :P Paikat tiimissäni on ja pysyy<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm, en malta odottaa miksi noi kaikki mun pokét mahtaa kehittyä. Jännittävää :3.

   Poista
 5. Ihanan kuuloinen peli! Enempää en varmaan uskalla lukea ennen kuin saan tämän itse, mutta hienolta kyllä vaikuttaa. Oon vähän kade! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaijai, kun et pysty vastustaa kiusausta. Varo vaan, tänään tulee taas postaus tästä haha :-D Sulje silmäsi!

   Poista
 6. Ookko huomannu et ku nappaa Poken, oma Pokesi saa kokemuspisteitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aluksi en ollut uskoa silmiäni ja sitten piti heti toistamiseen kokeilla ja ohoh, exp. pointsejahan sieltä napsahtaa.

   Poista
  2. Kysymykseni kuuluu, saaks silloin EV:tä?

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!