Luukku XVII: Taskullinen taskuhirviöitä

No moi! Tänään on lento kohti Suomea, jihii, joten mitenkäs aion kuluttaa lentomatkan ja sitä edeltävän juna-matkan? Helsinki-Vantaallakin odottaa vielä kahden tunnin ajomatka kotia kohti, joten jotenkin on varustauduttava.


Satuin bongaamaan tämän pienen kirjaisen kirjakaupassa. Olin alunperin kuolaamassa Pokémon Adventures-pokkarien perään, mutta mukaan tarttui tämä opus. Kyseessä on Unova-pokémoneja esittelevä sarjakuvastrippejä täynnä oleva pieni kirjanen, jossa paitsi opitaan "uusien" (silloin pari vuotta sitten uusien) pokémonien nimet, mutta myös kaikennäköistä pientä nippelitietoa. Osa jopa sellaista, mitä en alunperin tiennyt :O. En ole tätä kokonaan lukenut, vaan katsonut strippejä sieltä täältä, joten tästä tulee ehdottomasti matkalukemista!

Sarjakuvat ovat neljäpanelisia strippejä ja meikä yritti kuvata teidän iloksi nyt parit sivut! Kuvat ovat vähän huonolaatuisia (klikatkaa ihmeessä kuvia, niin ne aukeaa suurempina), mutta kyllä niistä selvän pitäisi saada. Näissä stripeissä pitäisi olla jotain huumorintynkää, mutta suurin osa on kyllä aika puujalkajuttuja. Mun mielestä nää on kumminkin viihdyttäviä kaikessa kankeudessaan :D. Lisäksi mitä olen selaillut, niin pokémoneilla on ihan mahtavia persoonallisuuksia ja ne on välillä aivan häikäilemättömän itsekkäitä näissä sarjiksissa :D.

No mutta sikseen höpinät, ja kuvia. Lukusuunta on muuten ihan länsimaalainen :)

Tässä Snivy yllättää Oshawottin ja Emolgan...


Ja nyt pääsemme seuraamaan Gothitellen treffejä... näissä sarjiksissa on ollut yllättävän paljon pokémonien välisiä seurustelusuhteita :D.


Mutta miten oikeastaan kävi Oshawottin ja Emolgan puhelinleikille?


Oshawott seikkailee useammissakin stripeissä. Ja miksei suotta, onhan tuossa saukossa aika karismaa!


Siinä pari otetta kirjasta :D. Näähän on ihan pöljiä tavallaan, mutta jollain tapaa tosi sympaattisia ja ainakin nyt, kun innostuin piirtämään tuota omaa sarjakuvaani, niin on kiva nähdä eri pokémoneista ilmeikkäitä kuvia eikä pelkästään niitä Sugimori-arteja.

Toivottavasti piditte, tuli taas tällainen kevyempi hömppäpostaus vähän kuin Munchyn parin päivän takainen mainio meemi-kirjoitus.


Ai niin, pakko vielä esitellä, kun sain poikaystävän vanhemmilta joululahjaksi poképallo-korvikset :D.

Luukkutehtävä

Kerta tässä kirjoituksessa esittelin tuota Pocket Comics-kirjaa, niin nappaanpas sieltä poikkeuksellisesti monivalinta kysymyksen tälle luukulle.

Kun Vanilluxen kummatkin päät suuttuvat yhtä aikaa, mitä tapahtuu?

a) ne ampuvat jääläjiä suistaan, b) ne ampuvat lumimyrskyn sarvestaan vai c) ne luovat jäisen lumimyrskyn

Lähetä mielestäsi oikea vastaus TÄNNE!
Ja käy toki taas äänestämässä ottelu-pokémoneja mulle ja Munchylle täällä.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. an arm.. with a mouth XDD hyvältä ostokselta kyllä kuulostaa, tai ainakin muhun puree tollanen joskus jopa vähän 'köyhä' läppä :DDD Ja aikas söpöt korvikset muuten ! Ite kuolaan aina jotain Ebayn pokemonpaitoja, mut ei kukaan suostu koskaan sponsoroimaan niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Fantasiapeleissä näytti löytyvän tämä mestariopus, suosittelen kyllä kaikille köyhemmän huumorin ystäville :D. Tuossa oli vielä yksi sellainen strippi, jossa Venipede halusi ryhtyä koomikoksi ja sen vitsit oli kyllä niin pakkasella että :D.
      Ooh, sun on löydettävä kyllä sponsori! Mä sain just Pikachu-sukat! :O

      Poista
  2. Saanko kysyä, tuletko Suomeen vain jouluksi vai onko kyseessä loppullinen paluu Suomeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vain jouluksi, valitettavasti :/. Ensi syksyksi palaan "lopullisesti" Suomeen. Kamala ikävä tänne!

      Poista
  3. Hajosin totaalisesti tuolle Gothitelle x Hydreigon sarjikselle! Gothitelle kun on yksi lempi-Pokémonejani, niin luonnollisesti jo senkin takia olin aivan haltioissani, mutta tuo viimeinen ruutu ja Gothitellen ilme... ai että:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pystyitkö samaistumaan Gothitellen treffikokemuksiin? :D Pitää ehkä kuvata näitä lisää, musta Gothitellekin esiintyy parissa eri sarjakuvassa :D.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!