Luukku XII: Hurja remontti Hoenn Edition!Ja tervetuloa Hurjaan Remonttiin ála Aarune! Kuulimme Hoenn TV:ssä sydäntä särkevän tarinan Avri-hyväntekijästä, joka täysin hyvää hyvyyttään tarjosi Gible-rääsyläiselle paitsi kodin mutta myös tulevaisuuden supertähtenä. Tällaista pyyteettömyyttä näkee harvoin, kylläpä on siinä vasta hieno kouluttaja tuo Avri.

Kuka lie tuo hemmo tuolla kulmassa Avrin kodissa? Kenties Avri antaa
myös kodittomien astua matalaan majaansa pelkkää hyvyttään *krhm*.
Me otimmekin uteliaisuuttamme selvää, että millaisissa oloissa tuo sankarimme Avri asuukaan. Paljastui, että sankaritaremme palatsi onkin enemmänkin pelkkä onneton hökkeli, jota koristaa vain pieni tuoli ja kulunut lamppu.
- En voinut uskoa näkemääni, kertoi Aarune TV-kameroille. Avrilla itsellään ei ole mitään, mutta silti hän haluaa antaa Giblelle kaikkensa! (:DDD)

Reality rakastaa Avrin-tapaisia tapauksia, joten totta kai Avri valittiin Hurja remontti Hoenn Edition!:n pilottijaksolle. Avri oli täysin häkeltynyt kuultuaan uutisen ja oli varmasti onnesta niin soikeana, ettei tyypilliset onnenkyyneleetkään valuneet poskilla. Häkellyksen lomassa, ja samalla kun Aarune yritti tunkea Avria lentokoneeseen matkalle kohti pakkolomaa, kuultiin, että Avri ehkä kenties hiukan pitää vesipokémoniesta. Tuotantotiimissä tämä ymmärrettiin hiukan väärin...

- I herd you liek Mudkipz?!, kiersi huhu pitkin tiimiä.

En totta puhueni muista ihan liikaa, että millaisia ominaisuuksia RSE:n ja DPPt:n Secret Basella oli, etenkin DPPt-ajoilta nuo Secret Baset jäivät multa kokematta jota kuinkin täysin. Sapphiressa kumminkin tuli rakennettua noita silloin tällöin ja kerättyä tavaroita, mutta mulla oli vain yksi kaveri, joka omisti Rubyn, jolloin esimerkiksi muiden Secret Baseissä ramppaaminen jäi hyvin vähäiseksi. Sen sijaan ORAS:ssa koko suurin huvi on siinä, että omaa Secret Baseaan voi jakaa QR-koodin kautta muille ja lisäksi Secret Baseja ilmaantuu omalle pelikartalle esimerkiksi StreetPassin ja passerbyjen välityksellä. Ja niin, tietenkin kavereiden Secret Baseja saa lisättyä noiden QR-koodien kautta. Tää mahdollistaa aika kivojen Secret Basen lataamisen netistä, kuten vaikkapa Blissey-Secret Basen, jossa kouluttajalla on kuusi Blisseytä, joista sitten tihkuu aika määrät experience pointseja. Secret Baseissa voi otella omistajaa/omistajan kavereita vastaan, sillä nykyään Secret Baseen saa perustettua tiimin, kuten mullakin on Team Moon Moon. Tiimiin saa värvättyä kartalta Secret Baseista porukkaa omaan salamajaan, ja huhut kertovat, että myös oman salin perustaminen on täten mahdollista...


Aarune tuotantotiimin kera etsi Avrille sopivan Secret Base-paikan. - Ei enää pientä tunkkaista puolihomeista hökkeliä, vaan aiomme rakentaa Avrille majan, jossa lämpötila pysyttelee mukavan viileänä eikä homeongelmista ole tietoakaan.

Hurja remontti Hoenn Edition-tiimin mielestä tämä uusi uljas Secret Base ei luonnollisesti ollut riittämiin saamaan katsojia kyynelten partaalle myötä-onnesta, joten Avrin lahjominen jatkui Eon Ticketillä:


No okei, Hurja remontti Hoenn Editionilla ei ole mitään tekemistä Eon Ticketin kanssa, vaan sain sen hankittua eilen, kun olin käppäilin yhdessä kauppakeskuksessa Bristolissa. Kuulemma Suomessakin starttaa pian Eon Ticketin StreetPass-jako, joten onnea vain lipun hankintaan! Jos kumminkin kaipaatte lippua satavarmasti ja olette Turussa. niin StreetPass auki, ken tietää, saatan kävellä ohi 8).


Kaikki yhdessä: MOVE THE TRUCK!
Mutta hei takaisin nyt realityn pariin. Rakennus- ja sistustyöt kestivät ehkä minuutin, joten on aika esitellä Avrille ja katsojille Avrin uusi Secret Base (joka ei kyllä tämän ohjelman jälkeen ole liian salainen).

...
...
...
...
...

"Oh my God!", kirkui voice-over, sillä Avri marssi uuteen Secret Baseensa
tuppisuuna


... Ei ole kovin hääppöinen Secret Base, sillä en ole vielä päässyt kartuttamaan sisustustavarakokoelmaani liiaksiin. Mutta Secret Baset näyttää niin kivoilta! Tykkään noista pehmoleluista, niin söpöjä ja halittavia, vaikka ne onkin vain pelin sisällä :'(. En malta odottaa, että saan parempia tavaroita kasaan, sitten rakennan kivan tiimin ja jaan QR-koodin teille, niin voitte lisätä mut Hoennin kartallenne!

Olikohan tää postaus liian höpsö :DD.

Ajatuksia Secret Baseista? Entä onko kellään jakaa QR-koodia omaansa? Pahoittelen muuten, että en ole vastannut kommentteihin, koetan tehdä sen tänään/huomenna. Olen sukuloimassa tämän ja puolet ensi viikosta, joten vähän tällaista hankalaa tämä koneella kököttely on.

Luukkutehtävä

Päästä sisäinen sisustussuunnittelija valloilleen ja luo meille kaikkista siistein Secret Base! Secret Basen voi meille värkätä tietysti peleissä OmegaRuby/AlphaSapphire ja lähettää siitä kuva tai jopa QR-koodi baseen, mutta Secret Basen saa valmistettua myös tietysti RSE:ssä tai vaikkapa tällä näppärällä Secret Base Makerilla! Myöskään Secret Basen piirtäminen ei ole lainkaan poissuljettu vaihtoehto!

Lataa kuva kumminkin erilliselle palvelimelle kuten tinypiciin, imageshackiin yms. ja pistä kuvan linkki TÄNNE. Vaihtoehtoisesti kuvan voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen themovingforest@gmail.com. Aikaa tehtävän tekemiseen on koko viikonloppu!

Ja pokémoneja otteluun saa äänestää tietysti TÄÄLLÄ! :)


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

 1. hyvää tekstiähän tämän taas on. :D
  ainakin sulla on huumorintaju kohdallaan. "move the truck!" xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi kiitos :D. No eipä tämä kirjoitus tainnut sen enempää suosiota saada osakseen ^^''''.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!