Luukku VIII: Inhokkipokémonit ála Avri

Hitsit, välillä ihmettelen mistä revin näitä positiivisia kirjoitusaiheitani. Yleensä sitä on tapana kai aloittaa kertomaan suosikeista, mutta suosikkilistan kokoaminen oli huomattavasti haasteellisempaa kuin inhokkilistan, joten otetaan sitten näin päin. Älkää hermostuko jos suosikkinne tulee joskus vastaan tältä listaltani, mulla on vaan huono maku . Todennäköisesti kaikki muut kumminkin tykkää hirveästi inhokeistani :DD.

Kyllä, käyn läpi top-10 inhokkipokémonit järjestyksestä aloittaen tänään tästä kymmenennestä ja lopetan sitten lopulta siihen inhokki numero ykköseen, joka on siis kaikkien aikojen superinhokkini. Yksinkertaista?


Inhokki numero kymppi on, tättärää, Mew...

En ole koskaan varsinaisesti lämmennyt Mewille niin kauheasti. Sillä on animessa ihan söpö ääni, mutta muuten se joskus Pokémonin alkuaikoina oli aika neutraali tapaus. Mutta mitä enemmän aikaa menee, niin sitä vähemmän viehättäväksi Mew käy :(. Pakko sanoa nyt heti kättelyssä, että pieni ja vaaleanpunainen on yleensä sellanen combo, jota en voi vastustaa. Oon tyttö, joka osti ihan ylihinnoitellun kahvinkeittimen, koska se kahvinkeitin sattui olemaan vaaleanpunainen.

Mew on jotenkin... ällö. Vaikka sitä aika usein sanotaan kai joksikin kissamaiseksi pokémoniksi, niin mua se kyllä ikuisesti muistuttaa eniten siitä ihmisalkiosta, johon koko pokémon taitaa oikeastikin perustua, ja se jos mikä on vaan super eeewww. Tässä kohdin mun pitäisi varmaan linkata tähän viereen kuva Mewistä ja alkiosta yhdessä, mutta taidan jättää väliin, koska yhdennäköisyys on loppujen lopuksi niin hurja että voin vahingossa pilata monilta muilta Mewin ikiajaksi. Yhtään mieltä ei lämmitä myöskään joku Mewin Pokédex-entry, joka kertoo sen ihon olevan hennon mikroskoopilla havaittavan karvan peitossa. Jotenkin vaan korostaa tuota Mewin ja alkion yhtäläisyyttä. Plus en pidä Mewin nokasta :D.

Kyllähän Mewistä on jotain melkein söpöjä kuvia, mutta suurin osa ei kyllä lämmitä yhtään. Omanlaisena erityismainintana täytyy sanoa Dream World-artwork Mewistä... koska se on ihan hirvittävä mun mielestä! Ääääää, nuo silmät! Näyttää tosi pelottavilta ja ja ja ja... katsokaa, osaan perustella kaiken näin hienosti hehe. Lisäksi ihmettelen tuota Mewin alati muuttuvaa väriä, välillä se on lähes valkoinen ja välillä taas tuollainen melkein pinkihtävä kuten tuossa Sugimori-artworkissa. Enkä osaa lainkaan päättää, kumpi väri olisi enemmän mun mieleen!

Ehkä eniten mua kuitenkin ärsyttää se, että Mew olisi ollut niin loistava aivan kamalana pokémonina. Sen sijaan että sitä joka käänteessä koetetaan söpöyttää entisestään, mikä ei meikäläiseen nappaa yhtään, niin sen olisi voinut pitää tällaisena ihan hirvittävänä ja suorastaan pelottavana rumiluksena kuten Red&Green-spritessä näkyy. Seriously, that's a stuff of nightmares.

No niin, tulkaa kaikki kertomaan, miten tykkäätte ja rakastatte Mewiä, niin ehkä mäkin opin jotain :D! Onneksi mun inhokkilistalle päätyminen ei oo kauhean paha juttu millekään pokémonille, koska en mitään pokémoneja varsinaisesti inhoa. Toiset on vaan epämiellyttävämpiä ja Mew on yksi niistä, koska leijaileva vaaleanpunainen ihmisalkio-pokémon on vain... hrrr. Toivottavasti en nyt saa ihan kauheaa hatea niskaani, kun aloitin tällaisen näin negatiivisen juttusarjan :D.

