Joulun Pokémon-saalis


Tässä on meikäläisen tämän joulun Pokémon-lahjasaalis... joka näyttääkin varsin hyvältä! Sain siis aika paljon Pokémon Adventuresia (osat 1 ja 4, BW Adventuresin osat 3 ja 5 sekä Pokémon Mystery Dungeon Ginji's Rescue Team), Pokémon-värityskirjan, jonka kaveri oli hankkinut ollessaan Japanissa, Pikachu-sukat, jotka toinen kaverini oli hankkinut myöskin Japanissa käydessään, sekä TCG-kortteja. Ja aiemmin sain vielä poképallo-korvikset, joita ehdinkin esitellä teille aiemmin.

Varsin mainio saalis, pakko sanoa, olen ollut siis kiltti ^__^ :D. Saiko kukaan muu mitään Pokémon-aiheisia lahjoja? Ajattelin, että nyt kun olen innostunut uusiksi oikein kunnolla Pokémon-mangasta, niin voisin alkaa kirjoittelemaan niistä "analyysejä",,, jos se ketään kiinnostaa? Toisaalta, meikällä on aika monet anime-kirjoituksetkin vielä kesken. Huhuhuh, tässähän pitäisi alkaa bloggaamaan 24/7, että ehtisi kaikki ideat kirjoittaa blogiin asti.

Ja siitä tulikin mieleeni, että olisi tulevaisuudelle kiva tietää, millaisesta päivitystahdista täällä tykättäisiin. Jotenkin tuntuu, että tämä päivittäinen tahti on käynyt ehkä lukijoiden mielestä tylsäksi (vai onko?)? Olisi siis kiva, jos viitsitte äänestää tähän polliin!


Kuinka usein haluaisit lukea uusia blogikirjoituksia?
Kerran viikossa
2-3 kertaa viikossa
Useammin!
Vaikka joka päivä!
Poll Maker


Ja äänestäkää edelleen minun ja Munchyn pokémon-tiimiä viimeiseen otteluun täällä! Avri kiittää ja kuittaa!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Mitään pokemon lahjoja en saanut, en ollut kyllä mitään toivonutkaan :) Aika kasa sulla, toi Blastoise korttipakka(ko?) on kyllä päheen näköinen.

  Minun puolesta saisit blogailla vaikka joka päivä, käyn täällä kuitenkin kurkkimassa päivittäin "kierroksellani", ja tässä joulukuun aikana onkin ollut kiva kun on ollut joka päivä luettavaa. Mutta tietysti kirjoittelet omaan tahtiin, ettei homma ala maistua työltä :) Munhyn kynäilyt on myös olleet niin mainioita että ehkäpä herra voisi jatkossakin jotain raapustella, onhan täällä tosiaan tuo vieraileva kyvä hommeli.
  Mutta tässä vaiheessa iso kiitos tämän vuoden kalenterista teille molemmille. Toivotaan ensivuodesta yhtä mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ilmeisesti ollut ihan super kiltti tänä vuonna :D. Mä lähinnä toivoin paria Pokémon-mangapokkaria, kun äiti väitti, että sillä ei ole mulle mitään lahjaa ja nyt pitäisi äkkiä keksiä jotain, mitä haluan, niin tulivat siten mieleen. No äidin puheethan oli ihan pötyä ja sillä oli valmiina jo vaikka mitä :D. Muut Pokémon-tavarat olivatkin ihan yllätys :D.

   Kiva kuulla! Ehkä useammin viikossa, tyyliin 3-5 kertaa voisi alkaa yrittää.

   Poista
 2. On kivaa että blogi on aktiivinen, mutta jos kirjoituksia tulee ihan joka päivä, se on jo mielestäni liikaa. Tämän kalenterinkin kanssa mulla kävi vähän niin, että kun muutama postaus jäi vahingossa väliin kiireiden takia, niin jäin sitten tavallaan jälkeen postauksissa, enkä lukenut niitä enää yhtä aktiivisesti.

