Inhokkipokémonit ála Avri

Tättärääääää, toinen kirjoitus tähän iltaan ja inhotaan lisää pokémoneja. Toiseksi viimeistä viedään tässä listaussarjassa.


Toisella sijalla on oikeastaan siis Reuniclus, mutta koska sen kahdessa edellisessä muodossa ei ole mitään kehumista niissäkään, niin tämä toinen sija menköön siis kaikkineen Reuniclusille, Duosionille ja Solosikselle.

Eeewwww inhoan näin limapalloja. Siinä se syy oikeastaan tulikin. Näiden epämiellyttävyyden taustalla ei ole mitään hienoa stooria kerrottavaksi tai Pichun tapaista ragea siitä, että näitä näkisi liikaa, mutta nämä ovat vaan ällöttäviä limakasoja. Kirjaimellisesti. Pahinta on, ehkä samaan tapaan kuin alkiopokémon-Mewin kohdalla, että nämä solupokémonit on taas yritetty tehdä niin viimeisen päälle söpöiksi. Siis tollasiksi oikein stereotypia-söpöksi :(((((. AAArrhghghghghgh.


Koska kyseessä ovat solupokémonit, joiden ympärillä on vielä viehättävästi tuollaista vihreää kivaa solulimaa, niin ei näiden pitäisi olla mitenkään tuollaisia mukasöpöjä D:. Ääh, en osaa selittää, mutta siis pääpointti nyt kumminkin on se, etten näe näissä mitään söpöä ja sekin väkisin väännetyn oloinen söpöys, mikä näissä on, lähinnä karmii. Lisäksi toi solulima herättää sellaisia epämiellyttäviä kysymyksiä, kuten voiko tuohon limaan tunkea sormensa ja uppoaako se kuinka nätisti sinne sisään? Eeewww.

Koko ajatus solupokémonista on muutenkin ihan kammottava, yäääh :D. Tykkään kyllä, kun tekevät erilaisia pokémoneja ja idea on hieno, mutta ei se silti tarkoita sitä, että mun täytyy yhtään tykätä tästä, eikös niin? Nämähän siis perustuvat erityisesti tuohon mitoosiin, jossa siis solun tuma jakautuu kahdeksi identtiseksi kopioksi. Vaikka tässä pokémonissa ei nyt tapahdukaan varsinaisesti juuri mitoosia, niin Solosis kumminkin laajenee samaan tapaan ensin Duosioniksi ja sitten Reunicluksiksi. Ja tää on vaan ällöä, eeww. Erityisen kamalaa on kuitenkin se, miten tuo Solosiksen pää tuntuu halkeavan entistä enemmän kehitysmuotojen edetessä. Ensin tuossa Solosiksen päässä on tuollaiset syventymät, Duosionin päässä menee tuollainen hassu viiva ja Reuniclusin päässä tuo viiva on entistä huomattavampi, joka periaatteessa halkaisee sen pään kahtia. Hyi helvada, mitäs jos jonain päivänä tuon pokémonin pää oikeasti halkeaakin kahdeksi kappaleeksi tuon liman sisällä :D.


Lisäksi mulle tulee Solosiksesta jostain syystä kauheasti mieleen tämä joku Digimon, jonka nimeä en ees tiennyt. Häiritsevää. Ehkä ne on noi randomit keltaiset töttöröt kummassakin pokémonissa ja se, että Solosiksen Sugimori-artin vihreä sävy on enemmän lähellä tuota digimonin vihreää kuin tämä Dream World-artwork. Ja niin muuten, mikä tuo Solosiksen keltainen kiehkura ylipäätään on olevinaan??? Mihin se yhtäkkiä katoaa Duosionissa?


Äh, musta tuntuu että kirjoitukseni on ihan ruosteessa nyt, enkä osaa yhtään selittää, miksi nämä ovat niin epämiellyttäviä. Ei vaan nappaa pätkän vertaa nämä isopäisetmukasöpöt otukset. Ja mikä tietysti ärsyttää erityisen paljon, on se, että tosi monet tykkäävät näistä ihan hirveästi ja Reuniclus on vielä pirun hyvä pokémon! AAaarrgh, mikä voisi olla ärsyttävämpää kuin se, että inhokkisi olisi oikeasti otteluissa ihan loistava ja mainio ja kaikki muut tykkäävät siitä.

Pokémon, johon en haluaisi koskea :(.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

12 kommenttia:

 1. Voi reuniclus parkaa :D Itseltänihän tämä pope löytyy white 2:n tiimistä nimellä Jellybelly. Nimen tarkoitusta voin valaista: oltiin koulumme kanssa kulttuurimatkalla lontoossa ja ostettiin sellasesta pikkukaupasta marmeladi karkkeja, joiden nimi oli jelly belly-candies. Sitte bussissa kaverini tokaisi vihreän makeisen näyttävän ihan solosikseltani <3
  Mutta joo... Ajatus siitä että pokemon perustuu soluun... JOKA VIELÄ HALKEAA KAHTIA!!! Not so cute... Jakautuukohan reuniclusit taas uusiksi solosikseiksi... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw, söpö tarina lempinimellä :D. Tollaset kaikki pikkukertomukset on niin mahtavia, multakin löytyy vaikka mitä kummia ja legendaarisia taustoja pokéjen lempinimien takaa...!
   Totta muuten, ehkä tuo Reuniclusin käden pallot lopulta tipahtavat pois uusina Solosiksina... tai jos se pää vaikka halkeaa kahtia yhdeksi uudeksi Solosikseski :((((. Eeeewwww en tykkää hrrrr.

