Random IV: Pokémonäänet animessa (inhokit)

Heti suosikkien perään inhokit, totta kai... vaikka niiden pitäisi olla aika selvät :D.


Hoho, tässä on KAKSI inhokkiani sitten samassa paketissa. Piplup ja Buneary. Voi korvaraukkani...


Hei tästäkin saa monta kärpästä yhdellä iskulla, koska Pichuilla on ihan sietämättömän rumat äänet ja niin on myös TEDDIURSALLA! Miksi mun nallelle on annettu tuollainen hirviöääni? En kestä laisinkaan. Btw, videossa kuuluu myös hurmaavan Wooperin uppah-ääni, olisi varmana pitänyt listata se edelliseen kirjoitukseen ♥.

Myös muita pirun rasittavia ovat Starlyn (ja Staravian ääni on rumalla tavalla vaan hauska), Bayleefin, Bidoofin ja Mewin äänet :(.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

 1. Myös mustakin Pichun ja Teddiursan äänet tossa videossa on ihan kamalia! Oikeesti miks toi nalle kuulostaa tolta!! Teki mieli vaan ampua se heti kun se päästi äänen suustaan! Jotenkin yäähhh!

  Wooperin ääni on kyllä ihana, ja se onkin yksi suosikkipokemonejani :) Mä taas itse asiassa pidän tosi paljon Bayleefin, Bidoofin ja Mewin äänestä, vaikka välillä Mewin vinkuminen särähtääkin vähän korvaan. :/ Piplupista ja Bunearysta en ole oikeen mitään mieltä. Eivät vaan herätä mitään tunteita mussa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Pichu ja Teddiursa, hnghhg :( Ja Teddiursa kun on muuten niin söpö, mutta tuo ääni on kamala. Inhoan tota painotusta ja pientä viivettä tavujen välillä, kun se sanoo tuon nimensä noin "Tedi---ursa". Ja Pichut...

   Wooper on niin ♥ ♥ ♥. Hitto, perustetaan joku Wooper-fanikerho, kun se on niin tuommoinen söpöläinen. Se on tossa videossakin ihana, kun Teddiursa vaan painaa sitä naamasta niin johan vettä suihkuaa suusta :D.

   Poista
  2. LIITYN WOOPER-FANIKERHOON! ♥ Itse asiassa kyseinen suloisuus voisikin olla Random Pokemon Appreciationin vieraana jossain vaiheessa? ;)

   Poista
  3. Juu, perustetaan Wooperin fanikerho! :D Wooper on aina ollut yksi lempparipokeistani ja haluan näyttää maailmalle että FANITAN SITÄ! :DDD Go Wooper, woohoo! Hahaha! Oot ihana!

   Ehkä mun pitäisi rauhottua vähäsen...

   Poista
  4. EI MUUTEN VARMANA RAUHOITUTA :O.

   Kerho pystyyn, tai miksei saman tien rekisteröidä yhdistys. Wooper RY :DD. Aletaan ajamaan Wooperin asemaa Pokémon-mediassa, Wooper ainoaksi aloituspokémoniksi peleihin ja Pikachu vaihdetaan Wooperiin jne :DDDD

   Olette ihania ♥.

   Poista
 2. Ihana toi Wooper kyllä kun se suihkuttaa tota vettä kun sitä tartutaan noista ihme jutuista poskissa :D Wooper oot ihana! <33 myös munkin mielestä! Ja sitten tossa lopussa kun nuo Pichut (joilla on kyllä tosi ärsyttävä ääni) alkaa kipinöidä, niin kaikki muut on ihan kauhuissaan ja tämä vaan hyppii iloisesti hymyillen. Tosin Wooper on ainoa joka väistä sähköiskun XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wooooooper ♥! Niin mainio ja söpö! Wooper-fanikerho sen kun vain kasvaa, wohaa...

   Poista
 3. Liityn Wooper-fanittajiin!Koittakaapa muuten vizzediä netissä,siellä voi pelata loistavia poksupelejä!

  VastaaPoista
 4. Taas kauhistelen ylemmän ääniklipin ääniä.. Kaikkia niitä.. Nyyh miksi.

  Vastavuoroisesti minä tykkään Pichun äänestä. Se vetoaa minuun jollakin ihmetasolla, ja kuuntelen mieluummin sitä kuin Pikachua(vai johtuuko se siitä kun Pikachua joutuu jatkuvasti kuuntelemaan?). Teddiursa on varsin mitäänsanomaton, mutta Wooper on mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hirveää tuskaa? :(

   Ei ei ei ei ei eieieeieieiieieiei, EI Pichuille :D. Mutta ehkä hyväksyn eriävän ja auttamatta tietysti väärän mielipiteesi, kun toteat oikeaoppisesti Wooperin olevan mainio.

   Poista
 5. Miks nintendo luo joitain tollasta :3333 Harmittaaa! alas teddiursa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Teddiursa on muuten söpö, mutku toi ääni :(.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!