Luukku XVI: Suosikkipokémonit ála Avri

Enää kahdeksan päivää jouluun! Aika lentää :O.
5. generaatio ja Unova ovat olleet sikäli aika ainutlaatuisia kokemuksia mulle, sillä 5. gene tarjosi ensimmäiset lohikäärmeet, joille lämpenin oikein toden teolla. Ennen lohikäärmepokét on olleet vähän njääh. Toinen, ei suosikkilistalle sentään päässyt, on Haxoruksen kehityskaari, joista erityisesti Fraxure on vallan hurmaava. Hassua, usein kai Fraxure on oudon värityksensä puolesta se oudoksutuin tosta lohikäärmekaaresta... No anyway, unohdetaan nyt Fraxuret ja Haxorukset...
Sillä sijalle yhdeksän tässä listassa ryntää tällainen kultamuru kuin Zweilous!

Kaikki tällaiset hiukan ressukat pokémonit saavat aina täysillä mun sympatiat puolelleen, kuten esimerkiksi se loiseläimen hallinnassa oleva Parasect-zombie ja sama pätee myös Deinoon sekä Zweilousiin! Kyseiset pokémonithan ovat sokeita, tai ainakin Deino on ja todennäköisesti siis myös Zweilous. Koska nämä ovat sokeita, Deino esimerkiksi kulkee ympäriinsä vain tutkien ympäristöään purien. Kuvitelkaa nyt se mielikuva, pikkuinen täysin eksyneen oloinen pokémon tepastelemassa jonkun suuren luolan syövereissä etsien ruokaa pureskelemalla kaikkea mahdollista? Deinot syövät muutenkin mitä tahansa, mikä liikkuu, koska ne eivät kykene silmillään tietty etsimään ruokaa... how sad is that?
Zweilousin kohtalo jatkaa aika surullista linjaa, sillä sen kaksi päätä ei tule lainkaan toimeen keskenään. Lisäksi Zweilous vaan syö ja syö koko ajan jotain, koska sen päät yrittävät kilpailla keskenään ravinnosta ja oman teoriani mukaan myös siksi, koska se on sokea eikä Zweilous voi koskaan tietää, milloin se seuraavan kerran löytää ruokaa... Joten silloin kun ravintoa on, se on myös syötävä.

No joo, sen lisäksi et Zweilous kerää sympatiat puolelleen noilla taustoillaan, niin se miellyttää ulkonäöllisesti mua PALJON. Voi jukra, mikä design. Se on tarpeeksi raakalaisen näköinen, eikä mikään söpö pullukka-Dragonite jossa ei ole mitään vikaa, jos tykkää tollasista söpöistä olennoista, mutta mä otan mieluusti tällaisia raa'an näköisiä tapauksia. Mutta se on kaikesta huolimatta silti niin söpö! Sininen ja tuo tummanharmaa väritys on älyttömän nätti ja sopii tälle loistavasti. Lisäksi nuo siipien näköiset lärpäkkeet ovat hienot ja näyttävät tosi hienosti tuollaisilta tulevien siipien aluilta. Vaikea erotella, mikä kaikki tässä pokémonissa on niin upeaa. Jotenkin toi kokonaisuus vaan miellyttää silmää täydellisesti.

Ja kaksi päätä voittaa aina yhden mun kirjoissa... se on ihan käsittämätöntä, miten mieltynyt olen näihin monipäisiin pokémoneihin, Zweilous ei todellakaan ole ainoa monipää, josta tykkään. Vaikka kaiken järjen mukaan tollanen multihead-juttuhan pitäisi olla aika ällöttävää :D.


Rakastan koko Deino-Zweilous-Hydreigon-kehityskaarta superpaljon, mutta näistä siis Zweilous on kiistatta suosikkini. Deinokin tuollainen supersöpö pikkupiltti, katsokaa noita jalkoja! Aaws!

Vaikka Zweilous on suosikkini, niin Hydreigonissakaan ei oo mulla mitään valittamista. Jos edellinen Swadloon oli tuollainen sädekehä-pokémon, täydellisen kiltti ja hyvä ympäristölleen, niin Hydreigon vetää itsensä tässä suhteessa aivan toiseen ääripäähän. Se on väkivaltainen ja hyökkää valtavalla raivolla kaiken kimppuun, minkä se näkee. Onko tässä jotain traumoja liikkeellä Deino (ja Zweilous)-vaiheen sokeudesta? Kostetaan koko maailmalle pitkä ja piinaava pimeässä eläminen? Ihastelen niin kovasti noita Hydreigonin tosi sieluttomia ja onttoja punertavia silmiä. Ne oikein kuvvastavat sitä, miten tällä pokémonilla ei oikein ole mitään sisällään ja se vaan lentää ympäriinsä tuhoen kaiken tieltään. Toisaalta surullista, toisaalta tuo raakalaisuus kiehtoo aivan älyttömän paljon...

Ei myöskään ehkä pidä unohtaa sitä, että Hydreigon on suorastaan hirviö otteluissa. Sillä on kummatkin attack-statsit aivan käsittämättömiä, muut statsit kohdallaan ja se oppii lähes kaikki vähänkään käyttökelpoiset hyökkäykset, mitä kuvitella saattaa.

Homssu-niminen Zweilous löytyy alkuperäisestä Whiten tallennuksestani leikkimässä. Sitä en koskaan raaskinut kehittää Hydreigoniksi asti, mutta nyt White2:ssa olisi tarkoitus koulutella jossain välissä Idris-Deino ihan Hydreigoniksi asti.

Ja Hydreigonilla on aivan ihanan eläimellinen ääni! Just tollanen raakalainen sen kuulukin olla! Aaaaah miten ihana pokémon.


