Random III: Pokémon äänet animessa (suosikit)


En ymmärrä, jos videon ideana on esitellä Staryun ääntä, miksi siinä on noin paljon kaikkea täysin turhaa roskaa mukana? No mutta kuitenkin, Staryulla on aivan upea ääni! Kiistatta parhaimmistoa Pokéanimessa mun mielestä :3.


Toinen iso suosikki on Totodile!!! Rakastan sen kurkkuääntä ja se on niin söpö ja mahtava. Totodile on niin aaws.


Ja viimeisenä mainintana Regitrion äänet, jotka ovat niin uskomattoman mehukkaan ihanan kuuloisia. Näissä korva lepää, tosin Regice on pitemmän päälle hiukan ärsyttävän kuuloinen. Mutta Regirock ja Registeel! Minulle kiitos nämä!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

12 kommenttia:

 1. Staryun ja Totodilen äänet rulettaa! ^^ Tosin nuo Regien äänet olivat miusta ihan hiton pelottavia, varsinkin ekalla katselukerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, Staryun ja Totodilen äänille kunniaa! En oo kyllä koskaan kuullutkaan, etteikö joku ois niistä pitänyt :). Mustakin, etenkin toi Regirockin ääni on hiukan pelottava... mutta siksi siitä tykkäänki :). Kiitos kommentista Riuku!

   Poista
 2. Staryun ääni on jotenkin tosi jännä :D Ei näytä yhtään että tuollaisella söpöllä meritähdellä olisi jotenkin noin... öh, MIEHEKÄS ääni! Siksi mäki pidän sen äänestä. Myös Totodilen tuo kurkkuääni on ihana <33 Noiden robottien äänet on musta jotenkin sellaiset ei-niin-pokemonmaiset, minkä takia tykkään niistäkin ihan sikana!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta noissa Staryun ja Regitrion äänissä on kanssa tosiaan tollasta hiukan ei-niin-pokémonmaisuutta, mikä tekee niistä niin hienot... Ne on niin tunteettoman kuuloisia, etenkin Regitriolla :D. Tykkään valtavasti!
   Starmiellahan on myös aika samankaltainen ääni kuin Staryulla, mutta sillähän se on ehkä hitusen naisellisempi mun mielestä :3. Sopii hyvin.

   Poista
 3. Ohh, kiitos kun nostit nämä esille, huippuja kaikki. Regitrion äänet on yllättävän hienot, vaikka itse monsut onkin aika kummallisia *ei ymmärrä*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta Regitrio oli ennen vähän outo ja en oikeen välittänyt niistä, mut nykyään etenki Regirock ja Regice on ihan mahtavia. Niin outoja ja kummia ja ihan onton oloisia sisältä. Loistavat äänet ♥.

   Poista
 4. Minä en voi sietää Totodilen ääntä! Jokin tuossa kurkkukurnutksessa saa naaman irveeseen ja se on varmaan yksi syy siihen miksi en pidä koko pokémonista. Kolmannessa elokuvassa on se kohtaus, jossa Ash käyttää Totodilea päästäkseen kristallien läpi ja sen jälkeen Toto iloisesti hypellen juhlistaa ääntelemällä, se on yksi kauheimmista hetkistä, yök kauhea. :DD

  Regitrio voisi levyttää albumin, ihan selvä dubstepiä. Tuo Regirockin unts unts unts mm. 0:06 kohdassa on selvästi se bass drop. Ihan hassuja ääniä, mutta pitäydyn yhä mielipiteessäni etteivät nuo kolme tunnu yhtään miltään pokémoneilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ MITÄ TÄMÄ ON EI KUKAAN VOI INHOTA TOTODILEA :D!!! Noooouu, sehän on kaikkein söpöintä koko universumissa, kun Ashin Toto hyppelee innoissaan ja ääntelee söpösti :DDD!

   OOoh, hyvä huomio muuten. Dubstepin kruunaamattomat kuninkaat: Regitrio. Mä en ennen tykännyt Regeistä, mut nyt ne on äärettömän jumalallisia... paitsi Regigigas joka on rumilus.

   Poista
 5. Totodile alas!! liiaan söpö ääni! regicesilla on paras ääni :D

  VastaaPoista
 6. regiice alas registeel ylös

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!