  Pari postausta viikossa olisi mielestäni ihanteellinen tahti. :) Mutta sinähän siitä päätät. Hyvää Joulua vielä Avrille, näin myöhässä! Ihanat Pikachu-sukat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota minäkin mietin, että ehkä tuo jokapäiväinen olisi niin lukijoille kuin ihan bloggarillekin :D.

   Kiitos kovasti Anonyymi! ♥ Ja nuo Pikachu-sukat on kyllä tosi herttaiset :D.

   Poista
 3. Ainoa joululahjani oli sukat ja yksi joulukortti. Oon aika foreveralone.
  Ja itselleni kävisi aikalailla vaikkahan jokapäiväiset postaukset. Avri on paljon minuu mielenkiintosempi kun puhutaan pokémonblogaamisesta niin näitä lukee mielellään. :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olit tuhma >:D.
   Aaww, no voi kiitos ^^'''. Kiva kuulla, että miellyttää nää höpinät!... Vaikka oonhan mä ollut täällä äänessä jo kohta viisi vuotta. Huh huh.

   Poista
 4. Ehdin kirjoittamaan jo jonkin verran mutta läppäri lopetti toimimisen. NICE.
  Sain yllättävän paljon joululahjoja, mutta ehdottomasti parhaat niistä ovat the Legend of Zelda Link- nendoroid ja R.J. Palmerin Realistic Pokemon- taidekirja * - *
  Mielestäni 1-3 kertaa viikossa olisi hyvä postaustahti. Kukaan ei pidä postaustauoista ja blogien joulukalenterien jokapäiväiset postaukset olivat vähän liikaa ainakin minulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hnngh, oh, I feel you. Mulle on käynyt usein niin, että olen vastannut johonkin pitkään kommenttiin pitkästi ja sitten painanut Julkaise-namiskaa... ihan vaan huomatakseni, että netti onkin poikki ja koko kommentti haihtunut taivaan tuuliin.
   Ooooooh, hei hiukan kivan kuuloisia joululahjoja! Mun oli aivan pakko guuglettaa kumpikin :D.

   Toi on kyllä totta, että ehkä tuo 1-3 kertaa viikossa on hyvä tahti. Saa blogistikin hengähtää :D.

   Poista
 5. Aikamoinen Pokémon-saalis, olen vähän kateellinen! Itse en saanut mitään Pokémon-aiheista, tosin enpä sitä koskaan pyydä tai toivokaan, enkä nyt kyllä muutenkaan keräile kummemmin Pokémon-aiheisia juttuja haha :D mutta joku Adventures-pokkari olisi joskus ihan hauska lisä kirjahyllyyn! Manga-analyyseille vihreää valoa meikäläiseltä.

  Postaustahdiksi äänestin 2-3 postausta viikossa. Tuon joulukalenterin aikana opin, että päivittäinen postaustahti on aika hässäkkää paitsi itse blogin ylläpitäjälle niin myös lukijoille! Vaikka jaettiinhan me niitä postausvuoroja, mutta silti :D Mielellään muuten palaan Vierailevan Kynän merkeissä, jos satun jonkin mojovan blogipostauksen keksimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin huomannut, että ostan kaiken tarpeellisen aina itselleni, niin oikeastaan en koskaan joulusellakaan TARVITSE mitään. Niin sitten tulen aina maininneeksi, että Pokémon-harrastustani saa tukea kaikkina merkkipäivinä sun muina kissanristijäisinä :D. Näin se kokoelma kertyy. Manga-analyysia tulee ihan lähiaikoina, innostuin itsekin asiasta oikein kunnolla.

   Ehdottomasti, saat kirjoittaa oikeastaan koska vain (kunhan etukäteen ilmoitat siitä :D). Niitä sun postauksia oli tosi ilo lukea.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!