Mitäs tykkäätte? Vastailin nyt muuten kaikkiin kommentteihinkin :).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

 1. Rakastan tosi paljon dragon-tyyppisiä pokemoneja, mutta mulla taas just tämä Deino ja sen muodot ei oikein säväytä mua. :/

  Deino on musta kyllä ihan söpö, mutta sitten taas just tämä Zweilous on taas tosi ruma, eikä enää yhtään söpö. Musta noi "siivet" sen selässä on jotenkin tosi rumat, ja tuo kaksipäisyys ärsyttää vähän. Vaikka ei mulla yleensä ole mitään kahta päätä vastaan, mutta jotenkin ne tekee tosta rumemman..

  Sitten tuo Hydreigon on musta aivan älyttömän ruma, ja musta kaikkein kamalin kaikista lohikäärmepoksusita! Aika erilainen maku meillä :D Nuo Hydreigonin siivet on jotakin aivan kammottavaa. Tommoset viivat vaan, ja sitten nuo sen kaksi päätä tossa sivuilla on kauheet. Ne on äärimmäisen rumat, ja ilman niitä tästä pokesta voisin ehkä pitääkin. Ne pilaa tämän liskon kyllä kunnolla! Tuo sen pää on cool, vaikka se onkin selvästi Totodile, jolla on kukan terälehdet naamassaan XD

  Deino on söpö, Zweilous on ruma ja tylsä, ja Hydreigon on järkyttävän ruma, mutta ilman noita sen lisäpäitä ja hienommilla siivillä, se olisi tosi hienon näköinen otus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyyy voi ei, mutta Zweilous- ja Hydreigon-ressukat. No mutta jääpähän enemmän Hydreigoneita minulle *haluaa kaikki*.

   Koetin jotenkin kuvitella Zweilousia vain yhden pään kanssa, mutta aloin heti kaivata toista päätä rinnalle :D. Haha, ehkä toisaalta oon niin tottunut tohon Zweilousin kaksipäiseen naamatauluun, etten osaisi oikein kuvitella sitä muuten.

   Hahahahahah toi Totodile-huomio oli aika hyvä.... ehkä mä sen takia tykkään Hydreigonista, koska Totodile ♥.

   Poista
 2. Hahaa!! Taas tuli tälläne mukava pope :D Viides gene tosissaan toi yhdet hienoimmat dragon pokemonit. Itselläni on ollut fraxure, mutta en ole ehtinyt kehittää sitä haxorukseksi asti ja hydreigonkin löytyy :D Muita hauskoja dragon popeja on mm. flygon... Saa nähdä millon tulee eka grass/dragon :D How cool is that! And it's my 18th birthday today (eilen oikeestaan). Deinon kehityskaari on todella kiehtova ja mie nii tykkään näistä taustanomaavista pokemoneista. Ja tässähän on yhdistetty onnistuneesti eräs taru sokeasta skandinaavisesta lohikäärmeestä jonka nimeä en nyt muista ja hydra kreikkalaisesta mytologiasta. Disneyn Herkuleksen nähneet tietää varmasti sen monipäisen hirviön, joka sai aina kaksi päätä katkaistun tilalle ;D Ei mul muuta :D Yhä ootellessa torterra postausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI HITTO KUN HUOMASIN NÄÄ KOMMENTIT NIIN MYÖHÄSSÄ, nyt en tajunnut onnitella sua sun synttärinä :(. No mutta sitäkin suuremmat aika pirusti myöhästyneet onnittelut!!!!! Olkoon tulevat vuodet täynnä pokéa :D.

   Tuo grass/dragon saisi kyllä pian tulla, nimittäin se jos mikä voisi olla tosi upeaa nähtävää. Kukkia täynnä oleva lohikäärme..!

   Oooh mun täytyy pian kiirehtiä toi Torterra-postaus korvaukseksi, kun sun synttärit jäi multa näin kauan ignooratuksi :(. Omistan sen kirjoituksen sitten sinulle ☺.

   Poista
 3. Mä koitin kummin pojan DS:ällä blackissa napata deinon lvl 13 mut se pääs karkuun great ballistakin...Reshiramiakin koitin,mutta se hävis nopeesti.<:(Jos Deino on niin vahva,entäs Hydreigon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hydreigon on aivan hurja peto. Löytyy nyt sellainen White2:ssa se listii kyllä ihan kaikki tieltään :O.

   Poista
 4. Itken. ;_; Haleja Deinolle ja Zweiloukselle, ihan kauheaa. Ja Hydreigon tekee tarinasta vieläkin surullisemman, joskin myös kiintoisan.

  Joo Dragonitesta en ole itsekään ollut koskaan oikein moksiskaan. Ihme muumilohikäärme, paitsi että muumienkaan lohikäärmeet eivät näytä noin nössyköiltä... Miksi niin upea kaari, Dratini/Dragonite, pitää päättää tuollaiseen? Se on kuin ihan eri pokemon. z_z

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nää traagiset pokémonit on jotenkin hienoja ja kiehtovia. Pikku Deino.

   Ja oon täydellisen samaa mieltä tosta Dragonitesta! Dratini on aivan lutuinen ja Dragonair on aivan uskomattoman kaunis, mutta sitten joku taisi napata viimeiseksi muodoksi jonkun Microsoft Word 97-version clipart-arkiston lohikäärmeen.

   Poista
 5. Zweilouksella on Pokemon maailman vahvin Outrage. Johtuen Hustle-kyvystä,sitte et se on STAB-isku, ja vielä kun antaa Choice Bandin...
  Ite täl hetkel koulutan yhtä Hydreigonia joka on puhtaasti Special hyökkääjä.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!