Luukku XVII: Pokémonia parissa sekunnissa...

Koska olen kuumeessa ja sairas, en jaksa kirjoittaa :(. Siksi linkkaan kaksi muutaman sekunnin videota näin masentavan maanantain kunniaksi. Nyt menen sänkyyn toivottavasti tervehtymään...Toivottavasti huomenna jaksailisin kirjoitella jotain :)! Pitäisi sitä hävyttömästi keskenjäänyttä Keinotekoiset pokémonit-sarjaakin päivitellä!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Voi voi, parane pian Avri! Ihanaa että jaksat kipeenäkin tuoda meille lukijoille iloa ja laittaa tänne tän päivän luukun :) Kiitos siitä! Ja olihan tuo diglet-video aivan mahtava! ★★★★★ tähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos, olet mainio ♥. Oon edelleen valitettavasti tosi kipeä, mut koetan tässä parantua jouluksi! Ja kirjoittaa tän päivän luukkuun jotain kivaa. Ja Diglett on ihan paras!

   Poista
 2. Tuo Haunter on hullu...Jos osaisin,varmana tekisin silmistä tollaset!;)Oon laittanut nuo uudet Anonyymi-tekstit,ja lukenut koko blogin läpi kolmessa päivässä.Oma enkka blogin lukemisessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haunter on just sopivasti hullu :D. Ja kiitos uusista kommenteista ja tervetuloa lukemaan blogia! Ihan sairaan siistiä saada uusi lukija :).

   Poista
 3. Aaaaa Gengar~♥
  Mutta paranes pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritetään...! Tosi takapuolesta, kun yleensä mulle ei nouse lainkaan kuume, mutta nyt oon jossain superkuumeessa. Kiitos kommentista ♥

   Poista
 4. Paranemisia! ♥ Ihanaa, että pysyt tässä luukku per päivä -tahdissa vaikka olet kipeänä, tällaiset pienetkin postaukset piristävät kummasti.

  Diglett-video, HAHAA. Kuolen söpöyteen, awwwss~♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiitoooss! ♥ Enhän mä nyt enää tässä vaiheessa voi jätättäytyä tahdista pois, kun oon jo näin pitkälle selvinnyt :D. Välillä on kyllä sellanen "nnhnhnhhhghgn en haluu"-olo, kun pitäisi kirjoittaa :D.

   Elä kuale sentään, vaikka SÖPÖ se Diglett onnnn ♥. Vähän niinku sun kommenttikin, kiitos siitä!

   Poista
  2. Ymmärrän täysin, ite kun oon kokeillut blogin pitämistä niin eihän siitä oo tullut yhtään mitään. :D:D

   ~DIGLETT♥

   Poista
  3. Et arvaakaan kuinka monta blogia oon tän lisäksi aloittanut ja tätä blogia ennenkin kirjoittanut... ihmettelen vieläkin, miten oon onnistunu blogihistoriani huomioon ottaen pitämään Liikkuvan metsän elossa :D WOHAA!

   ~DIGLETT♥

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!