PS. joka kerta kun FB:ssä joku raskaana oleva tuttavani lisää ultraäänikuvia maha-asukistaan, tekisi mieli heittää joku hieno Mew-vertaus kommentteihin.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

 1. Hahahah :D Huippu idea, inhokkimonsujen listaus. Tai mun mielestä ainakin! +Tää joulukalenterijuttu on muutenkin jotain ihan mahtavaa, me likes. (vaikken oo kauheena kommentoinut, ööää)

  No, Mew on söpö. Tykkään siitä ja Mewtwosta itse asiassa aika paljonkin. Mutta tuo alkiojuttu.. Okei, HRRRR. Kiitti tiedosta.

  Ei mulla muuta. Seuraavaa ootellessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoooo, jee jos idea on hyvä :DD. Oikeen perusminä, negatiivisesta aina liikkeelle, hups. Ja kiitos, hienoa jos joulukalenteri miellyttää! Yllättävän helppoa on ollut pitää tää päivittäinen tahti, saas nähä miten käy tällä viikolla kun koulua on PALJON.

   Ole hyvä alkio-mielikuvista ♥.

   Ja kiitos kommentista mörri!

   Poista
 2. Ei sulla ole huono maku! Vaikka omasta mielestäni näen Mewin ikuisesti kissana ja jos sitä pitäisi yhdellä sanalla kuvata, niin sanoisin varmasti söpö. :)

  Varsinkin Animessa se tosiaan on todella suloinen tapaus. Onhan se tuollainen alienin ja alkion näköinen otus, mutta silti näen sen suloisena kissana! En ole edes tullut koskaan ajatelleeksi, että joku voisi inhota Mewiä näin paljon, haha :D

  Mutta hauska idea tämä inhokkilista. Jos nyt ketään kiinnostaa, niin muutamia omasta mielestäni kaikkein kamalimpia/rumimpia/inhokkimaisia pokeja ovat ainakin: Alakazam, Hypno, Weezing, Mr. Mime, Misdreavus, Snubbull & Granbull, Tyrogue, Blaziken, Loudred, Claydol, Lopunny, Magmortar jne.

  En nyt jaksa luetella kaikkia, tulisi ylä-pitkä kommenti muuten, vaikka ohan tää jovähän muutenkin venyny. XD No mutta, kiva luukku - odotan innolla seuraavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw, thanks! Aika monille Mew tosiaan taitaa olla se kisumisu ja söpö sellainen, mutta... I just don't see it! :D

   Enemmän alkion Mewistä tekee muuten vielä se vaaleanpunainen kuplahomma, jossa se poukkoilee Mewtwo Striekes Back-leffassa... Sehän on vähän niinku kohtu :DD... Tai sitten ei.

   Ooh, totta kai kiinnostaa toisten inhokit! Ja owww, maksoit mulle heti takaisin Mewin inhoamisesta, sillä sun listan Claydol kuuluu yksiin suosikkeihini :D. Mahtavaa, kun makuja on niin monia. Ja joo, en näe Mewiä söpönä, mutta esim. se Claydol on aika jotenkin aaws... Outo maku :D.

   Ja ei oo ylipitkiä kommentteja olemassa! Kiitos ♥

   Poista
  2. Hei, aika jännä tuo kohtu-homma! En ole kyllä yhtään tullut ajatelleeksi tuotakaan.. Mew is starting to creepy me a little...

   No ei nyt sentään. On se musta yhä söppänä, mutta tuo Claydol taas hyiiii. Semmonen isopäinen ruma hökötys, jolla on ihan liikaa silmiä: Sori! :D hauskaa kyllä että kaikilla on niin omat makunsa näissä.

   Poista
  3. Hohohoh, muovaan pian Mewistä kaikkien inhokkipokémonin >:D. No ei, minun inhokkini ovat minun ♥.

