Luukku XV: Weird/Creepy Pokedex Entries


Tänään menen sieltä mistä aita on matalin ja viskaan vaan videon sen sijaan että kirjoittelisin jotain itse. Mutta se on ihan hyvä video aiheesta, joka ei koskaan kyllästytä ketään. Nimittäin pokémonien täysin hämmentävät ja kammottavat Pokédex-entryt. Videossa on aika perusesimerkkejä, joihin törmää kaikkialla, mutta myös jotain sellaisia hiukan erikoisempiakin pointteja.

Erityisesti miellytti Raichun ja Gastlyn Pokédex-entryjen Indian Elephants-vertaus ja tietysti tuo täysin käsittämätön Darumakan kakka-juttu :D.

Ainiin, kelatkaa suosiolla video kohtaan 1:40, alussa on turhaa mainostusta ja muuta lätinää!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Tuo Darumakan jätösjuttu on kyllä... häiritsevä xD Ei haittaa vaik välillä tuleekin tällaisia ei niin paljon tekstiä olevia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No häiritsevältä nimenomaan :D. Toivon että Darumakan kakka on sentään jotain semikiinteitä papanoita.........

   Poista
 2. Voi herranjestas näitä! XD Darumakan kakkaa lämmittämään? Mihin tää (pokemon)maailma oikeen on menossa? Lapsia syöviä ja ryöstäviä pokemoneja ja ties mitä muuta!! Haluisin kyllä tietää, mitä ne ihmiset on ajatellu, kirjottaessaan noin entryt. Todella outoa tekstiä. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoitkin :D. Mitenköhän on, ehkä 6. generaatiossa tulee oikein todellinen kakkapokémon, kun ollaan vihdoin tälle alueelle menty. Ei sillä, ihan luovaahan sekin voisi olla ja ottaisin huonon huumorin kunniaksi sen taatusti tiimini.
   Olisi niin siistiä päästä keksimään Pokédex-entryjä työkseen :D. Keksisin varmaan itekin kaikkea ihan kamalaa, hahaha!

   Poista
 3. Erittäin häiritseviä Pokedex-tekstejä. Drifloon on lasten kidnappaaja, Drowzee syö lasten unia ja tämä Darumakan kakkavertaus... ei herranjestas 8D Tiesin kyllä, että Hypno hypnotisoi lapsia metsässä (Leaf Green ja Three Island), mutta nuo vetävät jo pohjat älyttömyydellään ja pelottavuudellaan.

  Haluaisin tietää, mitä japanilaiset ovat ajatelleet kirjoittaessaan Pokedexin tietotekstit XD Pokemon on kuitenkin lapsille suunnattu peli, johon ei mielellään rinnastaisi pokemonkidnappaajia, -kiduttajia ja pokemonin ulosteen käyttöä lämmöntuotannossa. En enää ihmettele, jos 6. generaatiossa olisi kakkapokemon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! :D Hrrrr, en tiedä voinko ikinä kouluttaa Drowzeeta peleissä, kun se on noin... pelottava. Miksi sen täytyy syödä nimenomaan lasten unia? Eiks ne olisi voineet tehdä siitä hiukan vähemmän häiritsevän ja laittaa sen syömään vain yleisesti unia... Tuo Hypno-juttu noissa peleissä on kyllä ihan karmiva :D.

   Tää sarja on niin mahtavan kieroutunut, että kumarrus vaan japskeille näistä häiritsevistä ja kammottavista jutuista :D. Kakkapokémonia oikeesti odotellessa, haha! Kiitti Tsukiyomi kommentista!

   Poista
 4. Onko outoa, että rakastan noista jokaista jotka ovat creepyjä lapsia kohtaan? :D Drifloon ihan erityisesti.

  JA YAMASK! Sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka paljon rakkautta minulla riittää tuolle otukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole outoa, mäkin tykkään! Jonain päivänä mä vielä koulutan sitä Hypnoa, samaa pokémonia joka FR/LG-peleissä raahasi hypnotisoidun lapsen kanssaan syvälle metsään............

   Yamask on niin symppis.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!