Luukku I: Aloitus!

Haa! Tästä lähtee käyntiin Living in the Moving Forestin joulukalenteri, mutta mukana on jotain muutakin... nimittäin tänä vuonna joulukalenteri saapuu blogiin ainakin tuplasti parempana, sillä kyseessä ei ole vain mun joulukalenteri...


Vaan Munchlax Manian Munchyn ja Living in the Moving Forestin Avrin yhteinen kalenteri!

Lyötiin Munchyn kanssa viisaat (?) päämme yhteen ja tuloksena on nyt vaikka minkänäköistä aktiviteettia jouluksi teille lukijoille kuin meillekin! Tavalliseen tapaan blogissa tullaan näkemään joka päivä blogikirjoituksia, mutta lisäksi joulukuun viileneviä päiviä kuumentavat tuliset taistelut, kilpailut ja tietysti lopussa häämöttävät palkinnot.

Homma menee näin. joten lue tarkkaan...

 • Joka päivä, viime vuosien tuttun tapaan, blogiin tulee uusi kalenteriluukku, joka postataan viimeistään päivittäin iltapäivällä. Vaan tällä kertaa Avrin lisäksi blogissa pörrää vierailevana tähtenä Munchy! Millaisia kirjoituksia hän tuokaan blogiin? Ei auta muu kuin odottaa....
 • Kirjoitusten lisäksi, kalenteriluukkujen lopusta löytyy jokin tehtävä lukijoille, joihin vastataan täällä. Tehtäviä suorittamalla saat pisteitä, joista me pidämme kirjaa. Jotkut tehtävät ovat selvästi helpompia, osa enemmän aikaavieviä, joissain tehtävissä on selkeä oikea vastaus ja joissain tehtävissä arvoisa raati Avri ja Munchy päättävät voittajan. Luvassa on arvoituksia, pulmia, luovia tehtäviä, kirjallisia ja kuvallisia juttuja!
 • Lopulta eniten pisteitä keränneet osallistujat voittavat Pokémon-aiheisia palkintoja. Kyllä, kuulit oikein. Pidämme palkinnot salassa, mutta luvassa on Pokémon-aiheista fanituotetta ja krääsää, shiny-pokémoneja peleihin... :-----)
 • ... Vaan luulitteko, että siinä oli jo kaikki? EHEI! Me tässä Munchyn kanssa ollaan aikamme nahisteltu siitä, että kumpi meistä nyt on oikeesti se parempi kouluttaja, ja nyt on aika ratkaista tämä vuosisatoja kestänyt probleema. Munchlax Manian puolella järjestetään viikoittainen jymypaukku, joka on sivujen ylläpitäjien, Avrin ja Munchyn, välinen mittelö Pokémon-pelien maailmassa! Viikon ajan te lukijat voitte äänestää Pokémoneja, joista eniten ääniä saaneita tullaan näkemään Avrin ja Munchyn välisessä ottelussa. Pääsette myös etukäteen veikkaamaan ottelun lopputulosta. Äänestämällä ja veikkaamalla voi myöskin ansaita itselleen pisteitä ja näin ollen kartuttaa omaa pistetiliään. Äänestys tapahtuu täällä, ja päivittäin voi käydä äänestämässä kertaalleen tiimiläisiä. Pokémonit vaihtuvat myös viikoittain. Ottelut luonnollisesti kuvataan kaiken kansan silmille! Voi olla, että juuri sinusta olisi hauskaa nähdä Avri ottelemassa Munchya vastaan kuuden Magikarpin tiimillä... nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! :D

... tulikohan kaikki nyt tarpeeksi selkeästi? Ei auta kuin kokeilla! 
Kysykää pois, jos on epäselvyyksiä!
Tämän päivän tehtävä on helppo, ja pelkästään siihen osallistumalla saa pisteen. Huomautan, että tulevaisuudessa tehtävät ovat hyvin erilaisia ja vaikeampia, mutta aloitetaan helpolla :-).

Tehtävä kuuluu: Kerro kuinka kauan olet fanittanut Pokémonia? Käypäs kirjaamassa vastauksesi tänne, äläkä unohda antaa nimimerkkiäsi tai sähköpostiosoitetta! Nimimerkki ja sähköpostiosoite ovat tärkeät, koska pidämme kirjaa pisteistä siten ja sähköpostilla otamme yhteyttä voittajiin. Sähköpostiosoitteella myös erotamme esimerkiksi sattumalta samaa nimimerkkiä käyttävät kävijät toisistaan.

Ja käykäähän myös äänestämässä pokémoneja taistoon täällä

Huomenna palataan taas Hoennin maailmaan AlphaSapphiressa ja vuorossa on uusi tehtävä. Ei muuta kuin rattoisaa joulun odotusta!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

16 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta! Odotan innolla jo tulevia kirjoituksia c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Huomenna taas uusi luukku, joka on vähän jännittävämpi kuin tämä tylsä aloituskirjoitus :D.

   Poista
 2. Ei vitsi, mahtavaa! :D Odotan hyvin suurella innolla mitä kaikkea on luvassa, ja tulen varmasti ottamaan osaa päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiva kuulla! Kyllä tästä Munchyn kanssa joku katastrofi saadaan vielä aikaiseksi :DDD.

   Poista
 3. No johan oli yllätys! Oon melkeimpä enemmän innoissani tästä kalenterista kuin Alpha Sapphiresta :D Nyt kekesimään erikoisia pokemoneja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, siinäpä aikamoinen kehu! Mekin ollaan aika innoissaan... ja toivottavasti mulle ei äänestetä mitään kuuden Magikarpin tiimiä :DD.

   Poista
 4. Woooouuuu, supersiisti kalenteri >:O!! Pakko todellakin kytätä tätä nyt tiiviisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos! :D Ja jee, mahtavaa! Mä odotan Munchyn höpinöitä aika innolla!

   Poista
 5. Ihana idea teillä :D rakastan blogien joulukalentereja :33 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeillaanpas kommentoida nyt kun viralliset tunnuksetkin! Kiitosta vain, toivotaan, että pidetään taso edes jotenkuten hyvänä:D

   Poista
 6. Meinaatteko pistää ottelustanne videon? Ois mukava nähdä ottelunne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jonkin sortin kuvaaminen olisi tarkoituksena, saa nähdä ollaanko sen verran teknisesti lahjakkaita että onnistutaan!

   Poista
 7. Tää on kyl mahtava idea! Ootan innolla molempien juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin odotan innolla, että mitäs tästä tuleekaan :D.

   Poista
 8. Aivan mahtava idea tämä! :D Yritän ehdottomasti vastailla tehtäviin joka päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ja pisteitä annetaan aika eri määriä ja joissain tehtävissä on selviä voittajia, että jos joskus jää osallistumatta, niin se ei kaada vielä mahdollisuuksia :3.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!