   Claydol on sellanen reppana outolintuhökötys ja hiiieno! :DD

   Poista
 3. Kannan hiukan kaunaa Mew:ta kohtaan, koska en ole koskaan omistanut sitä missään pelissä. Red/Blue aikoina sen omistaminen olisi ollut niin kova juttu ettei mitään rajaa! Niistä ajoista asti on jäänyt hiukan kaihertamaan aina kun selaan täyttä pokedexiäini, ja silmään pistää se tyhjä kohta Mewtwon ja Chikoritan välissä. Argh!

  Ulkonäöllisesti ei tuo kovasti viehätä, sillä itse olen "rumien" ja miehekkäiden pokemonien ystävä, ja tuollaiset vähänkin vaaleanpunaiseen viittaavat kuolevat lopulta boxin pohjalle. Shiny Mew taas on enemmän mieleen.

  Mielenkiinnolla odotan tulevia inhokkejasi, sillä on sellainen kutina että joukosta löytyy joku oma lempparini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tossa on muuten taas uusi syy inhota mokomaa Mewiä! :D Multa tosin jo nyt löytyy useampi kappale tätä legendaarista pokéa noiden lataustapahtumien kautta + itse asiassa jopa yksi shiny-Mew myös. Mutta voi silloin RBY, GSC ja RSE-aikana kun raivostutti nuo hankalasti saatavat legut. Vaikka RBY:ssä olikin se yksi Mew-kikkailu.

   Joo, sama, mustakin tuntuu että oon "rumien" ja etenkin outojen pokémonien ystävä.

   Haa, toivottavasti joku suosikki on mun inhokkilistalla. Se on niin jännää, kun mielipiteet eroaa niin radikaalisti, mut silti löytyy aina niitä yhtäläisyyksiäkin mauissa..!

   Poista
 4. Tarkalleen ottaen Mew tosiaan perustuu kissan alkioon. [Tai minkä tahansa elävän olennon alkioon yleensäkin] tämä ei saanut itseäni kumminkaan inhoamaan kisua, vaan minusta se teki siitä vain entistä kiinnostavamman. Alkiotausta tukee myös ajatusta siitä, että se voi oppia kaikki hyökkäykset!

  Mew kuuluu omiin suosikkimoneihini :3 Ymmärrän kyllä tosin niitäkin, joita alkiokisu ei miellytä, joka juuri tuon kyseisen etymylogian takia, tai ihan vaan sen takia, että se on tehty stereotyyppisen söpöksi [mittasuhteet, kuten yli-isot takatassut, ja no, pinkkiys, isot silmät, ja onhan tuo Mew'n luonnekin sellainen tyypillisen söpöilevän leikkisä] itse rakastan myös Mew'n ääntä! <3

  Mewtwo on myös siisti, vaikka Mew on suosikkini kaksikosta!
  On kiva kuulla välillä, että sellaisillekin pokémoneille, joista yleensä tykätään, riittää vihaajia. Tulee vähän tasapuolisuutta!~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eew eew, mulle tuo alkiojuttu on vaan jotenkin niin... kuvottava :D. Muutenkin jos saan vetää koko aiheen nyt tällee oikeen super eeppisen deepeille asteille, niin en abortin suurena puolustajan tykkää siitä ajatuksesta, että jotain jotain alkiota humanisoidaan pätkän vertaa :D. HOHOOO SUPER DEEP-AVRI APPEARED. No ei kyllä Mewiä ajatellessa toi tuu koskaan mieleen :D.

   Ja just toi, stereotypia-söpöys häiritsee :(. Ainutlaatuinen söpöys on aina jees!!

   Kiitos kommentista!

   Poista
 5. Inhokkilista kuulostaa oivalliselta idealta :D
  Itse olen Mewistä aina pitänyt, joskin jäi kaihertamaan kun äiti muinoin sanoi sen näyttävän kaljulta rotalta >.< Vaikka se onkin tuollainen tosi söpö otus, on ollut hienoa huomata miten järkyttävän näköiseksi jotkin fanitaiteilijat saavat sen lisäillessään vähän realistisia piirteitä.
  Omalle inhokkilistalle joutuisi varmaan pääosin tämmöisiä liian ihmismäisiä Pokemoneja, kuten Sawk, Machamp, Mr.Mime, Tyrogue jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoho pääsen purkamaan patoumia 8).
   No munkin mielestä se itse asiassa näyttää vähän kaljulta rotalta! Pointsit multa äidillesi, haha. Etenkin tuollaisena tosi pinkkinä. Mä voisin ehkä jopa tykätä realistisen rumasta Mewistä... tai sitten en. Alkio on alkio D:.

