Random II: Inhokkianimelaulu

Olen listannut jotain suosikki Pokémon-kappaleitani  niin animesta kuin peleistä, mutta nyt on vuorossa inhokki.


En ole koskaan voinut sietää tätä enkkuversiota, enkä tykkää pätkän vertaa jaksostakaan :((! Musta tuntuu taas, että kaikki muut on eri mieltä, mutta ehkä täällä blogissa uskallan sentään ilmaista radikaalin mielipiteeni :D. Olette suhtautuneet inhokkipokémon-listaukseenkin niin pirun hyvin, joten ehkä voin päästellä tällaisia luurankoja kaapeistani :D.

Mitä mieltä olette kappaleesta ja koko jaksosta Pikachu's Goodbyesta?
Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

 1. Jo joo, kieltämättä aika samaa mieltä olen, melkoisen kornia kuunneltavaa. Jaksosta on miulla hieman ristiriitaiset tunteet. Toisaalta on tosi kiva kun se on Ash ja Pikachu-aiheinen, mutta on se vaan myös niin sydäntä raastavaa että tulee paha olo (vaikka loppu olikin onnellinen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, hyvä että joku on samaa mieltä :D. Musta tuntuu välillä, että kaikki tykkää tästä! Multa jotenkin tuo koko jakson sydäntäraastavuus on jäänyt väliin, koska olen ollut jo ihan lapsesta saakka kammottava kyyninen realisti ja tiesin ihan heti, että ei se Pikachu kumminkaan lähde... jos olisi ollut vaikkapa joku Bulbasaur tai vastaava kyseessä, niin ehkä sitten olisin kanssa vähän tippa linssissä!

   Poista
 2. Minusta tää taas on ihuna! <33 Heheh, eli siis oon aina tykännyt hirveästi tästä jaksosta, koska tässä on tuo ihana villi Pikachu-lauma, ja koska tää on niin surullinen ;(

  Yksi lempijaksoistani ikinä! Ja pidän tuosta kappaleestakin, vaikken nyt sitä mitenkään fanita. Mutta ihan hieno se minusta on :) Hauska kuulla että muilla on ihan erilaiset mielipiteet tästä jaksosta, koska itse tästä pidän kovasti. Awwwww, kaikki Pikachut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO JOO, se on kyllä totta että kaikki Pikachut jaksossa on niin aaaawwsss ja sen takia täytyy kyllä edes vähän tykätä jaksosta. Pikachut on kivoja, miksei Ash ottanut niitä kaikkia mukaansa ja alkanut matkata niiden kanssa ♥........ Avrin ratkaisut.

   Poista
 3. TYKKKÄÄÄÄNNNN! Kerrankin voin olla oikein kunnolla eri mieltä sun kanssa jostakin, Avri! Tykkään siirappisista jutuista, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, te kaikki muut olette vain väärässä! No ei, ette ole ♥. Kunhan kiusaan!
   Voi pojat, kyllä munkin komeroista löytyy pari erittäin siirappista luurankoa, mutta tää kappale ei sentään kuulu mun siirappikokoelmiin....

   Poista
 4. Jos inhoat tätä kappaleen enkkuversiota varsinkin, niin onko tästä joku muu versio (esim. suomeksi) sulle mieleisempi? :D Vai inhoatko tätä biisiä kaikilla mahdollisilla tavoilla, kaikilla mahdollisilla kielillä! Haha!

  Omasta mielestäni tää kappale on ihan kiva. Ja tuo jakso on tosi ihana, koska siinä on noita villejä Pikachuja, ja koska se tosiaan on tämä kuuluisa "Pikachun hylkäys-jakso". Oon aina pitänyt siitä ja pidän yhä edelleenkin. Ashin ja Pikachun ystävyys on vaan jotekin niin... söpöä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo suomiversiota ei voi inhota, koska se on suomeksi ja noi vanhat suomilaulut saa aina sellaisen nostalgiabonuksen, jolloin niistä tulee väkisinkin ees vähän hyviä :D Mutta en tykkää ton enkkuhoilotuksen lisäksi tosta musiikistakaan varsinaisesti, joten sekin hiukan vie pisteitä sitten suomiversiolta :D.

   Mä oon ollu niin kauhea lapsi, kun olen heti ajatellut "No ei se Pikachu kumminkaan mihinkään lähde!!!" ja sen jälkeen on ollut vähän hankala sitten heittäytyä tähän "Pikachun hylkäämiseen" mukaan :D. Voi voi voi, ihan kuin aikuisena ei saisi nauttia tätä kyynisyyttä ihan tarpeeksi, piti aloittaa jo lapsena.

   Poista
 5. Tämä kappale on kyllä yksi suosikeistani, mitä koko TV-sarjassa itte muistan kuulleeni. Korni ehkä, mutta tykkään silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut ei korni oo aina paha :D! Joku tässä vaan on niin hrrrhgh, mut tänäänkin kuuntelin iPodista erään homoidolini superkornia ja lässyä coverista Can You Feel The Love Tonightista... ja tykkäsin, vaikka korniudessa saavutettiin ihan omat tasonsa siinä.

   Poista
 6. Inhoan kappaletta, vihaan jaksoa. En voi sietää koko siirappista mukaherkkää teemaa. Jää hampaankoloon ja vihaan ikuisesti tuota Ashin "lippis silmille olen niin surullinen" -rutiinia.

  ARGH VIHAAN KOKO JAKSOA.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!