   Poista
 2. Reuniclus on ikävä kyllä tosi hyvä, ja haluaisin käyttää sitä tiimissä, mutta en vain pidä pokemonin ulkonäöstä. Duosion on vilä sopivan yksinkertainen, mutta tähän viimeiseen on sitten tungettu vähän liikaa kaikkea kättä ja värikästä palluraa. Jos jostain saisin käsiini shiny version tästä niin sitä voisin käyttää. Jotenkin sininen väri miellyttää tässä tapauksessa enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kanssa samaa mieltä tosta shinystä! Sininen olisi paljon parempi, vaikkei sekään nyt saa mua millään muotoa hurraamaan tälle pokémonille... Tuo vihreä limakerros vaan ei houkuttele pätkän vertaa. Ihme räkäpokémon.

   Poista
 3. Älä huoli Avri, oon nimittäin kanssas hyvin samaa mieltä näistä kahesta. Jotenkin tosi ällöttäviä limakasoja, jotka leijuu ilmassa ja yrittää näyttää söpöiltä, joita eivät kyllä tosiaankaan ole! Hyi helvetin helvetti, anteeksi nyt vaan! D:

  Tuo keltainen ihme vieteri tuon yhden päässä näyttää musta oikeesti joltain kakkakikkaralta. Haha! Sitten tuon seuraavan muodon päästä on tosiaan irti tuo pala, mikä on ihan sairasta oikeesti! Yöööööök! Sanon minä! Ja tuo viimeinen muoto näyttää kanssa ihan sairaalta! Se on kyllä musta pikkuisen söpö naamasta, mutta kun sen pitää leijua tommosen liman sisällä, ja nuo sen "käsivarret" on tolla lailla poikki, niin hyi hyi hyi helvetti ei oikeesti, en kestä näitä!

  Kaikki kolme on tommosia kaameita limalöllöjä, ja mustakin näyttää että niiden pää olis venymässä ihan kahtia ja pois, hyi hyi, en haluu edes ajatella näitä kolmea, niin hirveitä ne musta on! Aivan yksiä kamalimmista pokeista mun mielestäni! En ikinä ottaisi tiimiini, vaikka olisivat kuinka hyviä! Viemäristä alas vaan!

  VastaaPoista
 4. Oon aina ajatellut nämä kolme jotenkin tosi neutraaleina pokemoneina, mutta nyt valaisit mulle miten kamalia tapauksia nää itse asiassa onkaan! :O

  En ole ajatellut että nämä leijuis missään limassa, vaan pikemminkin jossain ihme hyytelössä, joten se lima noiden ympärillä ei ole haitannut. En kuitenkaan jotenkin ole älynnyt noita viivoja noiden päässä ja noita irtopaloja ja kaikkea yöööh! Onpas nää ällöttäviä tyyppejä! Onneksi en ole ikinä ottanut tiimiini!

  VastaaPoista
 5. Kamalia poksuja!Vihaan niitä.Gothitat ovat mukavampia,ja olen muuten muuttanut tiimiäni:*Torvien ääntä*Emboar!Excadrill!Virizion!Tornadus!Zebstrika,surffatessa Frillish!Jaaaaa Emboarr!!!
  Vaihdoin pikkuveljen Emboarin itselleni,ja pikkuveljen Tornaduksen itselleni.Kjäh,kjäh kun olen ilkeä...Eliittinelikko on muuten pirun vaikea!Siinä ei nuokaan loistopokemonit auta...

  VastaaPoista
 6. En ole ikinä ajatellut tätä monsua mitenkään ihmeellisemmin, mutta nyt kun rupeaa miettimään niin ensinnäkin, mitä nuo Reunicluksen pallot noissa käsissä on? Siis onko se oikeasti haljennut tuollaisiin osiin tai jotain?? Koska yäk. Miksi tuo viimeinen pallo on sitä paitsi ihan pinkki ja sitä seuraava keltainen?? EI pysty käsittämään. Ja Digimon-vertaus, meikä tykkää, hahah. Nyt varmaan itsekin yhdistän nuo kaksi aina toisiinsa kun ei aiemmin olisi tullut mieleenkään.

  No, all-in-all, outoja ovat... Ja Solosiksen ihme keltainen pääkiehkura saa mietityttämään. Sen olisi voinut ihan hyvin jättää pois, ellei sillä sitten ihan oikeasti ole joku merkityskin.. ö_ô

  VastaaPoista
 7. En kanssa tykännyt näiden hypetyksestä, tosin nyttemmin suhtaudun aikas neutraalisti näihin :D Tuosta Reunicluksen limakuoresta on joku tehnyt hauskan sarjiksen, missä Pikachu pyytää päästä kokeilemaan sitä ja Reuniclus itte hyppää limastaan pois. Pikachu sitten kait vähän kuin hukkuu sinne...
  Solosiksen kiekurasta tulee mulle mieleen joku napanuorantapainen D:

  VastaaPoista
 8. Hyi. Nyt minuakin alkoi ällöttää Reuniculus ja sen muodot, kun aloin ajattelemaan mitoosia ja miten pokemon syntyi sen mukana. Laajeneeko sen jokaikinen solu ja niiden mukana aivot vai ei, mietityttää ja tekee pokemonista kuvottavan ilmestyksen. Hyi hirvitys!

  Muutenhan tuo söpöliini menettelisi, mutta tuo mitoosi-ilmiö pilasi sen viehätyksen ja aiheutti ikävän sivumaun.

  VastaaPoista
 9. Itse pidän Reuniculuksesta. Digimonhulluna sanon että tuo digimon on Bubbmon/Babumon, Tentomonin eka muoto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaaaaaaa kiitos tiedosta :D. Kyllä mäki joskus aikoinaan Digimonia katselin, mut en kyllä oikeen tiedä noista mitään enää.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!