   Sawkista oon btw samaa mieltä! Kiitti kommentista!

   Poista
 6. Voi Mew sentään! Vielä vuonna kivi ja kirves tämä Pokémon olisi ehdottomasti söpöyslistalla ensimmäinen, vaan nyt kun on vuosia vierähtänyt, niin yhä enemmän alkaa Mew jotenkin... etomaan. No tuo oli ehkä turhan kärkkäästi ilmaistu, mutta ei siinä minunkaan silmääni enää oikein mikään miellytä. Onhan se ihan söpö, vaan aika tylsä ja mitäänsanomaton. Ja ehkä tuo alkio-juttu sai minutkin vähän näkemään otusta vähän uusin silmin, vaikka onhan se kieltämättä aika mielenkiintoinen seikka:D

  Saken tavoin minäkin odotan muita inhokkejasi, sillä mulle on käynyt nyt vähän hassusti sillä tavalla, että tykästyn useammin ja useammin semmoisiin vähän oudomman näköisiin tai muihin sorrettuihin Pokémoneihin. Katsotaan, josko listalta löytyy yksikään oma suosikkini, vaiko yhtäläisiä inhokkeja! Hieno idea tämä inhokkilista, by the way.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hei tervetuloa Mew etoo-kerhonjäseneksi! En mäkään nyt millään suurella sydämellä tätä pokéa inhoa, mutta kumminkin. Liian stereotypia-söpöilyksi mennyt koko pokémon. Mulle toi alkiojuttu on ollut jo tosi monta vuotta mielessä, mahtavaa että pääsin nyt purkamaan tuonkin jutun kaikille! Toisaaltahan se tosiaan tekee Mewistä vähän kiinnostavamman kuin jos se olisi vaan tuollainen "söpö" mölli, mutta alkio on eew.

   Joo, no mun suosikit tuntuu aina olevan vähän sellaisia kummajaisia. Suosikkilistastakin voisi tulla eka osa ihan pian, inhokkien kaveriksi :). Kiitos kommentista Munchy-kulta!

   Poista
 7. Mjaa, itselleni ei kyllä ole ikinä tullut Mewstä mikään alkio mieleen, vaikka meitsillä tosi vilkas mielikuvitus onkin (ainakin omasta mielestäni)... Mew on mielestäni ihan söpö (varsinkin sen ääntely <3), mutta eipä se sen kummempia tunteita herätä. Mew on vaan kyllä siitä kätevä, että se pystyy oppimaan minkä tahansa liikkeen. Se on ainakin yksi sellainen seikka mistä siitä todella tykkään. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvalle siitä kai sitten se alkio mieleen tulee, mutta mulle Mew = alkio jo moooooonta vuotta :D. Ja jep, aika monille tää on varmaan sellainen "ihan kiva".
   Kiitos kommentista !

   Poista
 8. Enpä ole koskaan nähnyt Mewta alkiona! Minulle se ainainen alkio on aina ollut Musharna(se päätörttö on kuin napanuora hyi), joka on niin vastenmielinen möykky sen takia kuin olla ja voi. Googletin ja vertailin Mewta kuviin ja tottahan onkin samaa näköä, mutta ei tee Mewsta inhaa. Mew näyttää enemmän joltain elukan alkiolta kuin tulevalta vauvalta. :D

  Et saa minusta Mewn inhoaja kaveria, koska minusta tuo on ihan kiva mölli, varsinkin kun sen ääni on niin pornahtava. Tosin tykkään tuosta enemmän kun se on vaaleampi eikä pinkki, koska pinkkinä se näyttää ajellulta. Tykkään btw niistä kuplista joita Mew luo ekassa elokuvassa. Ne kiiltää!

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!