Random V: Casey

Törmäsin tähän hahmoon tässä taas tänään, ja nyt kun randomilla täytetään blogia, niin kerrottakoon näin randomisti että en voi sietää kyseistä hahmoa.


Tyttelihän on siis Casey, se Electabuzz-baseballjoukkueen kannattaja ja cheerleader suoraan Johto-kausilta ja on myös esiintynyt Pokémon Chronicles-jaksoissa. Muistin joskus vielä aikoinaan, että kyseessä olisi ollut joku ihan perustavallinen, ei minkään näköisiä tunteita herättävä tytöntyllerö, mutta voi että miten voi olla Avri väärässä. Casey on ihan järkyttävän ylimielinen ja suorastaan inhottava ja ilkeä, etenkin pokémoneille välillä D:. Karmaiseva tytsy. Lisäksi enkkudubissa tällä on korvia riipivä ääni ja Casey huutaa ihan jatkuvasti.

Suosittelen pysymään kaukana noista jaksoista.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Oot täysin oikeassa: kamala tyttö. Piste.

  VastaaPoista
 2. Ai että nautin aikoinaan kun Charizard näytti tällä inhotukslle mikä on oikea pokemon. Todella, todella raivostuttava kakara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, se oli muuten todellista kultaa se Charizard vastaan Chikorita! Kerrankin oli Pokémonissa tehty koko homma oikein, eikä kuten nykyään, että kausien alussa Ash häviää aina kaiken maailman amatööreille :D.

   Poista
 3. SE mikälie fanitus baseball-joukkuetta kohtaan saa minut kananlihalle. En tykkää myöskään Caseysta. En ymmärrä miksi Ash antoi hänelle Beedrillin "värien takia".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut jännittävää nähdä Ashilla mieluummin se Beedrill kuin Caseyllä :(... Se baseball-fanitus meni kyllä aivan liian pitkälle, hmph.

   Poista
 4. Haluaisinpa nähdä jonkun joka tuosta inhottavasta lapsesta tykkää. Yh vastenmielinen.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!